rikikikibaš mi je žao!
Ajoj, Rikikiki, a baš je sve bilo nekako znakovito...žao mi je. Ali dobro je da stigneš opet pokušati za mjesec dana.
Uz jednog malog anđela sve je lakše, a i imam toliko iskustva od prije tako da sam realna i dobro pripremljena za negativne ishode!
Svima![]()
Posljednje uređivanje od rikikiki : 19.11.2010. at 11:42
U ponedjeljak ili utorak između 11 i 11.30 trebam doći po otpusno pismo i na novi dogovor! Idemo dalje!
Rikikiki, glavno da si ti u formi i pripremljena, a ovo je samo jedno iskustvo više... glavno da si krenula i da ćeš biti svaki mjesec u akciji.![]()
Riki, žao mi je za "ljenčarastu" stanicu... što si dogovorila s docom za dalje?
Ups, sad tek vidim da si pisala o tome... onda ~~~~~~~~~~ za dogovor.
Ja sam pokušala isto odmah dogovorit za dalje, još prije inseminacijenaravno da ćemo prvo vidjeti rezultat pa ćemo tek onda dogovarat. Baš me ponijela brzina, kao da imam 40 godina
![]()
cure moje drage, upravo s prvog uzv-a i ponosno javljam da imamo dva srčeka koja kucaju![]()
ninoch, čestitke, predivna vijest!!!!!
i naravno čestitke ekipici iz Vinogradske!
Ninochka ... čestitam od srca na dva srca![]()
Posljednje uređivanje od rikikiki : 19.11.2010. at 17:04
ninocka čestitke od srca baš je lijepo čuti takve vijesti, uvijek mi uliju nadu![]()
ninochka čestitam, sretno.... živjela mala srčeka
Rikikiki, bas mi je zao... ali svida mi se optimizam.
ninochka ja sam odusevljena! nalaz bete uopce nije ukazivao (barem ja nisam skuzila) da ce biti blizici! sad si mi cijeli dan uljepsala!![]()
hvala vam curke od, toliko sam sretna i uplašena u jednom
želim i vama što prije takvu sreću
mi sada moramo strogo mirovati ali ništa nije teško za bebolinaće![]()
ma moram i tu poskočiti za ninochku
ja sam oduševljena, prekrasno draga!!!!
čestitam i ovdje ninochka![]()
!!!!!
Predivno!!!!
ninochka ...prekrasno...za mirnu i bezbrižnu trudnoću..
ogla čestitam..
rikice,žao mi je..![]()
ninochka, prekrasno, bas prekrasno
Toliko si uzbudjena da si fulala ime bolnice u potpisu
rikikiki, a kaj da ti velim....sve znas....idemo dalje![]()
Ninochka bravo za 2 srčeka![]()
i sretno do kraja.
vidim da pišeš da moraš strogo mirovati. Tako su ti rekli ili to ti zbog straha? Meni su isto preporučili mirovanje, ali ne moram stalno ležati i mogu se malo prošetati, pa me baš zanima.
Rikikiki žao mi je što nije uspjelo, ali vidim da si ti hrabra i optimistična i ideš dalje tako da sam sigurna da će brzo biti bingo.
Svim curama puno uspjeha želim i da ubrzo osjetite radost trudnoće![]()
tibi pa u principu strogo mirovanje ali naravno da lagane šetnje nisu zabranjene, ali što više ležati i odmarati. kod mene je situacija malo komplicirana jer ja imam problema sa bubrezima pa odmah čim je trudnoća, a kamoli dupla puno je veći oprez...ali ja sam pozitiva![]()
Ninochka28,predivno..za dva![]()
AuroraBlu,sretno danas na punkciji!!!!
Svima ostalima koji kreću u postupke![]()
Riki((
Ninochka čestitam!
Cure, javljam da sam dobila 9 jajnih stanica čak!
AB, super!!
Šteta što smiju oploditi samo 3!
kakav si imala protokol?
Aurora 9 js iz 3 folikula?
Zezam te malo, super rezultat, vidiš da broje samo najveće folikule...
I baš kao što kaže zedra- šteta, užasna šteta...
Jel im proradio stroj za zamrzavanje?
I da, ima da sad ideš za ninochkom, jasno??![]()
aurorablue jupiiiiiii
a sutra nek budu još bolje vijesti i slušaj gabi i kreni mojim stopama![]()
Baš sam se iznenadila jer sam imala svega 5 folikula na popisu. Mislila sam da su to jedini, ali dr.T. očito bilježi samo najveće.
Protokol je bio: suprefact od 1.dc. (imala sam ga od ranije pa nisam uzela njihov decapeptyl) po tri menopura od 2.do 5.dc, 6.i 7.dc po dva, i onda opet po tri, 8,9 i 10.dc. Štoperica je bila 11.dc.
Nešto će mi sigurno zamrznut, rekao biolog (proradio krio). A zovem danas oko podne da vidim što se u međuvremenu dogodilo.
AuroraBlu, odlično za j.s. ma bravo, bravissimo.................. ajde, samo da te ne ulovi virus koji cure spominju, virus od samo tri dobre j.s.
Čekamo skupa s tobom.. ~~~~~~~~~~~~~
Wow, Aurora ... oduševila si me ženo
Vibr .. vibr ... nestrpljivo čekam današnji izvještaj![]()
Evo me, kaže biolog da su 3 j.s. bile odlične tako da imamo 3 zametka, 2 stanice je zamrznuo, a 4 nisu bile nešto... što mi je i logično s obzirom da sam cijelo vrijeme imala 5 folikula. Ova 4 su očito bila manja, pojavila se kasnije i stanice nisu bile zrele za berbu.uglavnom, ja zadovoljna. Sutra opet zovem, a transfer je u utorak.
Aurora, ovaj postupak mora biti dobitni.
I još jednom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za to.
Svima u klubu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure, počela sam vas voditi na odbrojavanju, pa vas molim da povirite malo tamo, javite nam u kojoj ste fazi i što prije obogatite našu listu trudnica![]()
Aurora auuuuuuuu blago ti seeeeee!!!!! Kad si u bolnici, ja idem sutra ujutro?
čestitam Aurora, i držim fige da beta bude pozitivna.....a onda idalje
ej currke evo i mene napokon......
ja sam u utorak gore na uzv. 8.d.c. pa da vidimo sta ce sad biti...
svim trudnicama cestitam i sretno do kraja....
a buducim trudnicama drzim palceve....
pusa....
AuroraBlu, ovo je više nego odličan rezultat pa čak su me i iznenadili sa samrzavanjem........... ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje i za uspješan transfer u utorak.
Andro-gen, welcome back, dugo te ni bilo na forumu ali sam vam vidjela malenu, prekrasna........................