Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo i mene, enivej ostalo je malo cisti po desnom jajniku od stimulacije i trebao bi proći još jedan ciklus aliiiii 3dc kad bi trebala doći će najvjerovatnije bit u Splitu i radi 2 dana bi mogla popušit cijeli ciklus grrr, cijeli dan si gruntam i došla sam do zaključka da bi ovaj momentalni trebala produžit za par dana, ali ne znam kako i onda mi onaj na kraju travnja neće propast, uhhhh

eva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu
    Vala kad pada testić

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    cijeli dan si gruntam i došla sam do zaključka da bi ovaj momentalni trebala produžit za par dana, ali ne znam kako i onda mi onaj na kraju travnja neće propast, uhhhh
    Utrići te ne drže da s njima produžiš ciklus? Možeš s Primolut Nor, al trebao bi ti neko napisat privatni recept.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Utrići te ne drže da s njima produžiš ciklus? Možeš s Primolut Nor, al trebao bi ti neko napisat privatni recept.
    razmišljam o utrićima, ali ne znam kad počet, danas mi je 21dc ne bi smijela prokrvarit prije 40dc

i da sama sam sebi komićna jučer sam kukala kako će mi ciklus dugo trajat a sad bi ga produžila.

Vala nemoj sutra, ali 11dnt je ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •