Stranica 30 od 80 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    samo da vas podsjetim da su trudnoće sa 4staničnim 2dnevnim embrijem itekako moguće
    Znamo, pričala sam baš danas ivki o jednoj takvoj trudnici iz Vg

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Navijam za sve vas i čekam visoke bete! Ja sam točno 12 tjedana trudna jupiiiiiiiiiiiiiiii!!! Sad mi se sve one godine muke čine tako daleko, i ko da nisam ja to sve prolazila Treba bit uporan, kad je meni uspilo-uspit će svima!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Andream, ja sam još uvijek u oblacima. I ovo za prvi put smatram velikim uspjehom, a ako ugledam pozitivnu betu, past ću u nesvjest Kako god da bilo, držim fige i tebi i sebi i svim curama.

brigitta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav svima, samo ukratko o mojoj situaciji.... obično bih iza stimuliranog dogurala do ET, zato sam sada pomalo tužna...blago rečeno...jer nije bilo niti jedne stanice...bit će bolje drugi put...svim čekalicama puno sreće da im se ostvare želje

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

brigitta, žao mi je... pa koji si imala protokol? što ste dogovorili za dalje?

brigitta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

brigitta, žao mi je... pa koji si imala protokol? što ste dogovorili za dalje?
    menopur..... idući je prirodnjak, nadam se...budem se javila..idemo dalje

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure, upravo stigla i moja M. Sutra brojim kao drugi dan ciklusa i ujutro si dajem Decapeptyl a popodne Menopur?

Brigitta, žao mi je.
    Ivka13,sretno!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, upravo stigla i moja M. Sutra brojim kao drugi dan ciklusa i ujutro si dajem Decapeptyl a popodne Menopur?

Brigitta, žao mi je.
    Ivka13,sretno!
    Hvala, Delfin. Držim fige da se uskoro pridružiš Andream i meni u slatkom iščekivanju!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ivka, i ne samo u iščekivanju, nego i u trudničkim danima

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke, možda me niste dobro shvatile. Ja sam ovo gore postavila kao pitanje. Znači, kako je M došla tek maloprije nisam si dala Decapaptyl koji ide prvi dan ciklusa. Da li da sutra brojim drugi dan ciklusa i dam si ujutro Dec a popodne Men?

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo nakon dugih 10 dana u bolnici napokon sam doma.bilo je grozno,al hvala Bogu stanje polako ide na bolje.sada čekam M pa 8d na uzv na kontrolu.ako sve bude ok,a nadam se da bude rekao je dr.T da bi mi odmah ovaj ciklus radio transfer.
    a najljepša stvar u cijeloj situaciji je što su sve 3 oplođene stanice blastociste,pa se nadam da su ružne stvari za sada iza mene pa da će biti taj transfer.
    svaki dan sam vas čitala i tako si kratila bolničke dane i svima želim velike +

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Curke, možda me niste dobro shvatile. Ja sam ovo gore postavila kao pitanje. Znači, kako je M došla tek maloprije nisam si dala Decapaptyl koji ide prvi dan ciklusa. Da li da sutra brojim drugi dan ciklusa i dam si ujutro Dec a popodne Men?
    da tako je i meni sestra rekla,sutra ti je 2 dan i daš i obje sutra

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Slatkice, drago mi je da si dobro. Bit će to dobitni et!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Slatkice, drago mi je da si dobro. Bit će to dobitni et!
    hvala,i ja se nadam tome,jer nakon svega bila bi to lijepa vijest.
    Posljednje uređivanje od slatkica : 08.02.2011. at 19:57

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    evo nakon dugih 10 dana u bolnici napokon sam doma.bilo je grozno,al hvala Bogu stanje polako ide na bolje.sada čekam M pa 8d na uzv na kontrolu.ako sve bude ok,a nadam se da bude rekao je dr.T da bi mi odmah ovaj ciklus radio transfer.
    a najljepša stvar u cijeloj situaciji je što su sve 3 oplođene stanice blastociste,pa se nadam da su ružne stvari za sada iza mene pa da će biti taj transfer.
    svaki dan sam vas čitala i tako si kratila bolničke dane i svima želim velike +
    Tako sam sretna zbog tebe, žao mi je zbog bolnice, no tri lijepe blastociste zvuče kao skori trudnički dani! VibRRRRRam!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Prijavljujem da sam si danas dala prvi injekciju Decapeptyla!
    Svima za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Prijavljujem da sam si danas dala prvi injekciju Decapeptyla!
    Svima za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    hej kako idu pikice?

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Slatkice, sve je pod kontrolom ( osim što me jučer malo ulovila panika ali me medena8 umirila). Kako si ti? Kad će trenster?

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Slatkice, sve je pod kontrolom ( osim što me jučer malo ulovila panika ali me medena8 umirila). Kako si ti? Kad će trenster?
    pa evo bolje,a sad svaki "sat" čekam da dobijem pa sam 8d na uzv,pa ćemo vidjet dalje,molim Boga da se sve smiri do tada da bude transfer

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

pa evo bolje,a sad svaki "sat" čekam da dobijem pa sam 8d na uzv,pa ćemo vidjet dalje,molim Boga da se sve smiri do tada da bude transfer
    Slatkice, držimo fige!!!!!!!!!!!!!!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Slatkice, za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Slatkice, samo polako. Ako i ne bude sve kako treba, tvoji te smrzlići čekaju, možda bolje i pričekati koji ciklus da organizam bude u normali. Ja sam iza neuspjelog stimuliranog preskočila jedan ciklus, a tek onda imala prijenos 3 smrznuta embrija i eto, za nas je to bio pravi bingo.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

slatkice, ivka, delfin, andream sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo da se i ja malo javim.napokon sam dobila nakon par dana mrljanja,al strašno boli,misla sam ići raditi do kontrole,al ja nemogu iz kreveta od bolova,valjda je to posljedica svega.Svih silnih hormona i veličine jajnika i neznam više čega.U petak ili subotu idem na kontrolu pa se nadam bar nekoj dobroj vijesti.Da se sve vratilo na mjesto,da se tekućina povukla....Da je sve bilo uredu poslije punkcije danas bi znala dali sam trudna ili ne,al nema veze mene bebice čekaju i idemo dalje.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo da se i ja malo javim.napokon sam dobila nakon par dana mrljanja,al strašno boli,misla sam ići raditi do kontrole,al ja nemogu iz kreveta od bolova,valjda je to posljedica svega.Svih silnih hormona i veličine jajnika i neznam više čega.U petak ili subotu idem na kontrolu pa se nadam bar nekoj dobroj vijesti.Da se sve vratilo na mjesto,da se tekućina povukla....Da je sve bilo uredu poslije punkcije danas bi znala dali sam trudna ili ne,al nema veze mene bebice čekaju i idemo dalje.
    Draga, meni se ta tekućina bila povukla kroz tjedan dana al jajnicima treba malo više pa se nemoj bedirat ako ti budu povećani još neko vrijeme. Ja sam trudna 13 tjedana a jajnici su mi još uvik povećani od zadnjeg IVF-a, a tad čak nisam ni bila u hiperstimulaciji.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke,bila sam danas na prvoj folikulometriji. Nisam baš oduševljena, a niti dr. T. jer imam samo 4 folikula na lijevom jajniku, na desnom još ništa. Nastavljam terapiju s 3 Menopura. Dr. me tješi da se novi folikuli jiš uvijek mogu stvoriti. A ja se osijećem...kao da su mi sve lađe potonule. Je li imala koja slično iskustvo?

gianna avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

delfin, prijateljica je upravo kod T. imala 4 folikula u stimuliranom i bingo. Iako, pretpostavljali su da ih ni neće biti više zbog razine hormona.
    Protivnik sam jake stimulacije, i za mene je ideal 6 kvalitetnih js. Studije pokazuju da iako je manji postotak transfera kod manje punktiranih jajnih stanice, veći je postotak uspješnih da ne kažem zdravih trudnoća.
    Iako, opet, pišu da je najveći postotak trudnoća kod 13 folikula...ali isti ne govore o postotku poroda.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Giana,hvala ti. Malo si me utješila.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke,bila sam danas na prvoj folikulometriji. Nisam baš oduševljena, a niti dr. T. jer imam samo 4 folikula na lijevom jajniku, na desnom još ništa. Nastavljam terapiju s 3 Menopura. Dr. me tješi da se novi folikuli jiš uvijek mogu stvoriti. A ja se osijećem...kao da su mi sve lađe potonule. Je li imala koja slično iskustvo?
    Ja sam u zadnjem stimuliranom imala 5 folikula, a isto sam kao ti krenula s tri menopura (kasnije smanjeno na 2). Punktirane tri j.s. i prvi put sam došla do transfera i to tri embrija. A u postupku prije toga imala sam 8 folikula i samo dvije js, no meni je nizak AMH pa nemam dobar odgovor na stimulaciju. Nemoj očajavati iz ta 4 mogu proizaći 4 js. Držim fige

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Andu, i ti si me uspjela malo oraspoložiti. Curke hvala vam, ljubim vas i javim se nakon slijedeće folikulometrije.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Delfin bit će to dobro, bitno da ih ima-ionako ti ne smiju oplodit više od 3, a viruj mi bolje ti je da nemaš zamrznutih jajnih stanica. Držim fige da bude bingo!!! Ma ekipa u Vinogradskoj je zakon, samo se njih držite i vjerujte doktoru. Nemojte odustajat!!!Ja sam sve prošla-i negativnu aspiraciju, i promašenu ovulaciju, 2 hiperstimulacije i ležanje u bolnici a vidi me sad 13+4 tjedana trudna, s bebicom sve u redu, presretna sam. Baš sam u blaženom stanju, i sve muke brzo zaboraviš! Jedva čekam doć s drobinom u Zagreb da izljubim cilu ekipu na Vinogradskoj(jadni oni a mislili su da su me se riješili hahaha!)

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ksena28 prvotno napisa
    samo da vas podsjetim da su trudnoće sa 4staničnim 2dnevnim embrijem itekako moguće

Izgleda da kod mene ovo neće biti slučaj...od jučer imam sve znakove vještice koja treba doći u subotu. Inače uvijek 2-3 dana prije imam predkrvarenje i bolove u trbuhu i upravo je takvo stanje od jučer

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

cure, jedno pitanjce: bila sam danas na punkciji i sva sam bila smušena od onog koktelčića i ja nisam pitala koliko uzimam utrogestana, ako se sjećam od prošli put bilo je 3*1 na usta do transfera??

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa Vidi poruku
    cure, jedno pitanjce: bila sam danas na punkciji i sva sam bila smušena od onog koktelčića i ja nisam pitala koliko uzimam utrogestana, ako se sjećam od prošli put bilo je 3*1 na usta do transfera??

Tako je. A kasnije 3x2 vaginalno.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kinki, drago mi je da je sve ok. Tvoji postovi su tako...pozitivno trudnički. Lijepo je što nas se sjetiš i daješ nam podršku!

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je. A kasnije 3x2 vaginalno.

hvala na info, i mislila sam si da je tako..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda da kod mene ovo neće biti slučaj...od jučer imam sve znakove vještice koja treba doći u subotu. Inače uvijek 2-3 dana prije imam predkrvarenje i bolove u trbuhu i upravo je takvo stanje od jučer
    ivka, takvo stanje ti može biti i od trudnoće

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ivka, ~~~~~~~~~~ za danas, javi rezultat. Ja ću ipak koji dan pričekati, lijepo je nadati se...

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Baš se ne nadam puno. Totalno su mi isti simptomi kao i kad trebam dobiti. Čekam nalaze na mail pa ću znati više za koji sat.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Stigao nalaz - čista nula. Andream, tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~ i javi stanje u ponedjeljak!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Stigao nalaz - čista nula. Andream, tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~ i javi stanje u ponedjeljak!
    žao mi je

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bas mi je zao...

meni sad ujutro kao da krece m (nekaj malo roskasto na wc papiru)... budemo vidili do sutra... a tek mi je 8dpt.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, držim fige da je to bila implantacija

Ivka,

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala AuroraBlu
    iako ja definitvno mislim da bi bilo presmijesno da se ovaj put dogodi da ostanem trudna... od embrija koji se ne razvija do transfera koji je bio najgori do sada... a i do toga da bas ne mirujem...

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ivka, žao mi je.
    Zeena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~

Moj se desni jajnik probudio i imam 2 folikula na njemu, tri na lijevom. Sutra opet ultrazvuk.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ajde super delfin... samo polako i sve ce biti dobro... ja sam imala 7 folikula na prvom stimuliranom (1 uzv), pa na 2 uzv je bilo 5 folikula (i to isto samo na jednoj strani na kraju jer se na drugoj folikuli krenuli smanjivati...)... i bile su 4 js... tako da je sve moguce...

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hej zeena nemoj gubiti nadu, a kako to misliš da je bio najgori transfer jer i ja se toga bojim već sam imala 2 iskustva s kompliciranim transferom, a sad u nedjelju me čeka opet...

ivka žao mi je,nažalost poznat mi je taj osjećaj negatine bete.

brigitta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Zeena drži se, nikada se ne zna... sve je moguće...
    Ivka, držimo fige za idući put

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Zeena, sve je moguće...možda baš uspije kad misliš da su ti šanse najmanje.

Delfin, samo neka folikulići lijepo rastu ~~~~~~~~

A ja danas zovem dr. da se dogovorimo za dalje

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ivka žao mi je

zeena držim fige da je ipak ok,javi što ti se dešava

delfin ma bit će to super,vidjet ćeš,jajnici se bude i rade,treba ti samo jedan dobitni

ja sutra na kontrolu pa ćemo vidjet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •