Stranica 42 od 80 PrviPrvi ... 32404142434452 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Korny77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozdrav,

i mene interesira koliko se čeka u Vinogradskoj?Ja sam bila na sd.Imam curicu Luciju od 9mj.iz prvog IVF.
    Htjeli bi na drugo djete ali vidim da su na sd velike gužve pa razmišljam da se prebacim negdje gdje nisu velike gužve-ako ima toga....
    Kisss...sretno svima....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

slatkice, žao mi je...sve znaš....
    glavu gore i idemo dalje

ja sam sutra gore pa ću vidjet šta mi čiča doktor ima sad za ponudit

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Slatkice

Koliko znam i dalje je lista čekanja za stimulirani 6 mjeseci. A čini mi se da bi se i u Vg gužve mogle povećati zbog novih metoda postupaka, samo da se pročuje malo.

Dea, javi što si sutra dogovorila.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo me...
    jutros dobila m i danas me naručili za 7 dana na UZV i idemo probat iz prirodnog ciklusa 2 ciklusa za redom ako ne bude iz prvog
    tako da kod nas nema čekanja već smo opet gore

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Odlično da se radi prirodnjaci, jako dobra vijest. Dea, da bude uspješno ~~~~~~~~~~~

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

samo da vam dam mali poticaj - točno u ovo vrijeme prošle godine isto sam tako čekala stvari da krenem u prirodnjak. i krenula bez nadanja, jajna stanica se prvi dan čak ni oplodila nije, da sad ne dužim sa svojom nevjerojatnom pričom - evo me sad uspavljujem svoju tromjesečnu curicu!

držim vam fige!!!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

trenutno sam u postupku u Ljubljani, sutra mi je punkcija a u čet transfer... kako ja uvijek razmišljam unaprijed, tako ovaj put planiram već slijedeći postupak ako ovaj ne uspije... odlučila sam ići u Vinogradsku, malo na teret HZZO-a jer rade PICSI postupak, pa me zanima koliko dugo moram čekati nakon stimulacije za slijedeći stimulairani postupak, te dali između toga mogu ići na nekakve postupke?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bluebella nadam se od da ti idući postupak neće ni trebati, ali evo informacije - u Vinogradskoj, govorim iz iskustva, prakticiraju pauzu 6 mjeseci između dva stimulirana a između naravno možeš ići u prirodnjake, klomifenske, ali o tome se dogovoriš s doktorom. Evo malo ~~~~~~ da je ovaj dobitni

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    trenutno sam u postupku u Ljubljani, sutra mi je punkcija a u čet transfer... kako ja uvijek razmišljam unaprijed, tako ovaj put planiram već slijedeći postupak ako ovaj ne uspije... odlučila sam ići u Vinogradsku, malo na teret HZZO-a jer rade PICSI postupak, pa me zanima koliko dugo moram čekati nakon stimulacije za slijedeći stimulairani postupak, te dali između toga mogu ići na nekakve postupke?
    Pretpostavljam da će TM morati raditi hba test da bi se uopće vidjelo da li vam je potreban picsi. Da li će doktor tražiti taj test, to ovisi o dosadašnjem spermiogramu. MM ga je radio u Splitu jer ga u Zagrebu još tada nisu radili, ali će ti doktor reći gdje ga sada i u Zagrebu može napraviti. Hoću reći, koliko znam, da ne rade picsi na zahtjev pacijenta, nego ukoliko oni procijene da je potreban.
    Iskreno se nadam da ti više neće trebati ni icsi, ni picsi!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala cure
    i ja se nadam da mi neće trebati.. al nekako mi je teško povjerovati da ću biti jedna od rijetkih sretnica kojima je uspjelo od prve...
    ivka13... za tebe sam jedinu vidjela da si bila na PICSI tako da s nestrpljenjem očekujem 07.11 i tvoju betu....
    ~~~~~~~~ svima za uspjeh

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Moja beta je 0,6 Čekamo proljeće...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku

baš sam se nadala da će PICSI biti dobitan

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ivka danas sam baš mislila na tebe, a sad čitam ovu vijest... žao mi je, nadala sam se da će ova najbolja metoda za vas biti dobitna. Ali evo vibram odmah za daljnje planove ~~~~~~~~~~~~

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

I mi smo se nadali da je ova najnaprednija metoda dobitna. Sada nas je malo spustila na zemlju, postajemo svjesni težine našeg problema. I, naravno, nadamo se da će jedan od slijedećih postupaka biti dobitni!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ivka, žao mi je u isto vrijeme smo krenule u postupke, pune nade sjećaš se, a evo još uvijek smo tu gdje jesmo...

a što je picsi?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    Ivka, žao mi je u isto vrijeme smo krenule u postupke, pune nade sjećaš se, a evo još uvijek smo tu gdje jesmo...

a što je picsi?
    zlatta na ovom linu imaš objašnjen postupak

http://www.cito.hr/hrv/edukacija=aktualno_arhiva.html

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku

a što je picsi?

Da, sjećam se kad smo zajedno krenule...i još neke cure s nama, al one su imale više sreće od nas. I nama i svim čekalicama će se jednog dana osmjehnut sreća, sigurna sam u to i nikako drugačije si ni ne dozvoljavam razmišljati.

pisci, imsi i macsi su trenutno najnaprednije metode u svijetu. Kako mi je biolog objašnjavao, rade se s mikroskopima povećanja i nekoliko tisuća puta (za razliku od icsi-ja koji se radi s povećanjima 200-400 puta). Uz pomoć tih mikroskopa se probiru najbrži i morfološki najispravniji plivači koji se potom još nekoliko puta stavljaju u centrifugu i u neku otopinu kako bi se napravio i što bolji biokemijski probir plivača. Kako mi je rekao, kombinacijom tih metoda će se vrlo brzo moći birati spol djeteta. Naravno, nećemo mi moći birati spol, ali mi je to rekao kako bih si uopće mogla predočiti o koliko se naprednim metodama radi.

http://healthmad.com/health/new-tech...vitrification/

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

ivka, vjerujem da ćeš jednom uspjeti samo treba vremena i živaca...

ne znam, da li dr. u vinogradskoj žele raditi punkciju prema lh trakici, bez štoperice? znam da je rizik velik, ali spremna sam i na aih, samo da li mi uopće vrijedi zvati dr. i pitati??
    znam da dr.l. ne želi raditi bez štoperice..

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam imala samo jedan čisti prirodni i taj je bio sa štopericom.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Štoperica je standard u svim postupcima, pa i kod inseminacija (ima ulogu u tom slučaju oslobađanja jajne stanice iz folikula). Lh trakice nisam primijetila da se koriste u Vg, ja sam je koristila samo jednom i to kad sam radila dobitni FET postupak na VV-u. U tom slučaju nije ni trebala štoperica jer dr nije ni radio s folikulom u postojećem ciklusu ali nije mogao točno procijeniti niti kad će nastupiti ovulacija, čak niti s Lh trakicom. Lh trakica je jedno, a štoperica u svakom slučaju ima drugi smisao.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

zlatta, ako se spremaš i na AIH, u VG prije inseminacije daju štopericu.

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

ok, hvala na odgovorima, neću onda niti zvati vg.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drage moje oće me neko apdejtat, ja ko da sam bila zamrznuta 6 miseci jer neman pojma šta se dešava ni u vezi zakona ni u vezi novih metoda na Vg. Znan da nam je biolog duže vrime bio u Belgiji i da je spominjao nove metode, ima još šta novo osim picsija??? Šta se minjalo u zakonu???Ajme sramim se al fakat neman pojma o ničemu
    Meni je evo prošlo više od 7 miseci od pobačaja, i još uvik me vozaju po raznim pretragama. Uzrok se još ne zna. Dobra vijest je da je moj i mužev kariogram uredan, prema tome bih i mogla opet u postupak al se bojim reprize, obzirom da uzrok nije nađen. Genetičarka kaže da je to bila neka upala kojoj je još pridonilo moje loše željezo...Nema dokaza za to obzirom da su nalazi briseva i serologija na gomilu virusa uredni...Moj je stav da je pretpostavka majka svih zajeba pa nek doktori pretpostavljaju svojoj materi a ne meni...A šta se tiče željeza mislin stvaaaarno!!Ako niste znali, kompletna krvna slika van pokazuje ***** od ovce. Moja je uvik bila uredna, na kraju mi vadili feritin i kažu-anemija. Ja nisan doktor i nije mi baš jasno kako jedan nalaz pokazuje uredno željezo a drugi nalaz pokazuje koma feritin. Meni je to isto. Al ima bit da in je ova pretraga koja pokazuje trenutno stanje malo skuplja pa eto nemaju običaj slat trudnice da vade feritin. Kad ta trudnica dobije neku infekciju koja joj ubije bebu jer joj je željezo koma onda ti doktori nju šalju na 103 puno skuplje pretrage...Ništa ja više ne razumin. I šta ću sad-neman pojma. Iman tonu nalaze-urednih. Nema di me nisu slali, hematolog, infektolog, urolog, nefrolog...Nisan ni znala šta je nefrolog. Bila san i kod travara i kod homeopata. Zajebavala san se da jedino kod Hodže nisan bila. Pa san i tamo otišla. Sad mi ostaje psihijatar valjda-neman pojma.
    Uglavnom, skupljam volju i hrabrost za otić opet u Vinogradsku. Muči me to šta iman one smrznute jajne stanice gori za koje bih radije da ih neman. Muči me ona statistika sudbine trudnoća ostvarenih iz smrznutih js...A sad će ubrzo godišnjica od mog transfera-na Dan Republike...
    Ajde budite tako dobre pa mi recite šta ima novo u Vinogradskoj. Ima li koja dobra vijest, jel Milinovića zgazilo auto?

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nije ga još zgazio auto - nisam ja još na njega naletila

Draga Kinki, da novitet su picsi i macs, i dalje se gore radi punom parom i dalje je lista za lijekove cca 6 mjeseci. Što će biti s novim zakonom koji je stupio na snagu, da li će se on primjenjivati i na kojim slučajevima, da li će se koristiti kao rupa u zakonu ili zaobilaziti u velikom luku - to izgleda nitko ne zna.
    Draga moja, nijedna od nas ti ne može dati neki pametan savjet - takav u svemu ovome ne postoji. Tu smo jedna uz drugu da pomognemo savjetima, da budemo rame za plakanje i netko tko će te gurati naprijed.
    Nažalost, tebi se dogodilo nešto što očito nitko ne može rasvijetliti. Mogu samo misliti koliko je užasno teško prihvatiti da se nešto dogodilo jer je to valjda tako negdje zapisano; znati kako je to, to ne mogu, nisam u tvojoj koži.

Želim ti samo snage i volje za dalje i što god da odlučila, znam da će to biti najpametnija odluka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A šta je macs? Sorry, znam da mogu i guglat ali virujen da ćete mi vi ovde to jednostavnije objasnit
    Jel se oplođuje sad više od 3 js? Ako se ide po odmrznute js dal se uzima i kakva terapije da ih bude više novih ili se punktira samo jedna ako je ima? Joj idem čitat unatrag da vas puno ne gnjavim...

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage trudilice,

Najprije da vas sve pozdravim, budući da sam nova na ovom forumu, ali eto i ja sam krenula u pohode na vinogradsku pa mi je ovdje definitivno mjesto. MM i ja pokusavamo malo vise od godinu i krenuli smo na pretrage. MM obavio spermiogram - sve ok i sad mene mrcvare Za sad sam obavila papu, briseve, HSG (u vinogradskoj i jaaaaaako me bolilo ), vadila hormone (ukljucujuci i AMH). Do sad je sve ok, jedino sam nalaze hormona dobila tek neki dan pa imam dogovoreno u sri da mi dr ocita nalaze pa cemo vidjet sto i kako dalje. Inace, kod dr-a Bolance sam - ima li neka od vas da je kod njega i kak vam se on cini?

Citajuci forum, naisla sam na podatak da se po 6 mjeseci ceka za lijekove za stimuliranu MPO?!?! Ajme, to je stvarno previse Mislim, mi jos nista ne znamo dal cemo morat na to (a najvj tome prethodi i AIH, jel tako?), al ja sam taj streberski tip koji uvijek gleda unaprijed pa ak dodje do toga, zelim znat koje su mi opcije - npr. da li je moguce na neki drugi nacin prije doc do lijekova (o vlastitom trosku ako treba)?

malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

poz svima...iza mene su 3 neuspjela AIH-a i htjela bih promijeniti kliniku...čekam ljekove za IVF već 7 mj i tek u 2 mj ću ih dobiti...svašta me zanima al ak mi netko može reći gdje da počnem bilo bi super...vidim da u vinogradskoj imaju dobru statistiku pa bih se tamo prijavila...jel uvažavaju nalaze iz druge bolnice??koji mi nalazi trebaju?na koji broj se moram naručiti??koji je doktor najbolji??koliko se dugo čeka?jooj 100 pitanja
    ak mi netko može reći kako to sve ide bila bih jaaaaaaaaako happy

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

malenab, a dijelom ću odgovoriti i Billie Jeane o doktorima, u Vinogradskoj rade 4 doktora, ali ne možeš birati kod kojega ćeš. Jer se mijenjaju i ovisno valjda o dežurstvima, operacijama i sl. obvezama koje imaju na ginekološkom odjelu (tako sam barem ja shvatila, ako ima netko drugo objašnjenje neka me ispravi) rade na MPO odjelu, a mislim da su svi ok (nisam se susrela sa svima još). Što se tiče čekanja, mislim da se na prvi IVF dođe relativno brzo, a potom se prakticira pauza 6 mjeseci između dva stimulirana, no u međuvremenu možeš raditi prirodnjake, klomifenske... ovisi o dogovor s dr... Uvažavaju druge nalaze, ja sam se s VV prebacila u Vinogradsku, mislim da ti traže briseve ne starije od 6 mjeseci, i ako treba hormone te AMH (ne znam kakva ti je dijagnoza, odgovor na stimulaciju ako si je već imala... - to govorimo iz svog iskustva), i to je to. Dogovoriš konzultacije i dalje će ti se sve reći.

malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a jel ima netko br. tel. na koji se mogu naručiti??htjela bih što prije se naručiti

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

anddu, što se tice doktora dobro si napisala rada ih 4 i ovisno o dežurstvima tako i rade.
    Svi su ok stvarno ja nemam zamjerke. Za prve konzultacije možeš birat ako želiš nekog posebno ali dalje sve ide kod onoga koji taj dan radi.

Za nalaze kada se dolazi iz druge bolnice stvarno ne znam ali ja već godinu dana imam iste nalaze i ništa nisam ponavljala. Sad prepostavljam da bi mogla papu i briseve ponovit.

Čekanje ima samo za injekcije ostakle postupke možete odmah već taj mjesec kad dobijete nalaze. Za injekcije je cca 6mj.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

malenab za naručivanje br. 3787-689 ako želi kod prof. Kune za prve konzultacije zoveš njegovu tajnicu na zadnji 361

malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala vam cure...puno ste mi pomogle...zovem

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    A šta je macs? Sorry, znam da mogu i guglat ali virujen da ćete mi vi ovde to jednostavnije objasnit
    Jel se oplođuje sad više od 3 js? Ako se ide po odmrznute js dal se uzima i kakva terapije da ih bude više novih ili se punktira samo jedna ako je ima? Joj idem čitat unatrag da vas puno ne gnjavim...
    Kinki, u jednom postu malo više sam stavila link gdje se pojašnjavaju picsi i macs. Ponavljam ga: http://healthmad.com/health/new-tech...vitrification/

BillieJean, Malenab - kao što su vam cure napisale, gore rade 4 doktora i mijenjaju se ovisno o dežurstvima na ginekologiji i rodilištu. Upoznala sam sva 4 i imam samo riječi hvale i za njih i biologa i sestre.
    Što se tiče nalaza, regularno se traže brisevi, papa, hormoni, a sve dodatno je individualno.

Stimulirani postupci (gonal, menopur) se čekaju po 6 mjeseci zato što se toliko čekaju injekcije. U međuvremenu se prakticiraju čisti prirodni ciklusi (bez ikakve stimulacije) ili uz slabu stimulaciju tabletama (najčešće klomifeni).

Ja osobno nisam bila na inseminacijama jer zbog naše situacije nema smisla raditi ih. S njima kreću parovi s relativno dobrim nalazima.

Malenab, ako si imala već 3 AIH-a, definitivno ti je vrijeme da pređeš na "višu razinu", tj. ivf. Na konzultacije se ne čeka dugo.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Billie J, meni je dr Bolanča radio transfer, pod paskom dr Tomića. Taj je postupak bio dobitan kao što vidiš u potpisu. Vidim na stranicama Podobnika da dr B radi i tamo kao vanjski suradnik. Ugodan i pristojan dr. Da li to znači da je sada postao samostalan u radu kad pišeš da si naručena kod njega?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala svima na odgovorima

@andream - super, čestitam!!! To je baš lijepo čuti! A valjda je dr B postao samostalan, da. Ja sam bila kod njega prvi put - na pregledu i da mi kaze sto sve trebam obavit od pretraga i drugi put kad mi je radio HSG (uz pomoc 2 sestre, koje su super ). Dobro, možda je za ove jednostavnije stvari samostalan, mi još nismo u nikakvim postupcima. Naručena sam da mi očita samo nalaz hormona pa da vidimo što dalje. Al sad dok čitam, možda ni nisam kod njega, ja sam mislila da to po defaultu ide, kod koga kreneš, onda i nastaviš, al znači ovisi tko je taj dan dežuran.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni su na dobitnom transferu radili svi doktori: protokol odrađivao dr T, punkciju dr Grbavac, transfer dr B. A prvi pregled prof Kuna! Pa i trebao je biti nakon svega dobitan Ako se što nije mijenjalo, onda pretpostavljam da i dalje uigrana ekipa radi tako. Sretno svima u postupcima!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Prvi pregled dr T., kasnije dr K....
    Punkcija dr K.

Onda nastupio Dejo
    Transfer dr I. B.

Sestre divne...
    Hvala im svima!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iskreno, meni bi bilo draže da svaki dr. ima svoje pacijente, odnosno da me prati jedan dr. ali kad je već takva situacija, navikne se čovjek na sve.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pusa komadi

trebam pomoć a malo mi stiska s vremenom, trebam napraviti hormone, jel se kod vas naručuje, koliko se čeka i dal se može naručiti telefonom???
    dal rade i trombofiliju te AMH?
    i kaj piše na uputnici????? pliz pliz hitno

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Lina rade i trombofiliju i AMH, za trombofiliju znam da se ne mora naručiti, za ostalo ne znam (ja sam za AMH serum slala poštom), ne znam nažalost ni što ti treba pisati na uputnici, a AMH ti je bolje vaditi na Vuk Vrhovcu jer tamo ide na uputnicu, u Vinogradskoj plaćaš. Moraš se na VV naručiti ali ti termin, koliko se sjećam brzo daju
    Moj ti je savjet da zoveš u laboratorije - evo link bolnice, http://www.kbsm.hr/.
    Nadam se da koja cura zna više i da će ti napisati

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam prošle godine u ovo vrijeme vadila one klasične hormone (ništa dodatno) i morala sam se naručiti osobno. Telefonsko naručivanje nije bilo moguće.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bok,

Da li je neka od vas radila možda postkoitalni test i da li to uopće rade u vinogradskoj? Naime, nama je do sad sve ok (spermiogram, papa, brisevi, HSG, hormoni), a preporučena nam je inseminacija. Ok, al mene svejedno kopka u čemu je stvar.....pa sam mislila možda još i to provjeriti....nekako je lakše kad znaš barem "zašto?"

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

linalena, cini mi se da su druge cure za Vg pisale da, kad su dosle izvaditi AMH za koji se ne narucuje, za uobicajene hormone su samo prilozile uputnicu tako da su sve rijesile bez narucivanja...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hvala curke, no iznenadila me M, tak da bi mi u pon bio 4 dc
    ipak ću pričekati sljedeći mjesec i nakon kozultacija sve zbaviti

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Bok,

Da li je neka od vas radila možda postkoitalni test i da li to uopće rade u vinogradskoj? Naime, nama je do sad sve ok (spermiogram, papa, brisevi, HSG, hormoni), a preporučena nam je inseminacija. Ok, al mene svejedno kopka u čemu je stvar.....pa sam mislila možda još i to provjeriti....nekako je lakše kad znaš barem "zašto?"
    To šta si nabrojila nije sve. Nije ni blizu. Ima još 20ak pretraga koje sam ja radila..I sve je ok, i dalje ne znan uzrok...Postkoitualni test još malo ko i radi...Navodno i nije baš pouzdan.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kinki, hvala na odgovoru.......zapravo, malos sam si i razmislila i dosla do zaključka da je možda i bolje da ne znamo uzrok, jer onda nema onog podsvjesnog predbacivanja samom sebi ili partneru i slično......a eto, nema ni smisla obavljat hrpu još dodatnih pretraga i gubit vrijeme, ako te na kraju opet čeka isto......tako da sam si sad to malo posložila u glavi i ok je......idemo sad na tu ineseminaciju i nadam se da će bit ok, bar se napokon nešto događa, ide prema nečemu.....znači, kod vas i nakon dosta pretraga se i dalje ne zna uzrok? vidim u potpisu što ste sve prošli.....koliko dugo ste u postupcima, mislim prije koliko vremena ste krenuli?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Može li mi netko reći da li za inseminaciju (u prirodnom ciklusu) isto treba obaviti sve one pretrage - na AIDS pa krvna grupa i tako redom?? jer meni je doc samo rekao da trebamo obavit pravno i psihološko savjetovanje......pa reko bolje da provjerim sad nego dok bude kasno pa da propustimo ciklus.....jer je možda samo zaboravio spomenuti, tko će ga znat.....

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

koliko se sad čeka od prvog poziva za narudžbu do prvog pregleda? jel rade još prirodnjake? koliko često? koliko se čeka na stimulirani postupak?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •