Mi smo preskočili PP savjetovanje jer smo već bili u postupcima po starom zakonu, a imali smo i dijete. A za biologe potpisujem Inesz.
Mi smo preskočili PP savjetovanje jer smo već bili u postupcima po starom zakonu, a imali smo i dijete. A za biologe potpisujem Inesz.
kad treba početi zvati za 9mj za naručiti se?
....još jedno pitanje...priznaju li se nalazi krvi iz drugih bolnica??
naravno da se priznaju nalazi iz svih bolnica. sretno!
I ja sam to čula, tako da vjerojatno kreću od listopada. Sretno svim curama!
aha,a da li to znači da nema ni konzultacija do listopada?jer ja mislim da meni biolog ni ne treba za sad,jer ja tek nosim nalaze da čujem što dalje
Biogaja mislim da samo nema postupaka dok ne dođe biolog, a da se to ne odnosi na dogovore i konzultacije. Ali najbolje će ti reći sestre kad budeš zvala za naručiti se
evo danas sam zvala gore i rekla mi sestra da nazovem u petak jer još nema raspored za dr tj.međutim ono što me muči je što mi M kasni 10 dana,mada imam sve naznake da bi je svaki tren trebala dobiti.malo me strh kupiti test,ali ako ne dođe do petka kupit ću ga.zanima me da li taj prvi put bude i pregled ili samo razgovor,da znam da li mogu ići ako dobijem?
Biogaja, ja sam prvi put obavila samo dogovor za postupak, doktor je pogledao sve nalaze i dogovorili smo se kada krećemo u postupak i s kojom terapijom.
ok,tnx
Sad sam zvala Vinogradsku da dogovorim konzultacije, potvrdili su mi da nema biologa u 09.mj.
nisam mogla više izdržati,kupila sam danas test i POZITIVAN JE!!!!!!!u šoku sam,jer rekli su nam da je nemoguće da prirodno ostanem trudna.još uvijek ne vjerujem,naručila sam se u pon na pregled,i kad mi gin potvrdi da je onda ću moći biti sretna.vidjeti taj plus nešto je najljepše što mi se dogodilo i zato i svima vam želim to isto što prije![]()
Bravo Biogaja, kako sam rekla sestrama - imate pacijenta manjeNeka bude savršena školska trudnoća do kraja ~~~~~~~~~~~~~
biogaja, čestitam, lijep scenarij..za poželiti..![]()
BIOGAJA, čestitamdrži se i uživaj....
Posljednje uređivanje od dea84 : 01.09.2011. at 09:12
hvala vam.evo još uvijek svako malo trčim na wc misleći da ću ugledati krv,i da će to sve biti samo san.ali ništa,izgleda da je ipak ovo stvarno.jednostavno se ne mogu opustiti i uživati,ali valjda je to normalno.
biogaja, cestitam! neka sve prodje u najboljem redu i puno srece!
Cure vrijeme je da nakon najnovijih izjava Milinovića još jednom pokažemo da nismo ovce. A za ovo zaista ne treba puno vremena (ja sam svoje pismo napisala za 10 minuta), a sve nas se tiče. Pokrenimo se i tražimo Milinovićevu javnu ispriku za protekle dvije godine, detalji na linku
http://forum.roda.hr/threads/67641-T...-javnu-ispriku!
biogaja čestitm
evo ja iduću srijedu čekam pregled i dogovor za dalje,čeka me 15 stanica,pa krećemo u akciju.to će mi biti prvi put sa odmrznutim stanicama,pa ništa neznam.
veselim se što napokon krećem dalje![]()
Slatkice, i ja slijedeću srijedu idem na dogovor za postupak, da odredimo protokol i sve što ide uz to. Ovo nam je prvi stimulirani i jedva čekamo.
Evo da vam se malo javim, ja 5 ipo miseci nakon pobačaja i dalje ne znam uzrok. I dalje me šalju od jednog doktora do drugog i naravno da su svi nalazi uredni. Sad sam trenutno kod nefrologa, urologa i genetičara. Neman pojma kakve veze imaju bubrezi i urinotrakt sa trudnoćom i pobačajem ali eto-bodu me stalno, snimaju i sisaju mi krv...Uglavnom, sa bubrezima je sve ok, nikakvih bakterija nema. Genetičarka je iskopala sa patologije da mi je u posteljici pronađen enterokok, a zašto nije spomenut u patološkom nalazu neman pojma. Zahvaljujući našem biologu Dejanu teškom mukom sam iskamčila uputnicu za kariogram supružnika i ostatka ploda, ja nisam ni znala da mi nisu radili kariogram ploda...Užas!Naručili su me za kariogram tek 26.09. mila majko(to je bilo prije dva miseca). I tako, još to me čeka, kad je sve bilo ok do sada nadam se da će i kariogram bit ok pa makar nikad ne saznala uzrok. Ostaje mi samo nadati se da je to bila loša sreća i da će iduća trudnoća bit ok, iako Dejan kaže da u biologiji nema slučajnostiŠta vrime više prolazi sve mi je teže odlučiti se za novi pokušaj iz straha da se ne ponovi isto, a neman pojma bil mi uopće htjeli vračat preostala jaja (ako prežive odmrzavanje i oplode se) bez nalaza kariograma...Znan da Ljiljaka nema gori pa niti ne zovem da pitan, uopće ne znam kojem odgovoru bih se nadala. Ništa ne znam. Ima li ovde koja nova trudnica u zadnjih par miseci?
Kinki, naravno da nas ima. Zahvaljujući odličnoj ekipici naše drugo zlato je već 16 tj staro i uredno raste. Ne razumijem se puno u pretrage koje navodiš, ali dobro je da učiniš sve što se može u smislu analiza pa dalje vidjeti što i kako dalje. Uspjeh je tu, samo treba biti strpljiv i ustrajan.
Znan da Ljiljaka nema gori pa niti ne zovem da pitan, uopće ne znam kojem odgovoru bih se nadala. Ništa ne znam. Ima li ovde koja nova trudnica u zadnjih par miseci?[/QUOTE]
Kinki, čini mi se da se Ljiljak vraća u petak...nisam pitala, nemoj me držat za riječ, ali su danas dvjema ženskama rekli da navečer prime štopericu i da dođu u petak. Znači, netko od biologa će sigurno biti tamo u petak, a da li Ljiljak ili netko drugi, to ne znam.
Ja sam dobila protokol, prema mojoj procjeni, počinjem se pikati 08.10.
hej evo da i ja javim,počinjem piti Duphaston da dobijem,pa od 3-7 dana pijem klomifen,pa 10d na uzv,pa ćemo dalje vidjet,dr nezna oće li biti i punkcija ili samo transfer ako naravno stanice prežive,a odmrzavat će slamčicu po slamčicu bilo 5 ili 3 stanice.
pitance...danas sam dobila injekcije s uputama i piše da se treba pikat između 16-18h a sestra je rekla najbolje u 17h u to vrijeme se ja nalazim u vlaku na putu za doma. Sad, zanima me dali to mora biti striktno u 17h ili možemo oko 18h?ima li to kakvog utjecaja?
evo meni je danas prvi dan,od 3-7 krećem klomifenom,pa sam 6.10 na prvom uzv,jedva čekam što će biti
Drage moje sutra idem na prvu folikulometriju,popila sam klomifene,al imam pitanje-prehlađena sam,hoće li to smetati u daljnjem postupku?s obzirom, da očekujem odmrzavanje stanica i ako bude transfera trebao bi biti idući tj.
Ja sam bila prehlađena u postupku s FET-om koji je bio uspješan, izgubila sam bila i glas. Na dan (pozitivne) bete i još par dana kurila sam iznad 37. Mrvici to nije smetalo. Ali svejedno se konzultiraj s doktorom. Sretno!
Slatkice, ne znam dali prehlada smeta al eto i mene nešto hvataa u stimuliranom sam...Ništa već dva dana pijem čaj s puno limuna i meda i borim se da ne krene na gore
![]()
evo obavljen je prvi uzv,na desnom jajniku imam 2 folik. 14 i 14,i na lijevom jedan od 14,u subotu opet idem,a počela sam piti estrofem 3x2,jer mi je sluznica jako tanka,al i uglavom biti će punkcija,a kad punktiraju onda će odlučiti oće li odmrzavati
Evo i mene...danas krenula m, sutra krećem s pikanjem![]()
![]()
![]()
Ivka, sretno i da mi se uskoro pridružiš na topicu o trudnoći.Sretno i svim drugim curama u postupku!
Slatkice, naručena sam u srijedu na uzv pa se možda vidimo.
Andream, najiskrenije se nadam da ćemo ti se dea, slatkica i ja pridružiti...i, naravno, sve druge cure u postupku
evo danas bio i drugi uzv,još uvijek sva 3 folikla-17,u ponedjeljak idem na još jedan uzv,štoperica i u srijedu punkcija...
Ivka vidimo se u srijedu![]()
drage moje danas 2folik-21,a treći 23,navečer štoperica,u srijedu punkcija,ali odmrzavaju stanice samo neznam koliko,nadam se da će biti nešto
Slatkice, ovo je jako lijepo. Držimo fige!!!
slatkice, super držim fige![]()
pa da i ja javim...sutra transfer 2 oplođene stanice
evo doma smo i čekamo betu![]()
Imam pitanje.
Dali će doktor T prihvatiti uzv hsg, jer se kod nas u mom gradu ne rade RTG HSG?
Molim vas pomoziti, ne znam što mi je činiti, jer ne mogu opet u Zg zbog toga, teško mi je zbog posla.
Hvala vam unaprijed!
hej cure,bila danas punkcija,2 folikula su otišla prije,a jedan koji je ostao bila je cista,pa tako kreću odmrzavat 5 stanica,a sutra zovem biologa jel ima kakvog rezultata
Koliko ja znam u Vinogradskoj i rade samo UZV HSG barem sam ja tako imala i nitko me nije drugi ni tražio. Tako da se ne brini!