Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nemam informacije da dr. Kniewald nije gore. Jučer sam razgovarala telefonski s njim i rekao je da je u Španjolskoj i tu je opet danas navečer.

Što se tiče endometrija, da, sok od cikle je zakon, ali svježe cikle (sama stišćeš ili kupiš), no kuhana i ukiseljena cikla nema učinak. Također svježi, ne konzervirani ananas i grejp. Meni uz to čak ni tri uzastopna mjeseca klomifena nisu uspjela stanjiti endometrij, baš je bio stalno savršen.

Hvala na lijepim željama curke

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam informacije da dr. Kniewald nije gore. Jučer sam razgovarala telefonski s njim i rekao je da je u Španjolskoj i tu je opet danas navečer.

Što se tiče endometrija, da, sok od cikle je zakon, ali svježe cikle (sama stišćeš ili kupiš), no kuhana i ukiseljena cikla nema učinak. Također svježi, ne konzervirani ananas i grejp. Meni uz to čak ni tri uzastopna mjeseca klomifena nisu uspjela stanjiti endometrij, baš je bio stalno savršen.

Hvala na lijepim željama curke
    jao jao morat ću se prisilit da popijem taj sok i jedem ananas inače to ne volim ali sve za bebicu...pokušat ću ,držite mi palčeve da uspijem

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala drago mi je da smo se upoznale.ja bi u petak trebala na punkciju tako da se vidimo....danas sam cijeli dan prespavala,ne znam jel to

od pikanja ili od proljeća, jutros sam primila i 1.pikicu cetrotide,a menopur mi je smanjio na tri praška...napisao je da na desnom j imam 2-3 folikula

sretno svim čekalicama!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •