Kod mene je bilo dugo tako, ne znam jesi li ikad koristila kakvu terapiju, meni je 3 ciklusa duphastona napravilo čudo - menzis točan, skoro u dan, krvarenje prihvatljivo, što se tiče i duljine i obilnosti...I tako već cca 6 mj. nakon terapije...spasila sam se...
Super da su to napravili kad su već bili unutra, bar znaš da je sve ok, i da ipak postoji neka mogućnost i za prirodno začeće, pogotovo s obzirom na TM s-gram...Na operaciji su mi prošli kroz cerviks (pun zavijutaka), pregledali maternicu - sve savršeno, te provjerili prohodnost jajovoda - predobri. Pošto su već bili unutra, napravili su mi i drilling jajnika, u nadi da će pomoći s pcosom.
Vjerujem da sad tako misliš, da je sve bilo bez razloga i da su te otvarali bez veze, ali da nisu, ne bi sa sigurnošću znala da su ti jajovodi super, što je odlična stvar...i vraća me na gornu priču...Ono što mi je žao je što na koncu ispada da sam cijelu priču prošla bez ikakvog razloga. Na koncu nikada nisam išla na inseminaciju, jer je uvijek bilo više folikula na klomifenu, tako da je i hsg i operacija bila izlišna...
...želim ti da prođeš što manje...S druge strane, spremna sam na puno više od ovoga samo kako bih jedan dan upoznala svoje dijete...