Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
Gle, u jednu ruku se slažem da je dobro da cure ovdje pišu o svojim protokolima itd. no jedini koji ti doista može i treba reći što da radiš je doktor kod kojeg liječiš svoju neplodnost.
Forum je podrška, utjeha, doista ponekad riznica znanja, ali slušati savjete ovdje ponekad može biti i vrlo kontra-produktivno jer je svaka od nas vrlo jedinstven slučaj i ne može se uvijek primijeniti isti recept za sve.
Kad pacijenti vide protokol mogu već spremni pitati (ako ranije nisu uočili na povjesti bolesti) trebaju li npr. koristiti vaginalete i od kad.
Ja sam tako prije postupka znala da idu vaginalate, hiramicin, sprej UZV 3dc pa terapija. To mi je omogućilo da postavljam jasna i ciljana pitanja doktoru. Sve sam to pročitala na forumu VV-a.

I još nešto: preporuka za nove pacijente VV-a. Ukoliko koristite vaginatete iz ljekarne (bijela kutija) ...one su želatinaste i stavljajte ih na večer pred spavanje jer dosta cure (budite na to spremni ujutro kad se ustanete).
Također...koriste se 10 dana pa ukoliko vam 10 dan pada punkcija (oni sa kraćim ciklusima) provjerite sa doktorom da li ćete večer prije staviti vaginaletu.
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~