Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sezen i nata, držim fige za danas, nadam se da su se mrvice lijepo oplodile i da su sigurno u maminim bušama! Javite nam se s dobrim vijestima!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Sezen i nata, držim fige za danas, nadam se da su se mrvice lijepo oplodile i da su sigurno u maminim bušama! Javite nam se s dobrim vijestima!
    ValaMala, ajmo za tebe i za cure vibrati dolje na odbrojavanju ))) odoh tamo

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure moje evo da izreferiram-obadvije su se oplodile,četverostanične su i čekamo betu 20.04.-presretna sam
    bilo nas je 8 na transferu i ako se ne varam samo jednoj curi je vraćen jedan embrij,a mi ostale smo imale po dva ili tri
    meni nisu uspjeli poslikati jer je moja maternica iza,ali nema veze bitno da su se oplodile pa sada što Bog da
    pozdrav svima!

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sezen prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje evo da izreferiram-obadvije su se oplodile,četverostanične su i čekamo betu 20.04.-presretna sam
    bilo nas je 8 na transferu i ako se ne varam samo jednoj curi je vraćen jedan embrij,a mi ostale smo imale po dva ili tri
    meni nisu uspjeli poslikati jer je moja maternica iza,ali nema veze bitno da su se oplodile pa sada što Bog da
    pozdrav svima!
    super sezen, a sad se cuvaj i sretno........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •