Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

meni još nitko nije odg.šta je to polu stimulirani postupak pa bi molila ak je netko u tome da mi odgovori.i ja sam pila u prvom postupku yasmine ali sad ne pijem nikakve tablete nego mi je samo rečeno doći 3 dc. jesam li možda krivo skužila doktora nešto?molim vas odgovorite mi
    Posljednje uređivanje od majalena : 15.03.2011. at 20:17

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj majalena prvotno napisa Vidi poruku
    meni još nitko nije odg.šta je to polu stimulirani postupak pa bi molila ak je netko u tome da mi odgovori.i ja sam pila u prvom postupku yasmine ali sad ne pijem nikakve tablete nego mi je samo rečeno doći 3 dc. jesam li možda krivo skužila doktora nešto?molim vas odgovorite mi
    majalena polustimulirani postupak obicno podrazumijeva Klomifen tablete od 2. ili 3. dc koje se piju 5 dana i onda se na to u narednih par dana dodaju injekcije Gonala ili Menopura (i mozda jos Cetrotide). Polustimulirani se naziva zato sto se ne ide s punom stimulacijom, nego s blazom kombinacijom i dozom lijekova.

Dakle ne brini nista kada odes 3. dc sve ce ti doktor reci. Sretno u postupku!

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

evo cure da i ja javim da nisam radila betu nego ponovila test koji je bio naravno negativan
    ali ništa idemo dalje
    Valamala žao mi je za tvoju betu, ali mi je baš drago da si uspila odmah ući u postupak, želim da ti to bude zadnji i dobitni, ja ću se malo odmoriti, ipak sam bila u punom stimuliranom postupku

nove cure želim vam puno sreće i strpljenja

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    majalena polustimulirani postupak obicno podrazumijeva Klomifen tablete od 2. ili 3. dc koje se piju 5 dana i onda se na to u narednih par dana dodaju injekcije Gonala ili Menopura (i mozda jos Cetrotide). Polustimulirani se naziva zato sto se ne ide s punom stimulacijom, nego s blazom kombinacijom i dozom lijekova.

Dakle ne brini nista kada odes 3. dc sve ce ti doktor reci. Sretno u postupku!
    hvala puno na odgovoru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •