kiniki držim ručno-nožne fige da sve ispadne dobro !
kiniki držim ručno-nožne fige da sve ispadne dobro !
Kinki ... sigurno će biti sve OK ... to je možda zbog onog drugog koji se još nije vidio na UZV. glavno da je onaj mališa OK i da srčeko kucka. držim fige da krvarenje prestane i da sve prođe bez ikakvih problema.![]()
Svim suborkama iz Vinogradske želim uspješnu i bebom blagoslovljenu 2011.!
Kinki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim dragim curama želim uspješnu i plodnu 2011 godinu i da sve u 2011 dobijete bebice u naručje ili barem u bušici
uspješnu, veselu i sretnu Novu godinu želim i našim najdražim sestrama, doktorima i biolozima
kinky drži se, puno cura je imalo krvarenje pa je dobro završilo, samo budi pozitivna![]()
Drage cure, svima nam želim bebu u 2011!
Kinki nam je dobro, prestalo joj je krvarenje prije 2 dana.![]()
Evo da se javim na brzaka, zadnja 3 dana samo smeđi trag na wc papiru, mirujem i nastojim bit cool. Valjda će bit ok!
Posljednje uređivanje od kinki : 03.01.2011. at 08:48
Kinki, dobro je ... držim fige da skorz prođe i da od sada samo uživaš u trudnoći ... pusa!!![]()
Drage VG cure, želim da naša VG bude uspješna u 2011 g. i da nam podari puno bebica!!!
zna li tko do kada je dr.T.na go?
Evo mene na brzaka, krvarenje stane pa krene, u pravilnim razmacima svako drugi dan. U ponediljak idem na kontrolu, držite mi fige da srce još kuca!
Mislim da je Tomić do 10. na GO
Kinki, držim fige na rukama i nogama da bude sve u redu! Drži se, leži i čuvaj bebicu! ~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
Kinki, drzim fige do neba
Pocinju raditi od 10.01. a sad....koji ce nas doktor gore docekati, to je u zadnje vrijeme diskutabilno![]()
kinki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude dobro!
kinki, drži se, misli dobre misli....i gladi tibu...
Kinki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kinki, nadam se da ste dobro...javi nam se![]()
Pozdrav svima, nova sam ovdje i općenito na forumu, ovo mi je prvi post, ali pratim vas već neko vrijeme. Krećemo u 1. postupak krajem mjeseca kod dr. T. IVF sa femarom. S obzirom da mi treba samo 10 tableta, da li ima netko tko bi dijelio troškove ili ima višak istog? Usput da vas pitam koja je procedura općenito u Vinogradskoj, naime bila sam na kontrolnom pregledu kod dr. prije božića, ali sam nakon pregleda izletila kao muha bez glave iz ambulante, bez da sam se javila sestri, a ovih dana se nitko ne javlja gore, a i bila sam tamo - nema žive duše. Da li je potrebno naručiti se za folikulometrije? prijaviti prvi dan ciklusa i sl.?
hej evo javljam se po prvi put i svima želim puno zdravih i veselih bebica u 2011
kinki držim fige da je sve ok
xyz, a za kakav postupak ste se dogovorili? Ako za cisti Femarski, dodji 8. ili 9. dan ciklusa za uputnicom za folikulimetrije (neka ti napise na uputnicu x3, pa ti je to za 3 folikulimetrije....tak meni sestra pise) i odmah si digni uputnicu za IVF i Utrogestane. Dalje ces se s njim dogovorati kada opet doci.
Kinki, mislim na tebe. Javi se!
[QUOTE=tikica_69;1784457]xyz, a za kakav postupak ste se dogovorili? Ako za cisti Femarski, dodji 8. ili 9. dan ciklusa za uputnicom za folikulimetrije (neka ti napise na uputnicu x3, pa ti je to za 3 folikulimetrije....tak meni sestra pise) i odmah si digni uputnicu za IVF i Utrogestane. Dalje ces se s njim dogovorati kada opet doci.
Kinki, mislim na tebe. Javi se![/QUOTE
Thnx na odgovoru. Buduci da mi je to prvi postupak, nisam ziher da razumijem sta znaci cisti Femarski, ali pretpostavljam da ce biti cisti, jer je dr. pricao za sada sada o Femari 2x1 tableta od 3-7 dana ciklusa. Ako bude nekih dodataka valjda ce to biti moguce u tijeku postupka nabaviti. OK znaci nema potrebe da se narucujem nego samo dodjem 8 d.c. na folikulometriju. Iako mislim da cu se ja zaletiti jos gore prije pocetka cijele price. Ne znam niti tocno kako se lijek uzima, 2x1 jel to svakih 12 sati? Imam uputnice i za folikulometrije i za IVF, ali ne i za utrogestane. Bilo bi precudno da sam sve uspjela iz prve dobit![]()
xyz, dobrodošla! svakako nazovi sestre 1.dc da te naruče 8.dc za folikulometriju. i naravno, donesi uputnicu (1 uputnica vrijedi za sve folilometrije, a obično ih bude 3).
kinki draga...držim fige i mislim na tebe i na srčeko koje kuca.
Meni bi danas trebalo bit točno 8 tjedana, u 18h idem na uzv da vidimo jel srce još kuca. Zadnja 3 dana nije bilo svježe krvi, samo malo smeđkastog u tragovima. Tješi me što imam jake mučnine, iako rijetko povratim. Općenito se jako loše osječam, valjda je to od ležanja i utrogestana šta ja znam. Nadam se da će mi gin smanjiti dozu sad kad više ne krvarim.
Jel zna ko jel Tomić radi? Volila bih ga nazvat sutra kad budem znala na čemu sam, makar da mu čujem glas.
XYZ, ako se nisi uspila snać za femaru javi mi, kupit ću ti ja na CITO-u 10 komada i poslat ti poštom. Držim ti fige, znam dosta cura koje su s femarom zatrudnile, ja sam od samo jedne dnevno imala 3 folikula!
mislim da dr Tomić danas počinje raditi. kinki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude u najboljem redu
Ja sam preksutra gore, pa javim.
Kinki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veseli kuckavi uzv danas!!!
Riki, vidimo se onda, meni su rekli da dođem u 9, ali ja ću doći iza 8. To mi je 9.dc, kao, računamo na prirodnjak + odmrzavanje 2 stanica.
Imam jedno pitanje. jučer sam imala lagano krvarenje, onak na papiru nešto malo, svježa krv. inače mi je 19 dan nakon menstruacije. a prije toga pred dana sam imala opet na papiru kao neke dvije žilice i to je to. prošli ciklus sam imala biokemijsku. muči me što bi bilo to krvarenje, dal da se javim dr il ne. trajalo je par sati sad ga više nema, i inače mi je sve ok..
Dr T je gore, danas sam došla nenajavljeno i dobila protokol za novi femarski postupak idući ciklus.
I hoću da je dobitni ovaj put, molim lijepo![]()
Dr.T je gore ,ja sam bila danas na dogovoru za ivf
andream za dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
kinki i rikikiki za UZV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
Andream i Aurorablu da vam ovaj postupak bude dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~
kinki sretno danas na uzv, a rikikiki tebi sretno sutra na uzv ~~~~~~~~~~~~~~~
i naravno svim curama koje kreću u postupke želim puno uspjeha![]()
ženice drage, netko je prije pisao (ali nisam stigla tada odgovoriti) da nam sportski život pomaže u plodnosti i "mladosti", pa da to potpišem..
aktivna sam sportašica bila sve do prve trudnoće (dva treninga + utakmica tjedno) i moj dr.je uvijek naglašavao da je jako dobro za mene da sam se tako dugo bavila sportom jer sam fizički "kao curica"...ah, taj moj pozitivni dr...svašta pozitivnoga će reći da me uvjeri da mogu "lako" ostvariti trudnoću![]()
ali vjerujem da ima nešto u tome,tako da sportske aktivnosti uvesti u ovaj klub i pretvaramo ga u trudnički..![]()
Bila sam jučer na uzv, iako je sa bebom sve u redu nisam izašla ništa smirenija. Imam veliki hematom oko ploda, s puno zgrušane tamne krvi. Kaže gin da je to bolje nego da je svježa krv, al postoji opasnost da opet prokrvari i povuče plod(a i ne mora).
Jedino što mogu je strogo mirovat, što me ostavlja jako bespomoćnom. Bojim se i kihnit majke mi. Osim toga, posteljica mi nije baš na mjestu di bi trebala bit, ako se ne povuče gin je spominjao placentu previu, nisam baš shvatila jel i to opasno za plod ili je samo indikacija za carski rez. Teško mi je ostat pozitivna kad se uz sve to jako loše osječam, imam mučnine cijeli dan, užasne glavobolje i začepljeni nos da jedva dišem. Želudac i crijeva me muče naizmjenično, i teško mi je na to gledat ko na slatke muke kako sam ranije zamišljala kad je budućnost moje trudnoće neizvjesna. Najradije bih da sam cijeli dan na ultrazvuku i da gledam ono mao biće koje kao da prkosi svim zakonima svemira, srce mu udara unatoč svemu-čudesno!
Idem sad u horizontalu, držim vam fige svima, držite i vi meni.
Kinki, žao mi je što još ne možeš uživati u toliko iščekivanoj trudnoći, ali najvažnije je sada da srce kuca. Ono što ti možeš sada je ležati ležati i ležati (šetnja samo do wc-a) i pokušati ne očajavati i vjerujem da će sve biti ok. Ti hematomi nisu rijetka pojava, oni se samo očiste, samo za to vrijeme treba mirovati. Bit će sve ok.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kinki nemoj klonuti duhom i ostani pozitivna - tvoja beba te osjeća i iako ti je muka i koma se osjećaš i prepuna si straha pokušaj se smiriti (znam da je to jako teško).~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i bebicu![]()
Kinki, bitno da je bebica dobro ... na tebi je samo da strogo miruješ. U vezi placente previe nemoj brinuti, ona je indikacija za carski ... bebi to ništa ne smeta, a u ovoj fazi trudnoće se uopće o toj dijagnozi ne može govoriti. Posteljica se ionako podiže s bebom u malo kasnijoj fazi trudnoće i tek kasnije zauzima konačan položaj. I ja sam imala sličan slučaj ... tj. posteljicu blizu cerviksa koja se kasnije normalno pomaknula i sve je bilo OK. Čuvaj se, ne očajavaj ... tvoja beba te treba smirenu!!
kinki držim fige da će sve bit ok
brojim dane kad krećem po prvi put sa stimulacijom injekcijama,do sad su 2 god bili klomifen,veselim se,daj da bude i zadnja