-
A gle, ja sam zadnja koja će reći išta pozitivnog o ovom zakonu, ali moramo biti realne. Na VV je svaki dan hrpa žena, a na forumu nas piše svega nekoliko. Ovo nije referentni uzorak prema kojem se može išta reći. Ono čemu definitivno svjedočim jest da ima dosta trudnoća gore, ali to ne govori ništa u prilog ovome zakonu i kad se pogleda postotak cura koje idu u postupke i onih koje ostvare trudnoću, to je sigurno koma.
U kontaktu sam s dosta cura od gore, pa ću sigurno moći dati informacije koje saznam. Zapravo danas sam saznala od jedne svježe trudnice gore da je jedan dan ispalo totalno nevjerojatno, od 5 transfera je bilo 5 trudnoća. NO, što je s onih hrpetinu transfera koji nisu završili trudnoćom? Ili još tužnije, s onih pokušaja oplodnje stanica koji su završili bez transfera...?
Moja stimulacija je bila prema nekim drugima dosta slaba, danas smo završili sa stimulacijom i primila sam sve zajedno 12 gonala i 4 cetrotida. Još nemam pojma hoće li ovo uroditi plodom boljim od onih klomifena. Na klomifenima sam imala uvijek samo 1 stanicu, a folikula je bilo jednom 3, jednom 4. Sad ih je 20-ak i vidjet ćemo kako će to završiti.
No s druge strane, plan B i definitivna odluka je da ukoliko sada ne uspije, sljedeća prava stimulacija je Slovenija (ovdje mogu furati te male klomifenske protokole)...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma