Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pirice, utrići mogu pomoći....
    sweety, iskreno ja više ne znam što točno ima mm, ali probat ću ti reći ono što znamo
    Radili smo 3 spermiograma u Petrovoj u razdoblju od 6 mjeseci. Prvi nalaz je bio najgori, oligoasthenoterato, drugi je bio bolji, asthenoterato, a treći, sad u 1. mjesecu je pokazao terato.

Što se tiče postotaka, na tim nalazima od 30% 1. put 7%, 2. put 8%, a ovo zadnje 10%.

Sad slijedi ALI.

U rujnu prošle godine je m radio spermiogram na VV i androlog je napisao: "Volumen ejakulata, broj spermija i nihova morfologija uredni, pokretljivost spermija bitno smanjena.

Sada u veljači je m bio ponovo na VV kod istog androloga i radio spermiogram, no nalazi bi trebali biti svaki dan, pa ću ti moći reći više. Ono što je androlog objašnjavao mm je da ako se morfologija jednompokazala urednom, onda je ok i objasnjavao je da vv i Petrova imaju malo drugačije dijagnostičke tehnike.

Uglavnom, ono što je mm koristio nakon prvog lošeg nalaza je bio Bioastin, multivitamin Centravit i dosta bućinih i suncokretovih sjemenki. Sad ćemo preći na jedan preparat koji se zove Pycnogenol i koji navodno jako puno utječe na morfologiju.

Kakva je vaša situacija?

Pozdrav i puno sreće

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Kakva je vaša situacija?
    Za sad prvi spermiogram kaže 18% morfološki ok, i 22% pokretnih (ukupno).
    Jedan dr mi je rekao da je to OK, drugi da je loše. Sad idem na konzultacije, pa ću dobit i treće mišljenje.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pirice drago mi je što smo se upoznale i pročavrljale.
    Drži mi se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •