-
Kadauna, imamo dogovor kod Reša i provjerila sam, tamo definitivno zamrzavaju embrije, zato i jesu naš izbor.
pirice, znam da cure s PCOS-om burno reagiraju na stimulaciju, ja sam već negdje 7dc imala ogromne jajnike, no bolji je taj dugi protokol jer supresija naših hormona (koji i uzrokuju tih milijun nezrelih folikula) i onda stimulacija samo umjetnim hormonima ima onaj pravi učinak, puno folikula, ali zrelih.
Što se tiče HS, doktor je sve super održao pod kontrolom, bila sam na doista slaboj stimulaciji i vrlo rano je uveo cetrotide, no bila sam na granici i vrlo je moguće da bih završila u punoj HS da nije bilo tako. Evo i sutra idem gore na pregled da dr. vidi kakvi su sada jajnici, jer ne želi riskirati s decapeptylom bez da me pregleda, a to cijenim. Mislim da bih na onakvim stimulacijama od 30-ak gonala vjerojatno završila na hitnoj...
gala, to mi zvuči super što si tako dobro reagirala! iz sveg srca se nadam da će nama sada uspjeti, no ako ne uspije, onda je dugi protokol ono što i meni slijedi kod Reša.
Što se tiče mišljenja embriologa, ovdje nisam iznijela mišljenje nekog biologa s 2-3 godine iskustva, nego para koji su začetnici MPO u svijetu i imaju više godina iskustva nego što smo mi na životu. Mišljenje koje su mi dali je bilo samo procjena po onome što su vidjeli na našim nalazima i iz svojeg iskustva s toliko mnogo parova, a koje izlazi iz desetaka godina rada bok uz bok vrhunskim mpo liječnicima. Vani mpo doktori i embriolozi rade kao tim, konzultiraju se vezano i za stimulacije itd. Naravno da ću poslušati svog doktora u trenutku kada idemo u postupak, no mišljenje stručnjaka ovog kalibra definitivno neću odbaciti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma