Stranica 39 od 80 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Sara 35 i meni je doktor T rekao da radim hsg preporuka rtg.
    Mene je samo malo strah dali taj rengen zrači i dali se smije nakon te pretrage ubrzo ostati trudan,
    Jer meni je moj gin rekao, kao da nitko ne voli da se zrači, pa sad ne znam,
    dali može i obični hsg sa ultrazvukom.
    I gdje se može obaviti privatno, jer i u bolnici u mom gradu se to ne radi, naravno kao i večina stvari, koma.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mali Mimi, i samoj mi je palo na pamet da ih je bilo još manjih koje nisu punktirali. A zar ih ne bi trebalo sve punktirati zbog opasnosti da se razviju u ciste?

Dea, hvala! Naravno da će biti sve ok i da ovo samo i doživljavam kao splet okolnosti. Al, eto, malo sam se raspisala da damo do znanja da je i ovo moguće nakon punkcije.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jel mi može neko reći koliko se dugo čeka na postupak? od dana kad te naruče cca?!

hvala

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nataša, na postupak (stimulirani) sad se čeka oko 5 mjeseci. Kod prirodnih i klomifenskih/femarskih za sada nije bilo nekih ograničenja.
    Naravno prije toga moraš imati svu dokumentaciju koja ti treba prema spisku koji ti da dr.

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

evo ja prijavljujem trudnoću
    danas saznala

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Becky, nisam mogla ovih dana na forum pa ti sad čestitam od srca!

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Becky čestitam!
    Cure,jel se rade postupci u 7. mj?

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima.Eto nakon prvog neuspješnog postupka u Viliju odučila sam se ići u drugi postupak u Vinogradsku. Naručit ću se u ponedeljak,nadam se da nisu već na godišnjem. Eto samo bih vas zamolila da mi malo opišete kakvi su tamo doktori,jesu li ljubazni jer to mi je jako bitno,znate li kolika im je stopa uspješnosti,što traže da se napravi od pretraga... Zanima me da li moram raditi pretrage kod njih ili mogu i u svome gradu? O Vinogradskoj ne znam zaista ništa,odlučili smo se za nju jer je navodno lista čekanja najmanja. Pozdrav svima i unaprijed vam zahvaljujem na odgovorima. I naravno sretno svima koji su u postupku ili čekaju betu!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tinkica, mislim da ne rade 7 i 8 mj. al nazovi cure gore i pitaj najsigurnije

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Radit će u 7.mj. jer su meni rekli da dođem u prirodnjak.

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala na odgovoru! Trebam krenuti s pikanjem kad stigne m,no ja čekam već 2 tjedna i ništa,pa se bojim da mi se ne produži sve do jeseni
    Baby,ja ti puno ne znam o Vinogradskoj,bila sam kod dr Kune i čini se ok,meni bi ovo trebao biti prvi postupakkod njih.Ali pretrage-krvna grupa,hepatitis i te stvari,psih i pravno savjetovanje i sl. sam obavila prije u Os i priznao mi je sve.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

baby, kada treba hvaliti vinogradsku, ja sam uvijek tu! ako imas svu dokumentaciju brzo ces u postupak, ovisno o tvom ciklusu. sada kada je dr L. iz VV otisao u privatnike mislim da je dr Tomic iz vinogradske prvi po uspjesnosti. nisi pogrijesila u odabiru, dr tomic je malo ozbiljniji i poslovniji, ali je pravi strucnjak, a i dr kuna je odlican, malo vise zafrkant. sestre su odlicne, a uvjete rada ces vidjeti kada dodjes, stvarno nemam zamjerki, bas nikakvih. sve mozes napraviti u svom gradu, bez problema ce ti priznati nalaze. ja imam samo rijeci hvale, a tebi puuuuno srece!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Samo da vas sve pozdravim i poželim vam svima uspješne postupke
    I ja imam samo riječi hvale za MPO tim u Vinogradskoj. Zahvaljujući njima dobili smo ove prekrasne anđele u avataru što i svima vama želim od srca.
    Puno pozdrava cijelom timu u Vinogradskoj , a vama cure za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala vam svima na odgovorima.Eto danas san nazvala i naručena sam već za tjedan dana. To je stvarno brzo. Nadam se da ću krajem godine u postupak i naravno da će bit uspješan. Puno mi je sad lakše kad ste nahvalile doktore,bolnicu,sestre...nekako sam smirenija. Sretno svima.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tibi, kakav avatar, ahhhhhhhhhh, diiivno!
    baby, budi bez brige, u jako si dobrim rukama! puuno, puno srece!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Tibi čestitam od srca preslatki su

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Eto samo da vam se javim. Bila sam na razgovoru i sa idućom menstruacijom idemo na prirodni IVF. Dakle negdje krajem 7 mjeseca. Nisam se nadala tome,mislila sam da ćemo se dogovorit za stimulirani postupak negdje krajem godine. Ima li tko iskustva sa prirodnjacima?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Baby, odlično za dogovor i da ne gubite vrijeme a i dobra je vijest da odjel radi i u srpnju.Na forumu imamo nekoliko trudnoća iz Vg iz prirodnjaka, meni na žalost nisu uspjeli niti prirodnjaci niti polustimulirani s femarom zbog bježanja folikula prije punkcije. Treba svakako znati da je manja uspješnost u prirodnjacima zbog manjeg broja jajnih stanica i samim tim i manje su šanse za trudnoću, a neki put je i teško pogoditi pravo vrijeme punkcije pa pobjegnu. Ali možda baš tebi uspije dok čekaš pravi stimulirani. Sretno!

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Primjetila sam da je malo onih koji su uspjeli u prirodnjacima,zato se ni ne nadam previše no grizla bih se ako ne pokušam. Opet gledam s druge strane da i tako u prirodnom IVF-u imam veće šanse nego putem normalnog odnosa. MM i ja smo čak nabavili mikroskop putem kojem svako malo promatramo njegove spermiće i svaki put kad vidimo kojeg kako se brzo kreće ponadamo se da će ovaj mjesec biti uspješan no već četiri godine ništa. Hehe ma koma,spavaća soba mi liči na laboratorij. Odjel radi cijeli srpanj i nastavljaju sa radom u rujnu. Sretno svima.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

baby, sretno u postupku! nekim curama su prirodnjaci donijeli vise srece! ne gubis nista, a tko zna!

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala Makice,imaš pravo možda mi prirodnjaci donesu sreću. Iako ima dana kad mislim da nikad neću postat majka. No nema druge,u borbu za svoju bebu. Sretno i tebi i naravno svim curama...

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

He, he, baby, baš si me nasmijala s mikroskopom. Upravo kao što si napisala, barem se nadaš da s prirodnjacima imaš više šanse nego spontano ostati trudna i ne tapkaš u mjesto, nego znaš da nešto radiš i poduzimaš dok čekaš stimulirani. Nama prirodnjaci nisu bili uspješni, ali svi znamo da u ovome nema pravila, neki su s našom dijagnozom i prirodno postigli trudnoću. Želim ti puno sreće i možda se koji put vidimo gore!

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala Ivka,vidim da ti čekaš 10 mjesec. Nadam se da će biti bingo! Imam još jedno pitanjce za vas sve koje ste bile u postupku u Vinogradskoj. Rečeno mi je da dođem na prvi UVZ 7 dan ciklusa. Što mislite po vašem iskustvu koliko ću puta još morat ići na UVZ prije punkcije? Nisam iz Zg-a pa da si organiziram dane. Pozdrav svima

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

b.a.b.y, to ti sve zavisi kakvi su ciklusi prema tome kad ti je ovulacija. Meni su svakakvi ciklusi od 30-45 dana imala sam 4 UZV ako se ne varam ali je na kraju bila nezrela stanica. Sve ovisi o tvom ciklusu. Neki idu samo 2 puta...

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Baby, hvala, i ja se nadam da će bit bingo.
    U prvom postupku sam išla 3 puta na uzv, u drugom jednom jer sam došla samo na konzultacije za dalje, a s obzirom da mi je bio 12dc, dr.me odmah sprašio u postupak. Sad sam zadnji put bila 4 puta na uzv. Kao što je dea odgovorila, sve ovisi o tvom ciklusu. Planiraj 3-4 puta ako su ti ciklusi 28-30 dana

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Dakle planirat ću 3-4 puta pa kako bude. Hvala curke, tako mi je drago što postoji ovaj forum. Nema te informacije koju ovdje ne mogu dobit. Čak i MM ponekad zna reć,zašto bi zvala doktora,pitaj na forumu. E kad smo kod pitanja,recite mi dali u prirodnom IVF-u dobim anesteziju?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

baby, u prirodnjaku nećeš dobiti anesteziju jer uistinu nema potrebe, jedva da ćeš išta osjetiti (vjeruj jednoj paničarki )

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

baby, nema anestezija ali kako je već andream napisala jedva da ćeš išta osjetiti. Samo moj savjet ti je da budeš mirna ja nisam znala da će krenut kad će krenut pa sam se zapričala s sestrom i dosta trgla al ne zbog boli nego nisam očekivala ništa strašno to sve traje 3 sec.

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Uf sad mi je odmah lakše što ne boli jer inače sam osoba kojoj je i obični papa bolan. Hvala Dea na savjetu,nadam se da se neću trgnut mada ne garantiram.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

baby, punkcija u prirodnjacima ne boli bas, zato sto rjetko bude vise stanica. bar po mom iskustvu. a tako i u polustimuliranom. malo je neugodan osjecaj prije same punkcije kada te peru s necim, ne znam sto je to, ali ne boli. kasnije ces mozda osjetiti lagnu bol, ali fakat laganu. mene je u prirodnjaku tomic gledao samo dvaput. taj sedmi dan kao sto si i rekla i dva dana poslije. nista ne brini, kad dodjes kod njih vidjet ces kako to brzo ide.

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tog pranja se sjećam na prvom postupku prije nego što je anestezija počela djelovati. Istina nije bol,ali je neugodno za poludit. Ništa sad samo čekat vješticu. Prije mi je uvijek dolazila 28 dan no od zadnjeg postupka sve se poremetilo pa ni ne znam sa sigurnošću kad ću dobit. Kada se vama nakon postupka menstruacija vratila u normalu? Uživajte u vikendu

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nije mi se nikada bas vratila u normalu. prije mi je uvijek bila tocna u dan, a nakon prvog postupka stalno dva, tri, cetiri dana ranije ili kasnije!!!! ali nema tu bas pravila, bar mislim!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dragi svi!
    Već dvije godine neplodnim parovima u Hrvatskoj onemogućeno je optimalno liječenje, liječenje po svjetskim standardima. Iako smo se nadali da će do sada glas razuma prevladati - očito razuma, volje i hrabrosti nema dovoljno.

Ovim putem vas sve pozivam da, kao mali znak borbe protiv nepravde, promijenite svoj avatar. To je tek mali korak, vrlo jednostavan, ali pokazuje da nam je stalo, da smo tu, svjesni, da se borimo.
    Avatare možete preuzeti u sljedećim albumima:
    https://picasaweb.google.com/110592598235041917098/103201102?authkey=Gv1sRgCMCxns7SsJewqwE&feat=direc tlink
    http://public.fotki.com/jezic/avatar/
    Hvala vam puno!
    Molim vas promijenite avatare i na ostalim forumima, društvenim mrežama, pozovite prijatelje da učine isto....
    I mali korak je korak naprijed...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ima li netko informaciju kada dr. Tomić počinje raditi?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam zvala ali nitko mi se ne javlja(ili imam krivi broj).trebala bi se naručiti za konzultacije,da mi pogledaju nalaze i odluče što dalje.da li znate koliko se čeka na termin?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

U kolovozu su na go, počinju tek u rujnu, a za konzultacije se ne čeka puno.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

e super,hvala.to mi baš odgovara jer sam u rujnu na go.već sam malo nestrpljiva da konačno počnemo s postupkom kakav god da bude

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

imam pitanje:

da li je praksa dr. T. da kod ciljanih odnosa uz Klomifen ne radi folikulometrije?

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Jel možda koja od vas zna što ovo znači?: među ostalim, na nalazu spermiograma MM-a piše i slijedeće: vitality (75%): 30. Jel bih to mogla protumačiti kao samo 30 spermija s vitalnošću većom od 75%??? Hvala

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hej cure,evo me nakon dugo vremena,nakod dugog oporavka od hiperstimulacije,spremam se u 9mj na pregled,pa da krenem koristiti stanice koje me čekaju,krećemo u novu borbu

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    hej cure,evo me nakon dugo vremena,nakod dugog oporavka od hiperstimulacije,spremam se u 9mj na pregled,pa da krenem koristiti stanice koje me čekaju,krećemo u novu borbu
    Slatkice, već sam se nekoliko puta pitala što je s tobom. Jesen je sigurno dobitna! Sretno!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Slatkice, već sam se nekoliko puta pitala što je s tobom. Jesen je sigurno dobitna! Sretno!
    hej ma pratila sam ja vas al nisam imala snage pisati,nadam se da je dobitna,samo da nebude opet nekih problema,vidim da i ti čekaš 10mj,pa ćemo skupa u nove pobjede

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozdrav cure.....ja sam nova i sviježa....nikad nisam bila ni na jednom postupku ni na čemu....naš problem on ima ASTHENO-OLIGOTERATOZOSPERMIJU!

Odlučili smo se krenuti u Vinogradsku na konzultacije i vidjeti što dalje....I sad...što nam je potrebno za prvi dolazak osim uputnice?

Hvala...

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

La-tica, za prvi dolazak trebaš nazvati i naručiti se. DOnesi uputnicu i sve što imate od nalaza. Doc će ti dati papir na kojem će pisati sve što trebate obaviti prije postupka (pravno-psihološko savjetovanje, krvne pretrage koje ćete oboje raditi u Petrovoj, cervikalne briseve za tebe koji trebaju biti čisti-ako nisu, dobit ćete terapiju antibioticima kao i mi, event. spermiogram ponoviti) i to bi mislim bilo to. Za početak se oboružajte strpljenjem jer će sve to potrajati, ali eto u dobrim ste rukama (vidi moj potpis). Sretno!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

znam da ovo vjerojatno nije tema za ovdje,ali samo bi pitala da li vi cure koje niste iz zg dobijate putni nalog uz uputnicu?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da, naravno da dobiješ putni nalog ako nis iz Zg, a vidim da si ti iz Čakovca pa bi ga trebala dobiti

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    La-tica, za prvi dolazak trebaš nazvati i naručiti se. DOnesi uputnicu i sve što imate od nalaza. Doc će ti dati papir na kojem će pisati sve što trebate obaviti prije postupka (pravno-psihološko savjetovanje, krvne pretrage koje ćete oboje raditi u Petrovoj, cervikalne briseve za tebe koji trebaju biti čisti-ako nisu, dobit ćete terapiju antibioticima kao i mi, event. spermiogram ponoviti) i to bi mislim bilo to. Za početak se oboružajte strpljenjem jer će sve to potrajati, ali eto u dobrim ste rukama (vidi moj potpis). Sretno!
    Rekli su mi da je biolog vrlo važna stavka..čitala sam na starim topicima da svi hvale biologe iz Vinogradske... Gdje se ide na pravno psihološko savjetovanje?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

La-tica,
    da biolozi su jako važni, i slobodno se možeš pouzdati u biologe u VG.
    Ako si se odlučila za VG, pravno savjetovanje možeš obaviti kod pravnice bolnice. Na papiru koji ti daju dr iz VG piše njezin broj, nazoveš, dogovoriš se, donesete VL ili ovjerenu izjavu kod javnog bilježnika ako niste vjenčani. Žena je ugodna, kaže svoje, i poželi vam sreću. Sretn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •