Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nije, jajnici i maternica izgledaju super, nema zaostalih cisti, endometrij savršen za ovu fazu ciklusa, a ja se osjećam psihički ok i pozitivna sam, dakle nema razloga za pauzu. Jedan ciklus pauze je skroz ok, osobito nakon tako slabe stimulacije kakvu sam imala, a na kraju nije bilo HS

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Nije, jajnici i maternica izgledaju super, nema zaostalih cisti, endometrij savršen za ovu fazu ciklusa, a ja se osjećam psihički ok i pozitivna sam, dakle nema razloga za pauzu. Jedan ciklus pauze je skroz ok, osobito nakon tako slabe stimulacije kakvu sam imala, a na kraju nije bilo HS
    ne znam ja mislim da nema veze kolko si ampula čega primila već kako si reagirala, tebi 12 gonala meni 36 menopura daje isti rezultat, a poznato je da hormonima treba 6mj da su očiste iz tijela (manje je bitno kako se mi osječamo), nije to kikiriki , ja znam da je neuspjeh najlakše savladat novim postupkom, ali po cijenu zdravlja ne hvala, ali na kraju svak odlučuje za sebe.
    meni je bilo gorzno kad me je A otpilio za prirodnjak, a nakraju mi skroz paše, malo smo nakon neuspjeha vruće glave i treba malo stat na loptu.
    enivej sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •