Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    jako se malo čuje "naš glas" jer NAS nema... možeš se boriti tako da kad tražimo nekoga za medije istupiš i javno kažeš što te muči! to bi bilo super, bili bi ti vječno zahvalni, a i ne bi se stalno ista lica pojavljivala...
    Izgleda da smo mi stvarno tu nemoćni,ali ako netko želi da ima još jednu osobu protiv zakona neka mi se javi!!!!

Meni dalje zanima kakvo je trenutno stanje sa uspijesima IVF-a na VV
    čini mi se da se slabo javljaju naše sretne trudnice,bilo bi lijepo da nam se jave.Još me interesira kakav nam je novi biokemičar i njegov tim.Hvala!!!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj beta100 prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda da smo mi stvarno tu nemoćni,ali ako netko želi da ima još jednu osobu protiv zakona neka mi se javi!!!!

Meni dalje zanima kakvo je trenutno stanje sa uspijesima IVF-a na VV
    čini mi se da se slabo javljaju naše sretne trudnice,bilo bi lijepo da nam se jave.Još me interesira kakav nam je novi biokemičar i njegov tim.Hvala!!!!
    evo ja ti se javljam i tebi i drugim curama koje su protiv zakona i voljne su napraviti nešto kad zatreba, kad se sprema akcija, kad treba doći na prosvjed.... Roda je udruga i iza iste stoji isključivo volonterski rad. To su ljudi koji zbog ovog zakona skupa s pacijentima ne-članovima Rode troše svoje slobodo vrijeme na dodatni rad, effort, istupaju u medijima, prevode, pišu pisma, gnjave doktore ), stvaraju kontakte u inozemstvu, pišu tekstove, etc. lista je dugačka..... Priključi se, javi se na PP ako hoćeš, bilo je već mnogo poziva te vrste.

dakle postoji način da se uključite u borbu protiv zakona a jedan je od njih i da se učlanite u jednu od udruga te da na taj način pokušate pripomoći. Borba je dugotrajna, zakon je na snazi još malo pa dvije godine ( U Italiji im je trebalo 5 g. da nešto pokrenu, mi s ovakvim inertnim ponašanjem bojim se da ćemo još trebati mnogo više.

Ja sam rodila nedavno, imam svoje dijete, mene bi stvarno mogla boliti više patka.....Ksena28 je trudna, nju se ovaj zakon direktno isto više ne tiče, bar do daljnjega.............. Zakon se tiče vas koji ste izravno zakinute njime, kojima je šansa za uspjeh drastično smanjena......................... Osvrnite se oko sebe koje ste u postupku, jel stvarno ima 47% uspješnosti kao što ministar govori? To bi značilo da je svaka druga trudna? Koja je uspješnost na Vuk Vrhovcu? Ja vjerujem kao što sam i ranije govorila ispod 20%, s jedne strane kao posljedica ovoga zakona a s druge jer na Vuku imaju još uvijek neuhodani tim, najmlađi tim, bez obzira na iskusnog biologa....... nije on svemogući u toj priči... Time, beta100 sam ti valjda odgovorila na tvoje pitanje o trudnoćama objavljenim. S Vuka ih gotovo i nema....

Vala Mala, znam da pratiš stanje na Vuku, koliko je objavljenih forumskih trudnoća s Vuka od kad si se ti registrirala? Znam da ih nije bilo 1 ili 2, možda je sad drugačija situacija.... ne znam. Držim fige za ovaj postupak, nek ti bude dobitni, tebi i drugim curama s Vuka. Javljaj i dalje stanje jer si ti trenutno u full stimuliranom postupku i vjerujem da nam izravno možeš reći mnogo o broju punkcija, transfera, kasnije trudnoća.. SRETNO SVIMA!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •