Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Na VV-u je uvijek bilo pravilo punktiraj sve, pa i male ciste... ne znači nužno da je u svima bio sadržaj (tj. da su vadili js, barem ako dobro kužim stvar), također, to ne mora nužno bit 20 uboda, mislim da mogu jednim ubodom više njih sredit, ali sigurno je bolilo jer baš ti mali bole. U MB-u te male cistice ne punktiraju. Ovo je tipična reakcija PCOS-ovke. Vala, sretno!
    Meni nisu sve punktirali kada sam bila prije 2 godine...bilo je 26 folikula , a punktirano je samo 12 ili 14 (ne sjećam se), drugo je dr ostavio uz napomenu dok sam još na stolu ležala da se slučajno ne seksam da ne bi imali osmorke. Ko da mi je u tomtrenu baš sex bio na pameti

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nisu sve punktirali kada sam bila prije 2 godine...bilo je 26 folikula , a punktirano je samo 12 ili 14 (ne sjećam se), drugo je dr ostavio uz napomenu dok sam još na stolu ležala da se slučajno ne seksam da ne bi imali osmorke. Ko da mi je u tomtrenu baš sex bio na pameti

oprosti, al morala sam

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    oprosti, al morala sam
    znam, sad je i meni tako a onda sam mislila da nije normalan, kao koji mu je k... ja se skoro onesvjestila od bolova a on meni o sexu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •