Ja sam primila brevactide nakon punkcije, a 3.3. se pikam decapeptylom i to je to. Čitam po drugim podforumima da negdje daju i nekoliko brevactida nakon transfera. Nadam se da će ovo što sam primila biti dovoljno za moju mrvicu...
Ja sam primila brevactide nakon punkcije, a 3.3. se pikam decapeptylom i to je to. Čitam po drugim podforumima da negdje daju i nekoliko brevactida nakon transfera. Nadam se da će ovo što sam primila biti dovoljno za moju mrvicu...
Cure hvala vam na podršci
Molim savjet.
Dr. mi je rekao ovak: 2 mjeseca nek isprobavamo doma. siofore nek pijem dalje 2x500mg. i nek od 18tog dana stavljam utrogestane i tako dva put. i da ako ne uspije (u što sumnjam, pošto mojih ovulacija niti blizu nikad nema) da probamo AIH. Jučer kad sam ga zvala nisam imala snage mu reči da ne želim na AIH. šta da radim u međuvremenu?? nekakve preporuke??
Na VV se prije išlo na 2 Choragina (sad Brevactide) 1 Decapeptyl. L. tako radi i dalje privatno.
5dp punkcije-1 Choragon (kad se išlo na blastociste to je bio 1 dan transfera)
6dp punkcije - 1 Decapeptyl
10 dp punkcije - 1 Choragon
Vinogradska u svoji postupcima nema opisane pikice.
Nisam sigurna kako je sad na VV jer rijetko tko opisuje postupke i daje primjere protokola.
Posljednje uređivanje od Bebel : 01.03.2011. at 17:04