Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

BHany, ok, nisam imala pojma. Već sam prije više tjedana bila pitala tko radi te liste na drugim podforumima (jer na Petrovoj to redovito rade i updataju, na Sv. Duhu rade liste čekalica za lijekove... i učinilo mi se zgodno i korisno - a nisam pročitala nakon tih lista da je IKADA ITKO urigirao, kao ti sada) i tada su mi napisali da to obično rade cure te klinike za sebe i da ako želim mogu napraviti ja.

Ne vidim zašto bi bilo loše i zabranjeno obnoviti i objaviti svakih par tjedana listu, jer se na zajedničkom odbrojavanju teško prati tko je u kojoj klinici. Mislim da to nije off-topičarenje i chatanje, nego nam upravo može pomoći da se povežemo i pratimo tko je kada u postupku, kojoj fazi, te da možemo od pravih osoba dobiti najsvježije informacije.

Ne pada mi na pamet raditi više ikakve liste, no također mi se ponekad čini da se ovaj forum koji bi trebao biti tu i za razumijevanje i podršku i informacije (mislim da je lista tko je u kojoj fazi u našoj klinici itekako informativna i korisna) ponekad pretvara u vrlo krut, hladan i prepun pravila koja ponekad više odmažu nego koriste.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 03.04.2011. at 19:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •