-
Hej curke VV-ice!
Jutros je dr. vidio da su mi i jajnici i maternica super i pala je odluka da idemo u moj 1. stimulirani ciklus. Uglavnom, od danas sam na igli
, gonali, u subotu 1. pregled, pa ćemo vidjeti kako dalje. Još sam dobila i one neke natrij vaginalete do daljnjeg, te hiramicin antibiotik za mm i mene sljedećih 5 dana. Još sam u šoku, ali i presretna što konačno idem na pravu stimulaciju...
Inače, naša Eva je imala danas et 1 embrija (biologica je rekla dosta dobrog) i dogovorena beta je za 1.4.
Sjećate se kada sam pisala da sam bila prisutna kad je ono jednom hrpa cura izašla od dr. sa velikim betama? E pa danas sam srela gore 3 od njih. Sretne, bebice se lijepo razvijaju, već su čule srčeka. Dvije od njih su bez skoro ikakvih simptoma, no ova treća jadna toliko povrača da su je danas gore stavili na infuziju. Doslovce ne može popiti ni čašu vode. Ono što je zanimljivo je to što je ta ista cura na dan kad je saznala betu (1200) govorila da je bila sigurna da nije trudna, čak je dan prije bete dizala neki krevet...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma