Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Kaže dr. da su jajnici već ogromni. Vidjela sam na monitoru hrpu velikih folikula, nadam se da će biti j.s. od toga. Punkcija će vjerojatno biti u petak, ali vidjet će mo još u srijedu kad opet idem k njemu. Nastavljam s po 1 gonalom dnevno i dodao je i po 1 cetrotide (jel zna tko čemu oni služe?).

Vadila sam i krv i vidjela nalaze hormona od prošlog tjedna. Estradiol je u referentnim granicama za folikularnu fazu, ali je progesteron dosta povišen (tipa gornja granica je oko 4, a meni je nešto viši od 10). Zna li netko možda što to znači?

Pusa svima, hope, nemoj brinuti unaprijed, idi korak po korak. Trebat će ti puno strpljenja i živaca kroz sve ovo i zato pokušaj biti smirena, borit ćeš se sa svakom preprekom kad do nje dođeš, a vjerojatno neke kojih se sada bojiš nećeš ni imati...
    Vala, znači dobro reagiraš i na taj jedan gonal dnevno
    što kaže dr. jel zadovoljan

što se tiče progesterona, tko će ga znati, ja sam bila jednom u postupku s povišenim progesteronom (oko 4), i dr. me idući put nije htio primiti u postupak jer mi je progesteron bio nešto niži od 4, nego je preporučio da ga reguliram s jasminom, e sad zašto je tebi toliki stvarno ne znam, možda ima veze s tim što ti je ovo već treći postupak u samo 3 mj,
    Cetrotide sprječava nekontrolirani porast vlastitih, prirodnih hormona
    čime se omogućava kontrolirana stimulacija jajnika. Prednost ovog
    protokola je što je trajanje stimulacije kraće i potrošnja hormona manja.
    sretno draga, nek ti napokon ovaj postupak bude uspješan
    Posljednje uređivanje od kiša : 21.03.2011. at 10:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •