Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    cure mene zanima zbog čega dr.daje yasmin tablete,i ja bih ih trebala uzimati od sljedečeg ciklusa,ali naravno zaboravih pitati
    ssmi

meni je ovako odgovorio:"To nije zato da ne ostanete trudni,nego da Vam se uravnoteže hormoni."
    ne znam jesi li čitala prijašnje postove,ali evo ja pijem yasmin od 3.dc i prvih dana sam imala mučnine,ali sada je sve ok...valjda dr.zna zašto...imam povjerenje u njega
    pa ćemo vidjeti...e da još mi je rekao da očekujem m ranije ovaj mjesec zbog yasmina...

sretno svim čekalicama

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sezen prvotno napisa Vidi poruku
    ssmi

meni je ovako odgovorio:"To nije zato da ne ostanete trudni,nego da Vam se uravnoteže hormoni."
    ne znam jesi li čitala prijašnje postove,ali evo ja pijem yasmin od 3.dc i prvih dana sam imala mučnine,ali sada je sve ok...valjda dr.zna zašto...imam povjerenje u njega
    pa ćemo vidjeti...e da još mi je rekao da očekujem m ranije ovaj mjesec zbog yasmina...

sretno svim čekalicama
    a pije se i zbog toga da ne dodje slucajno do izvanmatericne trudnoce, a mi u postupku....
    nisam pitala ali sam tako cula
    pozzz

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    a pije se i zbog toga da ne dodje slucajno do izvanmatericne trudnoce, a mi u postupku....
    nisam pitala ali sam tako cula
    pozzz
    Da...definitivno, to se meni nažalost desilo...
    Bila sam trudna, i to preko 8 tjedana, bez ikakvih simptoma, a dr. nažalost to nije viodio...ne krivim ga, nakon laparo su mi rekli da je plod bio na užasno nezgodnom mjestu, teško primjetljiv, na samom spoju jajovoda i maternice...
    ...u svakom slučaju, kotracepcija smiri hormone i definitivno sprečava da dođe do ovakvih slučajeva...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •