-
Jesam kato
ali nije tako zastrašujuće. Meni puno gore zvuči kad vidim da neki izgube po 2 godine bez 2 postupka. Kod mene je ipak specifična situacija, prva 2 ivf-a su trebala biti inseminacije, no moje tijelo je dosta jako reagiralo na klomifene i dr. nije htio riskirati, pa smo išli na punkciju. Prvi put je to bilo od 4 folikula 1js koja se oplodila, no nije uspio transfer - embrio su ispustili u cerviksu, nije stigao do maternice jer mi je cerviks jako zavojit, a tada su radili bez ultrazvuka (nakon tog događaja su uveli sve transfere s ultrazvukom i cure dobiju slikicu mrvica u maternici). Drugi put je od 3 folikula opet bila 1js, no jako bolna punkcija, transfer uspio, no ništa od trudnoće.
Tek ovaj zadnji ivf je bio stimulirani, no vrlo vrlo blaga stimulacija (12 gonala), punkcija 20 folikula, doista strašna, 7 stanica, oplodili 3 koje su sada u buši kod mame i nadam se da će ostati... 
Čestitam ti na tvojoj srećici, ne mogu ni zamisliti trenutak kad saznaš da je uspjelo i da ćeš postati majka...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma