ne još ništa nisam išla, naručila sam se prvi dan ciklusa pa su me naručili za 8 dan ciklusa na pregled, imam novi papa test uzv, hsg, brisevi su mi stariji malo to ću morat sigurno ponoviti , muž ima spermiogram star 1 godinu i to će naravno morati obaviti sve on ponovno i kod urologa,nisam išla na još nikakvo savjetovanje kod psihologa ali prijateljica mi kaže ona je bila u 1 mjesecu na IVf-u da je išla samo na pregled sa brisevima i muž je išao dati spermiogram dva puta i onda su išli na savjetovanje i dobila inekcije i štopericu i odmah na postupak i evo trudna je dva mjeseca)mene zanima hoće li to dugo trajati koje ću sve pretrage morat ponovno napraviti.....tnx na strpljenju
U kojoj si ti fazi ako smijem pitati, ja evo sada idem prvi puta u VV na pregled i dogovor.
I ja se nadam da ću brzo doći na red,koliko dugo sam u braku dobro da nisam pukla još, teško mi je muža bilo nagovoriti da krene sa svim tim i da pristane inače bi ja i ranije išla.Nadam se da ćeš uspjeti,želim ti to iskreno...koliko godina imaš i koliko si u braku
Znači inseminacije nisu uspjele, nemoj zamjeriti što ja ovako zbrda zdola pišem,ja se najviše bojim briseva jer sam prije godinu i pol imala klamidiju(