Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bok cure,nova sam imam 31 godinu 9 godina u braku i ništa od trudnoće svi nalazi u redu , tako kažu doktori.Naručena sam u srijedu na pregled u VV pa me zanima zna li tko možda hoće li me odmah ubaciti na postupak s obzirom da sam dugo u braku i nije došlo do trudnoće ili sam nenormalna kad je sve u redu pod navodnicima a opet ništa....

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure,nova sam imam 31 godinu 9 godina u braku i ništa od trudnoće svi nalazi u redu , tako kažu doktori.Naručena sam u srijedu na pregled u VV pa me zanima zna li tko možda hoće li me odmah ubaciti na postupak s obzirom da sam dugo u braku i nije došlo do trudnoće ili sam nenormalna kad je sve u redu pod navodnicima a opet ništa....
    Mislim da nece, mislim da ce te slat da napravis razno razne nalaze, hormone,...jesi isla na savjetovanje pravno i psiholosko

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ne još ništa nisam išla, naručila sam se prvi dan ciklusa pa su me naručili za 8 dan ciklusa na pregled, imam novi papa test uzv, hsg, brisevi su mi stariji malo to ću morat sigurno ponoviti , muž ima spermiogram star 1 godinu i to će naravno morati obaviti sve on ponovno i kod urologa,nisam išla na još nikakvo savjetovanje kod psihologa ali prijateljica mi kaže ona je bila u 1 mjesecu na IVf-u da je išla samo na pregled sa brisevima i muž je išao dati spermiogram dva puta i onda su išli na savjetovanje i dobila inekcije i štopericu i odmah na postupak i evo trudna je dva mjeseca)mene zanima hoće li to dugo trajati koje ću sve pretrage morat ponovno napraviti.....tnx na strpljenju

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

U kojoj si ti fazi ako smijem pitati, ja evo sada idem prvi puta u VV na pregled i dogovor.

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

U kojoj si ti fazi ako smijem pitati, ja evo sada idem prvi puta u VV na pregled i dogovor.
    Ja sam sada u postupku za prvi IVF, prije toga sam imala dvije inseminacije u prirodnom ciklusu.
    Ja sam prvi put dosla na VV prije tri godine ali sam imala problema sa povisenim prl-om pa je zato tako dugo trajalo
    Nadam se da ces ti brzo doci do svog postupka

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I ja se nadam da ću brzo doći na red,koliko dugo sam u braku dobro da nisam pukla još, teško mi je muža bilo nagovoriti da krene sa svim tim i da pristane inače bi ja i ranije išla.Nadam se da ćeš uspjeti,želim ti to iskreno...koliko godina imaš i koliko si u braku

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Znači inseminacije nisu uspjele, nemoj zamjeriti što ja ovako zbrda zdola pišem,ja se najviše bojim briseva jer sam prije godinu i pol imala klamidiju(

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

morat ćeš napravit papu i briseve (osim ako ih već nemaš), spolne hormone 3dc, testiranje na hiv i hepatitis (ti i tvoj muž), a muž ti mora napravit kod njih pregled kod androloga i spermiogram i kad to sve skupiš krećeš, e da ako nisi radila prohodnost jajavoda možda te i na to pošalje

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Papu novu imam ali briseve ne, tako da znam da ću ih morat napraviti ali ih se istovremeno i bojim, jer sam prije imala klamidiju....stvarno me strah.Prohodnost sam radila prije 8 mjeseci.S obzirom da sam nova da li si ti već išla na postupak ili tek ideš....

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Papu novu imam ali briseve ne, tako da znam da ću ih morat napraviti ali ih se istovremeno i bojim, jer sam prije imala klamidiju....stvarno me strah.Prohodnost sam radila prije 8 mjeseci.S obzirom da sam nova da li si ti već išla na postupak ili tek ideš....
    nemoj da te bude strah, ponovi briseve

ja sam "stara" imam djete iz prvog ivf, sad idem po drugo dva postupka odradila i ništa, spremam se ponovo u 5.mj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •