Stranica 38 od 80 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam svake neplodne godine pune postupaka bila sve ponosnija. i na sebe, i na muža. a sad sam ponosna ivf trudnica.
    nije ovo nikakva sramota ni osuda. da, pomučiti ćemo se da postanemo mame. i da, bilo bi puuuuuuuuuuuno ljepše i jednostavnije da nam ide lako, da se ne moramo mučiti, patiti.
    a istovremeno, upravo zbog mpo-a postajemo bolje osobe, jače i hrabrije žene, i nadam se, jednog dana, bolje mame.
    zato glavu gore i hrabro naprijed.
    za godinu dana nećete vjerovati koji ste uplašeni mišići bili i u koje ste se hrabre žene pretvorili.
    sretno!
    mogu samo potpisati našu Pinky, baš je to prekrasno opisala

Sara35 dr Tomić i dr Kuna su tim, a koliko čujem sad imaju i pojačanje. Ja sam dio folikulometrije obavila kod dr Tomića, dio kod dr Kune, s time da mi je punkciju i transfer radio dr Kuna i sada čekamo 2 mišića . Meni su u Vinogradskoj super i doktori i sestre i biolozi, i tamo sam se uvijek super osjećala...
    Sretno svima u postupcima i nemojte se bojati, u dobrim ste rukama

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala Tibi... i meni se dr. Kuna zaista činio super... Doduše bila sam samo jednom do sada u Vinogradskoj na prvoj kontroli ali ono osjetiš tko je kakav, i sestre su mi bile zbilja ok.
    Sad smo napokon obavili sve nalaze koje nam je rekao i sada s tim svim papirima idemo na dogovor pa ćemo vidjeti što će nam reći dalje...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    I nasa djeca znaju koliko su zeljena da nikad neće čuti rečenicu :"Nismo planirali, omaklo se"
    E ja jedva čekam bit opet trudna i svima ću govorit da mi se ZALETILO buahahahaha!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    E ja jedva čekam bit opet trudna i svima ću govorit da mi se ZALETILO buahahahaha!
    kinki carice

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zlatica prvotno napisa Vidi poruku
    kinki carice
    Mogla bih čak govorit i da ne znam ko je tata (obzirom da u Vinogradskoj svaki put nekom drugom doktoru širim noge)

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure molim pomoc,kada krenem sa pikanjem i onaj 7,8 dan idem na folikulometriju,za sta da trazim uputnicu od svoje dr. treba pisati folikulometrija ili sta drugo?

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Meni dr uvijek napiše UZV, folikulometrija.

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ok,hvala Ivka!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A odmah traži i drugu uputnicu za postupak (AIH ili IVF - bolničko liječenje), jer ti trebaju dvije uputnice za postupak.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ej curke pošto mi najvjerojatnije ulazimo i ivf,možete mi reći kako to ide?šta sad prvo?troši se neka terapija ili?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj BIOGAJA prvotno napisa Vidi poruku
    ej curke pošto mi najvjerojatnije ulazimo i ivf,možete mi reći kako to ide?šta sad prvo?troši se neka terapija ili?
    imaš ovdje puno korisnih informacija http://potpomognutaoplodnja.info/ind...:ivf&Itemid=79
    a možeš ih naći i pretraživanjem Rodinog foruma... Sretno

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

hvala!andream vidim da je tvoj mm op varikokelu.i moj ima varikelu,netko kaže da treba op netko da nije potrebno...šta su vama savjetovali?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Biogaja, išao je na operaciju na preporuku dr Č s VV-a gdje smo se prije liječili. Na žalost, nalaz mu nije bio bolji nakon operacije, ali mi smo to ionako shvatili kao "ajmo nešto radit dok čekamo IVF postupak".

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    A odmah traži i drugu uputnicu za postupak (AIH ili IVF - bolničko liječenje), jer ti trebaju dvije uputnice za postupak.
    Hvala puno!

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Što se tiče varikokele.ja više ne znam šta bi rekla.MM je operirao lani u 9 mj,prije toga ga testis bolio i spermiogram ravan nuli,nakon op,i dalje boli-češće čak,no spermiogram se malo ipak popravio(od te doslovne nule na nekih milion/ml),pomaka ima eto,no boli se nije riješio.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

MM su rekli da oporavak od operacije traje 9-12 mjeseci tako da će možda TM bol malo kasnije proći. Inače MM ništa nije bolilo, a spermiogram se nije popravio, štoviše pogoršao se.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo i ovdje...otvoreno je čestitanje za Tibi!!!!!

http://forum.roda.hr/threads/65650-T...91#post1895691

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hej cure! Koja ima iskustva s klomifenom? Naime, imala sam već jedan klomifenski postupak i 2 folikula i 1 js. Normalno su se folikuli razvijali po 2mm na dan i punkcija je bila 14dc baš kao i u čistom prirodnom postupku. Inače su mi ciklusi školski po 28 dana pa je punckija i bila na dan ovulacije. Sada sam ponovo na klomifenu i imam 5 folikula. Ali sada ne rastu kao i inače. Jel to zato što ih ima više pa su malo usporeni?

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    U Petrovoj ne trebaju dvije različite uputnice za postupak, samo jedna za bolničko liječenje. Ona odmah vrijedi i za sve folikulometrije u tom postupku.

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam već uzela dvije uputnice,pa kako bude.
    Imam još jedno pitanje,ako sam u postupku u Vinogradskoj,a treba mi fragmin,da li to tamo trebam uzeti? Transfuziolog mi je napisao fragmin,tražila sam od svoje gin uputnicu da uzmem ovdje(Os) a ona mi kaže da to trebam u Vg dobiti? Sad ne kužim kakve to veze ima gdje sam u postupku!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    U Petrovoj ne trebaju dvije različite uputnice za postupak, samo jedna za bolničko liječenje. Ona odmah vrijedi i za sve folikulometrije u tom postupku.
    Nisu trebale dvije ni na VV-u, ali u Vinogradskoj trebaju

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu trebale dvije ni na VV-u, ali u Vinogradskoj trebaju
    potpis!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

pitance....dali ste imali bolove u jajnicima (kao pred menstruaciju) 2 dan nakon "štoperice"?mislim dali to može biti normalna pojava ili se radi o pucanju folikula

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dea, ja sam ovaj postupak imala bolove tjedan dana prije punkcije. Već sam na prvoj folikulometriji rekla doktoru da me probadaju jajnici. Imala sam pet folikula, ali je očito onaj pravi pobjegao prije punkcije, a preostali 4 su bili prazni.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Curke, može molim vas mala pomoć??
    U srijedu bi trebala u vinogradsku do laba izvadit krv za trombofiliju i par ostalih stvarčica.
    Jel bi mi neka dobra duša htjela reći gdje je lab i od kolko sati ujutro rade?

Hvala puno i sretno svima

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Krv ti vade od 7 do pola 9. Lab ti je kad uđeš na glavni ulaz ideš lijevo, pa malo ravno i neka ljubičasta zgrada (kemijski lab). Odmah preko puta zgrade di rade IVF. Baš sam to super objasnila . Pitaj na glavnom ulazu, najbolje ćeš se snaći, tak sam ja

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala Ti puno Amyx

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bab ulaz u taj laboratorij ti je odmah pored kioska s pecivima. Znači kad uđeš na glavni ulaz ideš lijevo pored kapelice i onda samo ravno, iza tog kioska desno unutra.
    Ni ja baš nešto ne objašnjavam ali valjda ćeš se snaći

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bab, možeš napravit ko ja: otići u endo lab i pravit se bedast, i tamo ti povade sve što imaš, i u kemijskom daj sve što trebaš, vadi svi sve na jednom mjestu (možda se treba malo svadit za ta vađenja, al to sad nije bitno).

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jel se po novom narucuje u Vinogradsku u labos na vadjenje krvi?Negdje sam procitala da Rebro nema reagensa,jel to jos uvijek stoji?
    Posljednje uređivanje od Sela : 30.05.2011. at 19:46

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Za ovaj biokemijski lab se ne naručuje, ali za endokrinološki da
    Barem je to zadnja informacija koju sam čula

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Joj cure fala Vam puno
    Nisam bila pri kompu pa nisam prije stigla zahvaliti.

Sela, meni je dr. u Petrovoj rekla da Rebro više ne radi ove pretrage za trombofiliju jer su im preskupe i bolnica nema za to novaca i odmah mi je rekla da idem u Vinogradsku jer oni to kao jedini još uvijek rade.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala,draga Bab!!Ja cu isto u Vinogradsku-danas poslije posla jurim po uputnicu ginu.puse

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Gabi25, imaš točne informacije , za biokemijski se ne narzčuje, za endo da...
    mare41 i ja se napravila luda za betu koju sam još morala vaditi nakon kiretaže, kad sam vadila krv u biokem. odmah ih nažicala da mi i betu izvade da ne moram u endo

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

cure jel koja od vas možda radila hsg rtg gdje se obavlja i jel jako boli? hvala

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam radila UZV hsg u Vinogradskoj kod dr. Tučkar i bolilo me 1-2min kao jaka menstruacijska bol al sve podnošljivo. Nema straha al to ti je sve brzo gotovo tako da se izdrži. Jedino kaj kad sam ja radila nisi imali tekučinu potrebnu za tu pretragu pa sam ju morala kupit. Naručila u ljekarni Dolac i došlo je 860kn mislim (jakooo puno). Sad treba vidjet dali je sada bolja situacija s tom pretragom.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ja sam jučer bila na kontrolnom dogovoru i ovi nalazi su mi ok ali neka još obavim hsg rtg pa dođem. naime neka pokušam dogovorit po manjim bolnicama a ako ne uspijem mogu privat ali košta 1500 kn, zato pitam jel se negdje može preko hzzo.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ovo u Vinogradskoj je preko HZZO samo kaj nikad nemaju tu tekucinu. Najbolje nazovi i pitaj kakva je situacija Ehovist ti se zove.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Sara35 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jučer bila na kontrolnom dogovoru i ovi nalazi su mi ok ali neka još obavim hsg rtg pa dođem. naime neka pokušam dogovorit po manjim bolnicama a ako ne uspijem mogu privat ali košta 1500 kn, zato pitam jel se negdje može preko hzzo.
    Mislim da možeš raditi u Općoj bolnici Zabok Bračak. Evo broj telefona pa se možeš upitati: 049 22 12 42

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

..čitam ovo i ne mogu vjerovat da Osijek nema nikakav hsg....opcija je nakon par AIH-a (2-3) ići na laparoskopiju..ili privatno o svom trošku na hsg....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

[/QUOTE]Sela, meni je dr. u Petrovoj rekla da Rebro više ne radi ove pretrage za trombofiliju jer su im preskupe i bolnica nema za to novaca i odmah mi je rekla da idem u Vinogradsku jer oni to kao jedini još uvijek rade.[/QUOTE]

Meni su u petak u Vinogradskoj rekli da više ne rade te pretrage. Razlog isti... Sretno!
    Posljednje uređivanje od ana.b : 01.06.2011. at 21:02

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure, već 4 dana nakon punkcije (4 folikula) imam sukrvice u iscjetku i dosta me bole jajnici. Jel se kome to dogodilo?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala curke na odgovorima... pokušat ću zvati Sisak i Pakrac jer su mi blizu pa ću vidjeti mogu li nešto dogovoriti iako mi je nevjerovatno da manje bolnice rade te pretrage a velike ne rade...
    ježiću hvala za brojček!!! ))

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ivka13, mene isto rasturaju jajnici 5 dan nakon punkcije!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ipak sam ja otišla doktoru. Jaka upala, antibiotici i strogo mirovanje. Desni jajnik povećan, na njemu još dva folikula.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ivka13, kako je to moguće?pa kaj nisu vidjeli na UZV nakon punkcije?

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj dea84 prvotno napisa Vidi poruku
    Ivka13, kako je to moguće?pa kaj nisu vidjeli na UZV nakon punkcije?
    Znam da su mi punktirali svih 5 folikula. Da li je moguće da su se ovi još nakon punkcije razvili? Jedan je od 11mm, a drugi od 9mm. Ne znam...Šta je tu je. Malo odmaranja neće škoditi. Samo me je sad frka kako ću reagirat na injekcije najesen.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ivka ne bih rekla da su ti se nakon punkcije razvili nego se razvijaju od početka samo ove sitne ti niti ne puktiraju jer su obično prazni a sve ispod 10 mm na dan punkcije je sitno

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ivka, drži se bit će sve u redu najesen!vidim da si već prošla klomifenski tako da vjerovatno se ova komplikacija desila spletom okolnosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •