Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja od danas u postupku, primila gonal u 12 i sutra bih trebala drugi u 10 al sam sada skuzila da mi i gin. i dr. opce prakse rade popodne, koliko je vremenski rok izmedju dva pikanja ????? I jos nesto, dobila dvije ampule i dva praska dal ide sve to ?????
    pikanje bi trebalo bit ako ne svaki dan u isto vrijeme onda bar približno isto
    sestre ti nisu objasnile kako ide pikanje??

evo ima i tema http://forum.roda.hr/threads/30090-s...anje-injekcija
    Posljednje uređivanje od pirica : 08.03.2011. at 21:35

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zasto mi je onda rekao da primim u deset ??? Ako ide svaki dan u priblizno isto vrijeme onda bi mi dr. mogla dat jer radi od pola 1

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zasto mi je onda rekao da primim u deset ??? Ako ide svaki dan u priblizno isto vrijeme onda bi mi dr. mogla dat jer radi od pola 1
    e to ne znam

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Tomislava neka te to ne zabrinjava,ja sam prvu primila isto negdje oko podne,ali mi je sestra rekla da si je dajem oko9-10 sati u jutro,te da je to najbolje.Razlog nisam pitala.

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Eto i mene doma i ja od danas na pilulama nisu jasmin tražila sam neke druge jer se nisam dobro osjećala zadnji put od jasmina protokol standardni idući mjesec u postupak nabaviti hiramycin i tatraborat vag...I da pitala sam što ako me uhvati Uskrs rekao je doktor da će se raditi ako baš ne bude on biti će netko drugi od doktora...

Pozdrav evi Tebe vala mala nisam ni vidjela brzo sam bila gotova već oko 08:30h pozdrav i tebi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •