Navijam za sve vas i čekam visoke bete! Ja sam točno 12 tjedana trudna jupiiiiiiiiiiiiiiii!!! Sad mi se sve one godine muke čine tako daleko, i ko da nisam ja to sve prolazilaTreba bit uporan, kad je meni uspilo-uspit će svima!
Pozdrav svima, samo ukratko o mojoj situaciji.... obično bih iza stimuliranog dogurala do ET, zato sam sada pomalo tužna...blago rečeno...jer nije bilo niti jedne stanice...bit će bolje drugi put...svim čekalicama puno sreće da im se ostvare želje
brigitta, žao mi je... pa koji si imala protokol? što ste dogovorili za dalje?
Cure, upravo stigla i moja M. Sutra brojim kao drugi dan ciklusa i ujutro si dajem Decapeptyl a popodne Menopur?
Brigitta, žao mi je.
Ivka13,sretno!
Ivka, i ne samo u iščekivanju, nego i u trudničkim danima![]()
Curke, možda me niste dobro shvatile. Ja sam ovo gore postavila kao pitanje. Znači, kako je M došla tek maloprije nisam si dala Decapaptyl koji ide prvi dan ciklusa. Da li da sutra brojim drugi dan ciklusa i dam si ujutro Dec a popodne Men?
evo nakon dugih 10 dana u bolnici napokon sam doma.bilo je grozno,al hvala Bogu stanje polako ide na bolje.sada čekam M pa 8d na uzv na kontrolu.ako sve bude ok,a nadam se da bude rekao je dr.T da bi mi odmah ovaj ciklus radio transfer.
a najljepša stvar u cijeloj situaciji je što su sve 3 oplođene stanice blastociste,pa se nadam da su ružne stvari za sada iza mene pa da će biti taj transfer.
svaki dan sam vas čitala i tako si kratila bolničke dane i svima želim velike +
Prijavljujem da sam si danas dala prvi injekciju Decapeptyla!
Svima za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Slatkice, sve je pod kontrolom ( osim što me jučer malo ulovila panika ali me medena8 umirila). Kako si ti? Kad će trenster?
Slatkice, za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Slatkice, samo polako. Ako i ne bude sve kako treba, tvoji te smrzlići čekaju, možda bolje i pričekati koji ciklus da organizam bude u normali. Ja sam iza neuspjelog stimuliranog preskočila jedan ciklus, a tek onda imala prijenos 3 smrznuta embrija i eto, za nas je to bio pravi bingo.
slatkice, ivka, delfin, andream sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da se i ja malo javim.napokon sam dobila nakon par dana mrljanja,al strašno boli,misla sam ići raditi do kontrole,al ja nemogu iz kreveta od bolova,valjda je to posljedica svega.Svih silnih hormona i veličine jajnika i neznam više čega.U petak ili subotu idem na kontrolu pa se nadam bar nekoj dobroj vijesti.Da se sve vratilo na mjesto,da se tekućina povukla....Da je sve bilo uredu poslije punkcije danas bi znala dali sam trudna ili ne,al nema veze mene bebice čekaju i idemo dalje.
Curke,bila sam danas na prvoj folikulometriji. Nisam baš oduševljena, a niti dr. T. jer imam samo 4 folikula na lijevom jajniku, na desnom još ništa. Nastavljam terapiju s 3 Menopura. Dr. me tješi da se novi folikuli jiš uvijek mogu stvoriti. A ja se osijećem...kao da su mi sve lađe potonule. Je li imala koja slično iskustvo?
delfin, prijateljica je upravo kod T. imala 4 folikula u stimuliranom i bingo. Iako, pretpostavljali su da ih ni neće biti više zbog razine hormona.
Protivnik sam jake stimulacije, i za mene je ideal 6 kvalitetnih js. Studije pokazuju da iako je manji postotak transfera kod manje punktiranih jajnih stanice, veći je postotak uspješnih da ne kažem zdravih trudnoća.
Iako, opet, pišu da je najveći postotak trudnoća kod 13 folikula...ali isti ne govore o postotku poroda.
Ja sam u zadnjem stimuliranom imala 5 folikula, a isto sam kao ti krenula s tri menopura (kasnije smanjeno na 2). Punktirane tri j.s. i prvi put sam došla do transfera i to tri embrija. A u postupku prije toga imala sam 8 folikula i samo dvije js, no meni je nizak AMH pa nemam dobar odgovor na stimulaciju. Nemoj očajavati iz ta 4 mogu proizaći 4 js. Držim fige
Andu, i ti si me uspjela malo oraspoložiti. Curke hvala vam, ljubim vas i javim se nakon slijedeće folikulometrije.
Delfin bit će to dobro, bitno da ih ima-ionako ti ne smiju oplodit više od 3, a viruj mi bolje ti je da nemaš zamrznutih jajnih stanica. Držim fige da bude bingo!!! Ma ekipa u Vinogradskoj je zakon, samo se njih držite i vjerujte doktoru. Nemojte odustajat!!!Ja sam sve prošla-i negativnu aspiraciju, i promašenu ovulaciju, 2 hiperstimulacije i ležanje u bolnici a vidi me sad13+4 tjedana trudna, s bebicom sve u redu, presretna sam. Baš sam u blaženom stanju, i sve muke brzo zaboraviš! Jedva čekam doć s drobinom u Zagreb da izljubim cilu ekipu na Vinogradskoj(jadni oni a mislili su da su me se riješili hahaha!)
ksena28 prvotno napisa
samo da vas podsjetim da su trudnoće sa 4staničnim 2dnevnim embrijem itekako moguće
Izgleda da kod mene ovo neće biti slučaj...od jučer imam sve znakove vještice koja treba doći u subotu. Inače uvijek 2-3 dana prije imam predkrvarenje i bolove u trbuhu i upravo je takvo stanje od jučer![]()
cure, jedno pitanjce: bila sam danas na punkciji i sva sam bila smušena od onog koktelčića i ja nisam pitala koliko uzimam utrogestana, ako se sjećam od prošli put bilo je 3*1 na usta do transfera??
Kinki, drago mi je da je sve ok. Tvoji postovi su tako...pozitivno trudnički. Lijepo je što nas se sjetiš i daješ nam podršku!
ivka, ~~~~~~~~~~ za danas, javi rezultat. Ja ću ipak koji dan pričekati, lijepo je nadati se...
Baš se ne nadam puno. Totalno su mi isti simptomi kao i kad trebam dobiti. Čekam nalaze na mail pa ću znati više za koji sat.
Stigao nalaz - čista nula. Andream, tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~ i javi stanje u ponedjeljak!
bas mi je zao...
meni sad ujutro kao da krece m (nekaj malo roskasto na wc papiru)...budemo vidili do sutra... a tek mi je 8dpt.
Zeena, držim fige da je to bila implantacija
Ivka,![]()
hvala AuroraBlu![]()
iako ja definitvno mislim da bi bilo presmijesno da se ovaj put dogodi da ostanem trudna...od embrija koji se ne razvija do transfera koji je bio najgori do sada... a i do toga da bas ne mirujem...
![]()
Ivka, žao mi je.
Zeena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
Moj se desni jajnik probudio i imam 2 folikula na njemu, tri na lijevom. Sutra opet ultrazvuk.
ajde super delfin... samo polako i sve ce biti dobro... ja sam imala 7 folikula na prvom stimuliranom (1 uzv), pa na 2 uzv je bilo 5 folikula (i to isto samo na jednoj strani na kraju jer se na drugoj folikuli krenuli smanjivati...)... i bile su 4 js... tako da je sve moguce...
hej zeena nemoj gubiti nadu, a kako to misliš da je bio najgori transfer jer i ja se toga bojim već sam imala 2 iskustva s kompliciranim transferom, a sad u nedjelju me čeka opet...
ivka žao mi je,nažalost poznat mi je taj osjećaj negatine bete.![]()
Zeena drži se, nikada se ne zna... sve je moguće...
Ivka, držimo fige za idući put
Zeena, sve je moguće...možda baš uspije kad misliš da su ti šanse najmanje.
Delfin, samo neka folikulići lijepo rastu ~~~~~~~~
A ja danas zovem dr. da se dogovorimo za dalje
ivka žao mi je
zeena držim fige da je ipak ok,javi što ti se dešava
delfin ma bit će to super,vidjet ćeš,jajnici se bude i rade,treba ti samo jedan dobitni
ja sutra na kontrolu pa ćemo vidjet