Stranica 20 od 80 PrviPrvi ... 1018192021223070 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ninochka bravo za mališane . Kako to da te je naručio tako brzo - mislim za 2 tjedna. Mene su naručivali svaka 4 tj. , a sad bi se trebala preseliti u trudničku ambulantu, a to mi se ne da pa ću krenuti privatno na preglede. Mi smo danas 13+6

cure od srca vam želim ovu radost trudnoće da čim prije to osjetite i da to maleno, toliko željeno biće raste pod vašim srcem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Ja vjerujem da ćete sve brzo uskočiti u trudnički vlakić i navijam za svaku od vas iz sveg srca

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

eh ti muški, treba ih malo u red dovesti

kinki ja ću ti iz svog iskustva reći da sam ja prokrvarila 9dnt i beta je bila pozitivna, sada sam 8 tj.trudna i imam dupliće a od simptoma osim kaj mi je trbuh malo narasao i imam prišteve po licu ništa drugo od početka...opusti se i ne gledaj previše tijelo jer te lako može zavarati

želim ti plus do neba

gabi tebi želim da sve prođe kak smo se dogovorili

aurorablue i tebi jedno

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

tibi ja sam ti išla prvo privatno sa 5+3 i onda sam zvala gore i dogovorila se za danas i mislila sam to je to, ali kaže dr.t. kontrola za 2 tj sa nalazima(kks,urinokultura itd.)...ja sam se isto malo začudila ali ne bunim se

još sam se morala odmah danas naručiti u 12 tj za kombinirani probir test u ambulanti dolje...nego jesi ti to radila i ako jesi možeš mi reći koliko si to platila i koji je princip te pretrage?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ninochka

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

vidiš vidiš, tebe tražili kks, urinokulturu, a mene ništa, ali ne dam se ja smesti i budem to na svoju inicijativu odradila - što je sigurno - je sigurno. E sad što se tiče kombiniranog probira ja to nisam radila (sastoji se od uzv + vađenje krvi u endokrinološkom), odnosno samo smo napravili uzv kojim smo mjerili nuhalni nabor, a krv nisam htjela vaditi jer mi ništa u životu ne znači neki omjer tipa 1:150 koji će mi reći da je moguće 1 bolesno dijete na 150. Doktori su podijeljeni oko mišljenja da li kombinirani raditi za blizance, pogotovo ako je nuhalni dobar. Obzirom da je nama nuhalni bio super, odlučila sam ne uzbuđivati se postotcima koje bih saznala još i tom krvnom pretragom.
    Tu imaš više o kombiniranom http://www.endolabor.kbsm.hr/probir.htm, uzv se ne plaća, a vađenje krvi je nešto oko 350 kn ili više, ne sjećam se koliko su mi rekli.... U svakom slučaju sretno što god odlučiš.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

317 kn je kombinirani,ja ga nisam radila ja sam dubble test. Da i odmah se dogovori kak bus podigla nalaz jer ja sam imala takvu zezanciju s tim jer moj gin je rekao da to nije potrebno,a onda dr Butorac je rekao da je to potrebno i oni su mi dali uputnicu s tim da ja donesem naknadno s tim da sam u 9 imala uzv a do 9.30 vade krv na endokrini sve mi je bilo zbrkano i od te guzve sam zaboravila pitat kad podizem nalaz.Ja cekam tjedan dana nista mi kuma ne javlja jer ona bi ga podigla tamo radi,kad ono sad u ponedjeljak oni meni rekli da su poslali nalaz moj ginekologu jer se nismo nista dogovorili.Mogu ti poslat postom ili na mail

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pročitala sam dosta o tom testu i ne sviđa mi se taj dio s vađenjem krvi i najrađe ga nebi radila ali rekli su mi i dr.t. i dr.r. da ga napravim pa mi je bed ne otići nemam pojma kaj da napravim

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja bi otisla na tvom mjestu,bit ces mirnija bez obzira kakv ishod rezultata bio,ovak ak nisi otisla odna bu te stalno to izjedalo bar je mene tak,a imas jos do faze kad se beba bas razvija.Evo ja tek sad u 18 tjednu osjecam da me skaklja beba

brigitta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Cure, a ja sam mislila da se u određenom tjednu trudnoće pod normalno rade brisevi, urinokultura... i ne znam što još, da je to protokol za svaku trudnicu... ne znam zašto bi to netko plaćao , kada na to ima pravo....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

moje dvije j.s. se oplodile i sutra transfer )

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj brigitta prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, a ja sam mislila da se u određenom tjednu trudnoće pod normalno rade brisevi, urinokultura... i ne znam što još, da je to protokol za svaku trudnicu... ne znam zašto bi to netko plaćao , kada na to ima pravo....
    a što reći, u hrvatskoj nažalost niš nije kako bi trebalo biti

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj ema prvotno napisa Vidi poruku

bravo

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj brigitta prvotno napisa Vidi poruku
    a i meni nije jasno zašto mi to nisu preporučili, u prošloj trudnoći znam da su tražili tamo negdje oko 10 tt, ali to je bilo na VV-u, a sada ništa
    ali moguće da je problem u tome što me svaki put gledao dr. K, a on to sve nabrzinu, svaki put smo išli u prizemlje, a tamo ga još 5 trudnica čeka za pregled i svi ga nešto natežu, uvijek se nešto žuri, pa zaboravi reći kaj još treba odraditi, jedva sam i bebe svaki put vidjela na par sekundi ... Znam da je opterećen svim i svačim, ali....
    Budem ja zamolila moju ginekologicu da mi napiše uputnice za to, ionako sam mislila to pokrenuti na svoju ruku kad već MPOvci nisu ništa reagirali... Mislila sam i briseve povaditi, neka se nađe....

ema tako mi je drago zbog tebe da se mrve čvrsto prime i ovo ti bude najljepši Božić kao i svim našim curama u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ema
    Za najbolji rođendan i Božić do sada!!!

brigitta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Svim trudncama zelim da ostanu trudne i rode zdrave bebice, curkama u postupku za pocetak da beta bude pozitivna a onda cemo dalje, a nama koje cekamo svoj red, da nam vrijeme brže prolazi.... nikako dočekati postupak.....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Ema
    Za najbolji rođendan i Božić do sada!!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ema prvotno napisa Vidi poruku
    ajme ema ludiloooooooooo!!!!!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Tibi,

ja sam kod L. već u 8 tj trebala odrediti i KKS i urinokulturu. Svakao napravi pretrage

ema ~~~~~~~~~~~~~~~ za ET

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

pozdrav svima, jedno pitanje,
    u pon.idem na prvi razgovor kod dr.T., s papirima, i eventualno dogovor za ivf, ne znam što očekivati, koliko dugo se bude kod dr.na takvom razgovoru, hoće li mi on što predložiti ili da ja tražim, i na koncu, koliko se čeka ivf?
    da li još nešto trebam znati? ponijeti?
    uputnica mi glasi na Sestre milosrdnice, nadam se da je to u redu?
    ima li kakvih prioriteta, imam 41 godinu
    sorry, puno pitanja..ali totalna sam neznalica

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

ema, sretno...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima, jedno pitanje,
    u pon.idem na prvi razgovor kod dr.T., s papirima, i eventualno dogovor za ivf, ne znam što očekivati, koliko dugo se bude kod dr.na takvom razgovoru, hoće li mi on što predložiti ili da ja tražim, i na koncu, koliko se čeka ivf?
    da li još nešto trebam znati? ponijeti?
    uputnica mi glasi na Sestre milosrdnice, nadam se da je to u redu?
    ima li kakvih prioriteta, imam 41 godinu
    sorry, puno pitanja..ali totalna sam neznalica
    Uputnica ti je ok. Tomica moras pitati, pitati, pitati...on sam rijetko govori...samo puno misli
    Sam razgovor ti je oko 15 minuta (ako ides prvi puta), ponesi sve sto imas od nalaza, ako ce trebati jos stogod, on ce ti reci.
    Za prirodni ne cekas nista, mozes u sljedecem ciklusu odmah, stimulirani cekas lijekove, dva-tri mjeseca.
    Spomeni mu godine, pa ce ti vjerojatno predloziti prirodnjake dok cekas stimulirani, da ne gubis vrijeme.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

tikica, puno hvala na odgovoru, puno mi to znači jer nalazim se na potupno nepoznatom terenu
    oko KBO imala sam puno informacija od prijateljica s posla, iz grada...., ali za vinogr.nemam baš ništa.
    naročito mi puno znači što si rekla da dr.T.treba puno sam pitati, pa da se pripremim, samo se uvijek bojim da dr.ne smatra da sam dosadna pa da me ne bi otepao, a i ovako se osjećam "pokislo"
    ako se još što sjetiš, pliz, napiši...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mislim da će te odmah staviti na listu za stimulirani, a to je sada travanj 2011. (i ja sam od prošlog tjedna već upisana za travanj). To su nedavno uveli i mislim da se to odnosi na sve bez obzira na godine. Vjerujem da ćeš do tada ako obaviš sve nalaze koje od tebe traži moći raditi svaki mjesec prirodne postupke (klomifenske, femarske ili bez ičega), za sada bolnica tu nema limit.
    Treba računati da uskoro prekidaju sve postupke jer im započinju blagdani, skoro pa mjesec dana.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

andream, hvala, po godinama smo u istoj skupini, pa ako je tebe za travanj i mene će.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Tibi,

ja sam kod L. već u 8 tj trebala odrediti i KKS i urinokulturu. Svakao napravi pretrage

ema ~~~~~~~~~~~~~~~ za ET
    kod dr. D. već u 6 tjednu i s početka dolazila svaka 2 tjedna na kontrolu, a kasnije svaka 3 tjedna

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ninochka joj predivno
    i hvala što misliš na mene, naravno da idem tvojim stopama

svima u postupcima želim najljepši Božić u životu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

6. dan nakon transfera, ja sam u PMS-u. Jednostavno znam, kad se pogledam u ogledalo. Doli osječaj ko da ću svaki čas procurit, i neka tuga koja me spopadne uvik uoči menge. Mislim da ću već sutra, najkasnije preksutra prokrvarit. A šta ćeš, bar znam da mogu dobit dobre embrije...

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Aurora, nadam se da ćeš nas sutra obradovat veeeeeelikom betom!

Kinki, nemoj bi tak pesimistična, držim fige da ne procuriš...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moram vas razočarat... test jučer i danas negativan (12.dnt)

Kinki, ne pretjeruj s pms-om 6.dnt - to ne postoji!

Ovih dana ću nazvat gore pa ću se dogovori za 1.ili 2.mjesec za odmrzavanje 2 stanica koje još imam.
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 05.12.2010. at 14:59

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma Aurora Budeš radila betu sutra?? Baš sam sad jadna i tužna i ne mogu vjerovati

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pitanje za sve Vinogradašice- vidim da se sada pacijenti stavljaju na listu za travanj... Je li to vrijedi i za mene iako sam u listopadu imala neuspijeli prirodnjak i dr. T. na otpusnom pismu napisao da se planira stimulirani za siječenj ( ali ne siječam se da su sestre to negdje uvele)?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

AuroraBlu uffff, baš mi je žao . Držim fige za dalje

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

AuroraBlu, žao mi je. Nadam se da će ti se posrećiti sa zamrznutim jajnim stanicama.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

AuroraBlu baš mi je žao!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Aurora draga bilo je puno situacija s negativnim testovima i pozitvnim betama, možda i ti spadaš među njih

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Aurora nije jos nista gotovo...sutra vadis betu...!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme auroraaaa, jako mi je žao. Nije valjda stao onaj val trudnoća

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Delfin, a jesi li imala do sada kod njih koji stimulirani?
    Ako ti je doc napisao za siječanj a nisi imala do sada, mislim da bi mogla u postupak kada je napisao (tako je bilo i u mojem slučaju u listopadu, sestre nisu ništa upisivale).

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

andream, nisam imala stimulirani - ovo će mi biti prvi. Nadam se da je tako. Ako stignem sutra, nazvat ću gore.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Delfin, svakako nazovi pa nam javi da i mi znamo situaciju. Sretno u dogovaranju i s postupkom!

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

AuroraBlu, jako mi je zao....a da ipak izvadis betu...

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Delfin, svakako nazovi pa nam javi da i mi znamo situaciju. Sretno u dogovaranju i s postupkom!
    Naravno da vam javim! Tnx andream!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

AuroraBlu,baš mi je žao.
    Al ipak sutra napravi betu.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Delfin, ako ti je doktor napisao siječanj, onda je to tada, bez brige, računaju oni na tebe. Ali javi im se sada u 12.mj. zbog lijekova i kontrolnog pregleda.

Ma cure, stvarno mi se ne da sutra čekat sat vremena za negativnu betu. Sva sam splasnula, nije mi ni trbuh više napet, nema ničega..

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje za sve Vinogradašice- vidim da se sada pacijenti stavljaju na listu za travanj... Je li to vrijedi i za mene iako sam u listopadu imala neuspijeli prirodnjak i dr. T. na otpusnom pismu napisao da se planira stimulirani za siječenj ( ali ne siječam se da su sestre to negdje uvele)?
    Ja bih na tvojem mjestu svakako nazvala sestre i provjerila.
    Mislim da je na Vg pravilo da se nakon pregleda treba javiti sestrama pa inzistiraj na provjeri da li su te upisale.
    Sretno

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    Aurora draga bilo je puno situacija s negativnim testovima i pozitvnim betama, možda i ti spadaš među njih
    Ja sam jedna od onih koje su imale negativan test (prestala koristiti utriće) i ß bila pozitivna.
    Aurora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za takav scenarij

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Evo curke,zvala sam Vinogradsku i u planu sam za siječanj. Sestra me pitala za prezime i provjerila, a sigurna sam da me kad sam odlazila zadnji put nigdje nije upisala. To im doktori valjda kasnije proslijede. M će vjerojatno doći prije 10.-og, a tada se može doći po lijekove pa mi se u tom slučaju postupak pomiće za veljaču. Ok je i to.
    AuroraBlu, jesi vadila betu?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Izvadila sam ipak i betu jutros i ona je negativna.

U siječnju ćemo odmrznut 2 preostale stanice. to je čisto da se riješim, nemam nikakvih očekivanja prema tome.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

žao mi je, drži se draga!

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku

U siječnju ćemo odmrznut 2 preostale stanice. to je čisto da se riješim, nemam nikakvih očekivanja prema tome.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku

Žao mi je stara, baš sam se nadala za tebe
    I ja tako mislim za svoje smrznute...A jbga...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •