-
Gledala sam hormone i svi su odlični, uključujući i TSH i prolaktin. Hvala na savjetu za cicke, Ksena, baš idem sljedeći tjedan. Razgovarala sam o pauzi s nekoliko doktora i mišljenje je da nema potrebe raditi veliku pauzu ukoliko je organizam ok. Naravno, ne možeš šibati ne znam koliko jakih stimulacija u kratkim razmacima, no doista 2 ciklusa klomifena i 1 s ovako laganim gonalima se ne može nazvati teškom stimulacijom. Na koncu, imat ću 1 mjesec bez ikakvih lijekova.
Ne liječim razočaranje novim postupkom, nego slušam savjete doktora. To kako sam ja reagirala je bilo sasvim ok, što potvrđuje izgled mojih jajnika sada. Premda smo se bojali HS, nije je bilo uopće, jajnici nisu ni malo povećani i sve je u najboljem redu. Ukoliko ne bi uspjeli sada, svakako se mislimo opustiti preko ljeta, posvetiti se sebi i napraviti pauzu do jeseni.
Također mislim da je to jako individualno, netko jednostavno treba pauzu od 6 mjeseci jer je teško podnio lijekove, reakcija tijela to potvrđuje ili je psihički loše. Ima cura koje nakon 1 ciklusa klomifena razviju ogromne ciste ili im se totalno zariba endometrij. Kod mene je hvala bogu sve ok i mislim da treba ići individualno, a ne lijepiti istu proceduru na sve
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma