Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bok,

Da li je neka od vas radila možda postkoitalni test i da li to uopće rade u vinogradskoj? Naime, nama je do sad sve ok (spermiogram, papa, brisevi, HSG, hormoni), a preporučena nam je inseminacija. Ok, al mene svejedno kopka u čemu je stvar.....pa sam mislila možda još i to provjeriti....nekako je lakše kad znaš barem "zašto?"

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Bok,

Da li je neka od vas radila možda postkoitalni test i da li to uopće rade u vinogradskoj? Naime, nama je do sad sve ok (spermiogram, papa, brisevi, HSG, hormoni), a preporučena nam je inseminacija. Ok, al mene svejedno kopka u čemu je stvar.....pa sam mislila možda još i to provjeriti....nekako je lakše kad znaš barem "zašto?"
    To šta si nabrojila nije sve. Nije ni blizu. Ima još 20ak pretraga koje sam ja radila..I sve je ok, i dalje ne znan uzrok...Postkoitualni test još malo ko i radi...Navodno i nije baš pouzdan.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kinki, hvala na odgovoru.......zapravo, malos sam si i razmislila i dosla do zaključka da je možda i bolje da ne znamo uzrok, jer onda nema onog podsvjesnog predbacivanja samom sebi ili partneru i slično......a eto, nema ni smisla obavljat hrpu još dodatnih pretraga i gubit vrijeme, ako te na kraju opet čeka isto......tako da sam si sad to malo posložila u glavi i ok je......idemo sad na tu ineseminaciju i nadam se da će bit ok, bar se napokon nešto događa, ide prema nečemu.....znači, kod vas i nakon dosta pretraga se i dalje ne zna uzrok? vidim u potpisu što ste sve prošli.....koliko dugo ste u postupcima, mislim prije koliko vremena ste krenuli?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •