Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure dosta vi plaćate klomifen. ja sam ga kupovala nedavno u ljekarni na dolcu 9, i jedna kutija košta 105 kn, a kad sam uzela dvije odjednom bilo je ispod 200 kn, zbog popusta na količinu, samo da znate

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj artisan prvotno napisa Vidi poruku
    cure dosta vi plaćate klomifen. ja sam ga kupovala nedavno u ljekarni na dolcu 9, i jedna kutija košta 105 kn, a kad sam uzela dvije odjednom bilo je ispod 200 kn, zbog popusta na količinu, samo da znate
    Tak mi je svejedno koliko košta, kad ću tražit povrat novaca na njih, jer imam to pravo.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Tak mi je svejedno koliko košta, kad ću tražit povrat novaca na njih, jer imam to pravo.
    od koga ces trazit povrat novca???
    meni je dr. A rekao da neide na recept, ( ja sam mislila trazit svoju ginekol. recept)

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    meni je dr. A rekao da neide na recept, ( ja sam mislila trazit svoju ginekol. recept)
    Klomifen koji na HZZO popisu osnovnih lijekova je Belupov, ali ga je Belupo prestao proizvoditi. Još ga se negdje navodno može naći u zalihama u ljekarnama i dobiti na recept, ali ja nisam uspjela. Po ljekarnama se uglavnom može naći samo strani klomifen (njemački, talijanski...) i cijene mu se kreću od stotinjak kuna do nekih 150 kn. Vidjela sam da dosta cura bez problema i povoljno kupuju lijek u Bosni, ali ne znam koji je proizvođač. Ono što možeš napraviti je tražiti privatni recept od svojeg soc. ginekologa i kupiti ga u ljekarni na R1 račun. Nakon toga kopiraš otpusno pismo ili povijest bolesti iz koje se vidi da si terapiju zaista primila, napišeš zahtjev HZZO-u za povrat sredstava i sve zajedno s računom pošalješ. Na temelju zahtjeva oni provode postupak u kojem odlučuju o tvojem pravu na povrat sredstava.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Klomifen koji na HZZO popisu osnovnih lijekova je Belupov, ali ga je Belupo prestao proizvoditi. Još ga se negdje navodno može naći u zalihama u ljekarnama i dobiti na recept, ali ja nisam uspjela. Po ljekarnama se uglavnom može naći samo strani klomifen (njemački, talijanski...) i cijene mu se kreću od stotinjak kuna do nekih 150 kn. Vidjela sam da dosta cura bez problema i povoljno kupuju lijek u Bosni, ali ne znam koji je proizvođač. Ono što možeš napraviti je tražiti privatni recept od svojeg soc. ginekologa i kupiti ga u ljekarni na R1 račun. Nakon toga kopiraš otpusno pismo ili povijest bolesti iz koje se vidi da si terapiju zaista primila, napišeš zahtjev HZZO-u za povrat sredstava i sve zajedno s računom pošalješ. Na temelju zahtjeva oni provode postupak u kojem odlučuju o tvojem pravu na povrat sredstava.
    puno hvala na odgovoru........
    ma sve si mislim fuckas tih 250 kn koje sam potrosila..( 2-ije kutije).
    samo se nadam da mi vise nece trebat.....

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

puno hvala na odgovoru........
    ma sve si mislim fuckas tih 250 kn koje sam potrosila..( 2-ije kutije).
    samo se nadam da mi vise nece trebat.....
    Ja sam isto tako razmišljala, ali sam poludila kad su mi u bolnici "naplatili" običnu štopericu tako da su mi je računali u jedan od onih 6 postupaka. Nakon što sam se malo bolje raspitala o svemu, odlučila sam da neću više popustiti ni milimetra ako je nešto moje pravo! Ne radi se tu samo o novcima, nije čak ni bitno koliki je iznos, to za mene sad stvar principa!
    Inače, ja se isto nadam da mi više neće trebati. Sretno!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Tako je i meni rekao da estrofem ne ide na recept, ja plačala svaku kutijicu 55 kuna, a sad ga uredno dobivam na recept, kao i utrogestane

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Za lijekove koje možeš dobiti na recept, ne možeš tražiti povrat. Ja sam utrogestane uvijek bez problema dobila na recept. S kolomifenom je situacija drugačija, jer ga još nisu maknuli s osnovne liste niti stavili nikakav zamjenski, a više se ne proizvodi kod nas. Uostalom, ja sam se obratila mailom u HZZO i sve su mi lijepo na pismeno objasnili.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

e sad, nešto mi pade na pamet....ja sam imala 21 jajnu stanicu, od toga oplođeno 16, dvije vraćene, ostalo čeka. kako to da sam ja sa 16 ampula gonala imala 21 JS, a cure sad sa 30 i više, i 70 menopura imaju 5-6 JS ako i toliko?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    e sad, nešto mi pade na pamet....ja sam imala 21 jajnu stanicu, od toga oplođeno 16, dvije vraćene, ostalo čeka. kako to da sam ja sa 16 ampula gonala imala 21 JS, a cure sad sa 30 i više, i 70 menopura imaju 5-6 JS ako i toliko?
    low risponderi

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    low risponderi
    a Vala? ona ne spada u tu kategoriju....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •