Curke evo me konačno.

Ipak sam morala vaditi betu, unatoč krvarenju i ona je 2, dakle ništa. No dobro, bar sada možemo dalje. Dogovor je da dođem sada 3dc i ako ne bude cisti idemo u polu-stimulirani ivf. Nadam se da će mi tijelo biti prijatelj i neće razviti neke glupave klomifenske ciste!

Mali izvještaj s VV danas.

Bila je doista velika gužva. Na punkciji je bilo nekih 6-7 cura, između njih i naša Eva. Večina ih je bila iz prirodnjaka ili polu-stimuliranih i tek par stimuliranih, no bila je kod svih neka loša situacija s j.s. Eva ima 1 j.s., presretna je i puno vas pozdravlja. Transfer je u srijedu ako sve bude ok. Osim nje još samo 2 cure su imale j.s. i to jedna iz potpuno prirodnog ciklusa. Ostale nisu imale ni jednu, a jednoj curi su za vrijeme punkcije pukla 2 folikula, tako da su joj napravili inseminaciju.

Jedan od muževa (od cure koja je imala 3 folikula) jadan nikako nije mogao dati uzorak, tako da je bila cijela gužva oko toga. Na koncu uopće ne znam što je bilo s njima. Curi su punktirali folikule, a što je bilo s njim, nemam pojma. Otišao je na 4.kat gdje je kao mirnije, ali ga nikako nije bilo natrag. Dr. Kniewald je puno puta dolazio u čekaonicu i pitao jel se vratio, na kraju je došao i otišao nekud s dr. Kniewaldom... ma grozno sve zajedno...

Bilo je nekih 4-5 transfera, od cijele te gužve doista nisam uspjela pratiti tko što kada kako... U nekoliko navrata je nestalo struje tako da su se svi prepali da neće biti postupaka, ali na kraju je bilo sve ok.

Prije mene su nalaze bete dobile 2 cure i obje su trudnice! Bilo ih je divno vidjeti. Što da vam kažem, iako sam sve znala, rastužila me ta moja nikakva betica... Želim konačno i ja biti jedna od tih cura koje gledam kako se vesele i plaču jer su uspjele...