Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
Kadauna, stalno vadim hormone, ali nisam vidjela nalaze, samo taj povišeni nalaz progesterona koji je bio prije nešto više od tjedan dana, no dr. mi nije rekao ništa o tome. Što je to indikacija za HS? Ja se nadam da ću ipak uspjeti proći bez toga. Ima li išta što mogu napraviti da se smanji mogućnost, puno mirovati ili nešto? I zar ne bi cetrotide trebao zapravo na neki način prevenirati?
Ako se dogodi HS, kada se ona obično dogodi? Nešto je dr. rekao da je vrlo vjerojatna, gotovo sigurna kod mene u slučaju trudnoće...
Hej, nije HS ništa strašno...napuhneš se ko žabica, imaš trbuh ko trudnica, moraš mirovati, piti puno vode, a izbječi je ne možeš nikakvim mirovanjem ako ju trebaš dobiti. Ja sam prvu HS dobila 2-3 dana nakon punkcije i ta mi je baš bila jaka, čak sam na infuziji završila, druga mi je počela več 3-4 dana prije punkcije, a treća isto 2-3 dana nakon punkcije. Kod prve su mi smrznuli embrije pa smo išli na FET, nisam ostala trudna, kod druge ništa ni od transfera ni od smrzavanja, sam Bog zna zašto, to je već bilo po novom zakonu, a kod treće su mi u Mb smrznuli 13 blastica, odmorila sam 2 mjeseca, išli smo na FET i sad nam kuca malo .