Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Pošto su zbog pcos-a moje menge po principu "kad me vidiš, nadaj mi se"
    Kod mene je bilo dugo tako, ne znam jesi li ikad koristila kakvu terapiju, meni je 3 ciklusa duphastona napravilo čudo - menzis točan, skoro u dan, krvarenje prihvatljivo, što se tiče i duljine i obilnosti...I tako već cca 6 mj. nakon terapije...spasila sam se...

Na operaciji su mi prošli kroz cerviks (pun zavijutaka), pregledali maternicu - sve savršeno, te provjerili prohodnost jajovoda - predobri. Pošto su već bili unutra, napravili su mi i drilling jajnika, u nadi da će pomoći s pcosom.
    Super da su to napravili kad su već bili unutra, bar znaš da je sve ok, i da ipak postoji neka mogućnost i za prirodno začeće, pogotovo s obzirom na TM s-gram...
    Ono što mi je žao je što na koncu ispada da sam cijelu priču prošla bez ikakvog razloga. Na koncu nikada nisam išla na inseminaciju, jer je uvijek bilo više folikula na klomifenu, tako da je i hsg i operacija bila izlišna...
    Vjerujem da sad tako misliš, da je sve bilo bez razloga i da su te otvarali bez veze, ali da nisu, ne bi sa sigurnošću znala da su ti jajovodi super, što je odlična stvar...i vraća me na gornu priču...
    S druge strane, spremna sam na puno više od ovoga samo kako bih jedan dan upoznala svoje dijete...
    ...želim ti da prođeš što manje...
    Posljednje uređivanje od katka22 : 04.03.2011. at 09:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •