[QUOTE=ValaMala;1829608]Gle, u jednu ruku se slažem da je dobro da cure ovdje pišu o svojim protokolima itd. no jedini koji ti doista može i treba reći što da radiš je doktor kod kojeg liječiš svoju neplodnost. Ono što ja stalno pokušavam naglasiti je da morate razgovarati sa svojim liječnicima i prestati se bez razloga bojati pitati što vas zanima. Dr. A. je dostupan na svoj mobitel i ukoliko nisi sigurna kada i na koji način trebaš početi s terapijom, nazovi ga i pitaj.

Što se mene tiče, nemam straha pred doktorom, čak mogu reči da se nam je komunikacija dosta popravila i da sam zadovoljna. ja se nisam imala snage raspravljati s njime preko telefona o tome kad mi je predložio AIH. valjda zbog suza koje nisam mogla zaustaviti ali eto. ja se iskreno nadam da nema cura koje se boje pitati dr. bilo što. al istina je da se do informacija kod njega ponekad teško dolazi. a to sam čula od puno cura.
Vala, da li si ti vadila kakve svježe nalaze od onda kad si prvi put krenula na VV?? vadila si ih i za 1 i 2 IVF??ja sam hormone kontrolirala već skoro pred 2 godine, ne bi li se to trebalo češće???