ksena, baš mi je drago što smo se upoznale, puno pusa tvojoj maloj curici u buši. Kužimo se u vezi puno stvari i nadam se da će se tvoje dobre želje ispuniti i da neću morati Rešu...

Bila sam danas gore, curke, pošto sam malo napuhana i bolucka me dolje još, dr. je odlučio ne dati mi decapeptyl. Što se tiče one temperature na večer dana transfera, rekao je da bi mu naravno bilo drago da se to nije dogodilo, no da ne mora značiti da je naštetilo. Naravno, mene je to pogodilo, ali što sad, čekam i vidjet ćemo rezultate uskoro...

Jedino mi prestrašno ide na živce što piškim svaki čas, osobito noću. Mislim, nemoguće mi je izmjeriti bazalnu temperaturu za koju bih kao trebala odspavati u komadu bar 4 sata i mjeriti svako jutro u isto vrijeme, a ja sam npr. noćas bila na wc-u u:
1:35
3:04
4:40
5:15
6:00 (probudio me alarm mm)
digla se u 6:15
Naspavala sam se možete misliti koliko... ne brijem na nikakve simptome više, doista imam stav da su simptomi u naših 2 tjedna čekanja bete totalna glupost, placebo i igra s mozgom, ali bih se voljela naspavati i možda uspjeti izmjeriti koju temperaturu, jer je ona ipak nekakav pokazatelj (mislim ako mi padne drastično kao prošli put, znam da je menga iza ugla)...