Stranica 44 od 80 PrviPrvi ... 34424344454654 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,151 do 2,200 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nalaz bete .... 0.6

Kućni test na trudnoću negativan, hma ...e sad ništa ne razumijem više! Čekam da mi dokt. počne smjenu da ju nazovem i pitam.
    curke jel ima koja da je imala sličnu situaciju, i zanima me trudilice koje kreću u drugom mjesecu na AIH.

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dobila inf. da ako ne dobijem M za tjedan dana da dođem na ultrazvuk i po terapiju za izazivanje menstruacije.
    Ujedno sam i pokupila nalaze hormona sve mi se čini po vrijednostima ok samo me muči napomena na kraju D22. Dali netko zna što to znači?
    Tnx curke

adria13 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jeli to možda dan ciklusa kad si vadila hormone? i ja sam na toj terapiji, ciklus se baš odužio...50dc već

adria13 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jel mi možeš napisati koje sve pretrage si morala napraviti nakon prvih mpo konzultacija
    da vidim šta imam, a šta bi još trebala, jer sredinom mj ću nas naručiti na prve konzultacije

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pitanjce:zna li netko kad počinju raditi u vinogradskoj?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sutra

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala na odgovoru inesz!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure, pomoć pliz. Gdje u Vinogradskoj je endokrinološki laboratorij?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kad uđeš prođeš pored kapelice koja ti je s lijeve strane i vidjet ćeš kiosk Tiska, prođeš ravno pored njega (on ti je onda s desne strane) i zgrada s desne strane je endo lab. Uh, nadam se da sam dobro objasnila. Ako si na liječenju u Vg, lab je preko puta zgrade gdje je MPO odjel.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala, andream. Evo, i jedan info sam već dobila na pp. Snaći ću se sad lakše, u svakom slučaju.
    Cure,

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima.....imam pitanje jedno pa ako mi mozete pomoci...
    prije 2 - 2,5god u Vinogradskoj smo imali 3 inseminacije i 1 Mpo,sve negativno...u 12mj smo bili kod dr Lucija ali nismo uspjeli ni ovaj put...zanima me ako se ja i suprug odlucimo sad ici u Vinogradsku jer imamo jos 2 pokusaja tamo da li ce nas slati ponovo na sve pretrage bez obzira sto smo bili u postupku kod privatnika????

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima.....imam pitanje jedno pa ako mi mozete pomoci...
    prije 2 - 2,5god u Vinogradskoj smo imali 3 inseminacije i 1 Mpo,sve negativno...u 12mj smo bili kod dr Lucija ali nismo uspjeli ni ovaj put...zanima me ako se ja i suprug odlucimo sad ici u Vinogradsku jer imamo jos 2 pokusaja tamo da li ce nas slati ponovo na sve pretrage bez obzira sto smo bili u postupku kod privatnika????
    Je li postupak MPO bio stimulirani illi prirodnjak?
    Ako je bio stimulirani, prema važećm propisima imate još 5 puta pravo na postupak na teret HZZO-a.
    Ako nije bio stimulirani, imate onda svi 6 postupaka na teret osiguranja.
    Inseminacija i prirodni ciklusi izvantjelesne oplodnje (dakel oni u kojima se ne koriste gonadotropni lijekovi-npr gonal, menopur, cetrotide i sl.) ne ulaze u onaj broj od 6 pokušaja na teret HZZO-a.

Nalaze mogu tražiti ponovo (osobito novi papa test i briseve) ako su vam postojeći stariji od godine dana ili prema indikaciji i procjeni liječnika.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 19.01.2012. at 10:42

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

bili smo na stimuliranom(merional 38kom i suprefact sprey) kod Dr Lucija...a dok smo bili u Vinogradskoj svaki put su mi prepisali samo 2-3 Menopura i stopericu...a moram priznati da dosta dugo nismo vadili nalaze a iskreno neznam vise niti kakav je nalaz od supruga jer kad smo krenuli sa lijecenjem imao je nalaz Oligoasthenozoospermija....

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Vrlo lako da će tražiti novi spermiogram, nalaze hormona, papu i briseve ako to nije rađeno u periodu dužem od godine dana.

Najbolje je da nazoveš gore i naručiš se na konzultacije. Ne čeka se dugo za termin, možda max tjedan dana i vrlo brzo ćeš znati na čemu si i da li vam trebaju novi nalazi ili ne.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav!
    Dobila sam duphaston jer nemam prirodnu mjesečnicu, danas je 10 dan otkad sam prestala uzimati tablete i još nije došla, ne znam što mi je činiti, dal da još malo pričekam.
    Inače dogovor je za prvi AIH, kad dobijem mjesečnicu da se javim prvi dan, da se dogovorimo za folikumetriju, a od mjesečnice ni traga.
    Imam pcos.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovak, pitala sam neki dan dr-a T da li nas mogu staviti na listu za lijekove za IVF (jer se čeka po 5-6 mjeseci) pa da u međuvremenu probavamo sa AIH-ima. Međutim, kaže on da ne može to tako i da moramo ići na 6 AIH-a prije toga.......6!!!! A ja stalno mislila 3.... Jedan smo obavili, sad krećemo u drugi, što bi značilo još 4. Ok, al opet to stignemo obavit u 6 mjeseci (dok čekamo lijekove). Jel zna netko kako to funkcionira - zar tek dok se obavi svih 6 i ako nije uspjelo, tek onda te stavljaju na listu pa čekaš još 6 mjeseci?!?!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Billie Jean stvarno ne znam za AIH, mi nikad nismo bili kandidati pa nemam informacija. Možda ti se netko javi tko zna. Puno ~~~~ da ti ovaj sljedeći bude dobitan!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Billie, trebala si pitati sestre ili doca odmah da li trebaš čekati da ispucate sve AIHove pa tek onda na listu ili te već sada stavljaju na istu. Ali vidim po potpisu da ste idiopati, a ti tek u 28-oj, tako da ćete možda ipak trebati odraditi AIHove prije toga. I ja sam svojedobno (doduše na Vuku), iako već u 37-oj godini, trebala prvo "odraditi" nekoliko AIHova pa tek onda u "pravi" postupak, stimulirani IVF. Sretno!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pa da, i planiram u pon ponovno pitat za tu mogućnost (stavljanja na listu), ali sam prošli put ostala malo zbunjena i šokirana kad sam čula 6 pa se nisam baš snašla

Hvala

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da li zna netko da li u Vinogradskoj prakticiraju da ukoliko se u postupku s klomifenom dobije više od 3 folikula, a trebalo se ići na AIH, da li u tom slučaju ipak prebacuju na IVF? Da li se nekom to dogodilo ili da zna takav slučaj? Hvala

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Billie Jean vidim da ti nitko nije odgovoriom, za Vg ne znam kako ti tretiraju znam da sam čitala za neke druge klinike da pređu s AIh na IVF ako ima više folikula. Nismo nikad bili na AIh pa detalje ne znam, u svakom slučaju puno ~~~~~~~~ za bilo koji oblik postupka. U kojoj ste fazi? Je li gužva gore?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

anddu, je, gužva je gore. Danas sam čekala 2,5h!!! Samo za folikulometriju koja je za minutu gotova. Uglavnom, već sam napisala u temi o inseminaciji - od 5 folikula razvilo se 3 pa ipak idemo na AIH.
    Posljednje uređivanje od BillieJean : 26.01.2012. at 13:30

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nedavno sam bila na prvoj AIH/IUI u VG, pa sa malo pogledala forume čisto iz razloga jer ludim doma od čekanja beta Hcg-a i da malo olakšam dušu. Vidim da su ugl pacijentice zadovoljne Dr.T-om i slažem se, ali stvarno se svima čini medicinsko osoblje tamo ljubazno? Mene je jako zasmetalo da su ljubazne prema meni dok je doktor ili moj muž u blizini a dok ih nema, onda više nisam gospođa nego je više nešto tipa-čuj ti mala skini se sad. I imam informativno pitanje za sve pacijentice tamo, zar nijednoj ne smeta da nije mužu dopušteno da je kraj žene kod tih postupka ili barem poslije dok leže? Radi se o stvaranju zajedničkog djeteta i kao što mogu biti muževi prisutni na porodu zašto te i ovdje? Ili jednostavno to nikome ne smeta osim meni?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Baby blue prvotno napisa Vidi poruku
    Nedavno sam bila na prvoj AIH/IUI u VG, pa sa malo pogledala forume čisto iz razloga jer ludim doma od čekanja beta Hcg-a i da malo olakšam dušu. Vidim da su ugl pacijentice zadovoljne Dr.T-om i slažem se, ali stvarno se svima čini medicinsko osoblje tamo ljubazno? Mene je jako zasmetalo da su ljubazne prema meni dok je doktor ili moj muž u blizini a dok ih nema, onda više nisam gospođa nego je više nešto tipa-čuj ti mala skini se sad. I imam informativno pitanje za sve pacijentice tamo, zar nijednoj ne smeta da nije mužu dopušteno da je kraj žene kod tih postupka ili barem poslije dok leže? Radi se o stvaranju zajedničkog djeteta i kao što mogu biti muževi prisutni na porodu zašto te i ovdje? Ili jednostavno to nikome ne smeta osim meni?
    Baby blue to mi stvarno nikada nije palo na pamet, niti sam ikad promislila i poželjela da mi je muž kraj mene. A mislim da je ok da muških nema tamo, jer prostorne mogućnosti to ne dozvoljavaju. Meni ne bi bilo ugodno da je u onoj sobi kraj mene, dok dolazim s punkcije, i silazim s gin. stola nečiji muž. Ali eto sve smo različite. Bila sam u postupcima i na VV-u pa ni tamo muževa nema ni blizu.

Što se tiče ljubaznosti stvarno su svi prema meni bili i više nego ljubazni. To što si napisala nikad nisam osjetila niti vidjela da je tako bilo prema nekome drugome.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Baby blue to mi stvarno nikada nije palo na pamet, niti sam ikad promislila i poželjela da mi je muž kraj mene. A mislim da je ok da muških nema tamo, jer prostorne mogućnosti to ne dozvoljavaju. Meni ne bi bilo ugodno da je u onoj sobi kraj mene, dok dolazim s punkcije, i silazim s gin. stola nečiji muž. Ali eto sve smo različite. Bila sam u postupcima i na VV-u pa ni tamo muževa nema ni blizu.

Što se tiče ljubaznosti stvarno su svi prema meni bili i više nego ljubazni. To što si napisala nikad nisam osjetila niti vidjela da je tako bilo prema nekome drugome.
    Hvala na svojem mišljenju anddu. Izgleda da nas ima različitih, ja imam samo 24 godine i ja i suprug smo dosta povezani i njegova podrška mi je uvijek važna pogotovo jer padam skoro u nesvijest čim vidim ginekologa općenito No, malo sam se uvrijedila jer me sestra tretirala kao balavicu čim smo bile na samo, a ona je valjda još mlađa od mene. Nisam ni ja ispala nevinašce na kraju, jer sam dramu skoro napravila jer meni je prisutnost mog supruga bila psihički vrlo važna, a i muž mi je liječnik u istoj zgradi i cijeli postupak traje samo 5 min i Dr.T uopće nije proturječio našoj molbi hvala bogu i nije bilo nikakvih prostornih problema. Ja sam se nedavno preselila u Hr, i nisam znala da je tu normalno da muževi odu na kavu i da je nemoguće drugačije očito. Neznam dali da se osjećam kao čudakinja ili prohtjevna ili možda ima koje još ljudsko biće kojemu je lakše dok je partner pokraj i svojim smiješkom ti daje do znanja da sve bude ok kako god da ispalo i da nisam sama u svemu tome.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mislim da je prisustvo supruga skroz nepraktično u postupcima mpo, a i, ruku na srce, medicinsko osoblje baš i nema vremena za objašnjavanje često znatiželjnim našim polovicama, a rušenje u nesvijest i sl da ne spominjem (punkcija). Mislim da je tvoje viđenje prilično romantično, toga u mpo (postupcima) baš i nema...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Poptisujem macu, koliko znam ni u jednoj državnoj klinici ne prakticira se prisustvo budućeg tate (trebaš vidjeti primjerice uvjete na vuku vrhovcu pa bi ti sve bilo jasno). Tamo nema ni dovoljno ležajeva za žene nakon postupaka, kamoli za očeve. A o ljubaznosti, svi mi imamo dobre i loše dane, ovo je doduše osjetljiva grana medicine (a koja uostalom nije?), pa im ne zamjeram ni eventualno pristup "skini se mala"-ma gledaj to s vedrije strane, kako god... Sretno!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Baby blue nemoj me krivo shvatiti, nisam mislila da si čudakinja, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Nego jednostavno mislim da u uvjetima koji jesu takvo nešto nije moguće. I ja sam,a vjerujem i sve druge, jako povezana sa svojim mužem. Da nisam ne bih ga voljela i bila s njim, a kamoli prolazila sve kroz što prolazimo!

Gaga76 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Baby blue, meni je Vinogradska Ok, kao i sestre. Desi se svakom loš dan... Bilo bi super da su uvjeti takvi pa da svaki pacijent ima svoju sobu (pa bi onda i muževi mogli biti potvora onima koji to žele), ali realnost je bolna. Ja sam bila presretna kad sam vidjela da u Vinogradskoj imaju sobu i par kreveta za odležati nakon postupka, jer nakon VV mi je valjda sve super. Na VV je (bar kad sam ja bila) tolika gužva bila da nakon punkcije niti ne ležiš, a nakon postupka ti jedva daju 5 min i onda čekaš u hodniku još 2 sata da bi ti rakli par riječi i poslali te doma. A i kakvih sam se sve med.sestri nagledala u životu, ove su na mene stvarno ostavile dobar dojam. Nadam se da će ti se utisak popraviti ... Želim ti puno sreće

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala svima na svojim mišljenjima OMG, pa to je strašno za VV. Ja nemam skoro nikakvih iskustva sa klinikama (kao pacijent), a još manje onima u HR jer sam se nedavno doselila ovamo opet, nakon djetinjstva. Prestrašno je da država u kojoj ima veliko pomanjkanje nataliteta ima takav odnos i nemar do toga svega, da žena ne može niti odležati poslije ili da stave više žena u jednu sobu, šta mi se čini nesterilno zbog embrija. Barem znam da mi ne padne na pametu u VV iči. Ajoj, sad mi jasno zašto smo ja i sestre na ratnoj nozi bile, izgleda da ja nisam znala iz neiskustva kakvo je stanje oko MPO u HR a sestre vjerojatno poludjele dok je došla jedna sa svojim prohtjevima Stvarno nisam znala, bar nisam bila bezobrazna :/ Zahvaljujem na lijepim željama i isto vam svima želim i trudilicama i skoro novopečenim mamicama

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja sam kao Gaga prošla prvo VV a onda Vg... prostorni uvjeti nebo i zemlja. Srećom pa je rezultat u obje klinike bio trudnoća pa je sve palo u drugi plan, tako da za cure koje su startale s Vg, uistinu imate najbolje prostorne i tehničke uvjete, za poželjeti... doktori i biolozi samo su nastavak toga

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima, eto ja u petak idem na prvu folikulometriju pa ako bude sve ok idući tjedan na punkciju. Recite mi da li se u postupku sa klomifenom dobiva narkoza,da li ležim nakon punkcije i koliko ležim nakon transfera. Zadnji puta nisam punkciju ni dočekala pa ne znam proceduru! Sretnooooooo!!!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Potpunu anesteziju dobivaš mislim ovisno o broju folikula, ali ćeš vjerojatno dobiti lokalnu. Iako recimo u studenom kad sam bila na punkciji, niti jedna od nas 5 cura (a bilo nas je i s klomifenima i u stimuliranom) nije dobila apsolutno ništa. Bila je doduše subota, ali to je prvi put da stvarno punckiju skoro pa nisam ni osjetila, a imala sam bolne i s lokalnom anestezijom. Puno ovisi i o položaju folikula.
    Sat vremena ležiš i nakon punkcije ako dobiješ anesteziju bilo koje vrste, a isto toliko i nakon transfera. I sretno za petak i dalje~~~~~~~~

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala na brzom ogovoru, eto sad ćemo probat sa Komifenom, ako ne uspije na listi smo u 4 mjesecu za stimulirani. E, samo jedna informacija za slučaj ako tko ne zna. Klomifen sam nabavila u Bosni i to za 25 kuna! Ne treba ga ni naručit, ima u gotovo svakoj ljekarni. Eto čisto jedna informacija za sve koje ćete sa Klomifenom u postupak!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

b.a.b.y., inače je bilo pravilo u Vg da se u ful stimuliranim postupcima ide u opću anesteziju, a u klomifenskim se dobije ona injekcija koktel koja te poprilično ošamuti.
    Zadnji put kad sam bila u postupku (10.mj.) sam se predbilježila za koktel jer sam imala malo folikula, ali sam na kraju išla u opću anesteziju jer više nisu imali koktela. Tada je netko bio rekao da koktela više neće ni imati. Da li je to bila samo glasina ili je stvarno tako, to bi trebale potvrditi cure koje su u međuvremenu bile u postupcima.
    Uglavnom, i bez koktela i anestezije se dade sve izdržati, ne boli ništa jako, a neke uopće ništa ni ne osjete i sve je brzo gotovo.

Sretno!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

[QUOTE=b.a.b.y;2056890]Hvala na brzom ogovoru, eto sad ćemo probat sa Komifenom, ako ne uspije na listi smo u 4 mjesecu za stimulirani. E, samo jedna informacija za slučaj ako tko ne zna. Klomifen sam nabavila u Bosni i to za 25 kuna! Ne treba ga ni naručit, ima u gotovo svakoj ljekarni. Eto čisto jedna informacija za sve koje ćete sa Klomifenom u postupak! [/QUOTE

Nadovezujem se na info temu klomifena. Meni baš nije bilo usput do bosne ići, pa sam ga ja naručila u privatnoj ljekarni u hr i oni ga naručili iz Austrije od nekog proizvođača-Arcana, i došao je za par dana, i na recept se dobije besplatno.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ivka ja sam išla u studenom u postupak, i od nas 5 nitko nije dobio niti koktel niti anesteziju, ali bila je subota pa znam da tada nema anesteziologa. Očito nije glasina, ajoj meni samoi zadnja punkcija nije bila bolna, ostale i s koktelom neizdržljive
    Posljednje uređivanje od anddu : 31.01.2012. at 10:57

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Gaga76 prvotno napisa Vidi poruku
    Baby blue, meni je Vinogradska Ok, kao i sestre. Desi se svakom loš dan...
    I meni je Vinogradska ok, zapravo, sestre su mi super.....a doktori bi po meni mogli biti malo pričljiviji.....al kužim zakaj nisu - nemaju vremena.....a zakaj nemaju vremena?? E to mi je najveća zamjerka - radi loše organizacije!!! Ne možete mi reć da je ok da radi jedne folikulometrije (koja traje 2min) ja moram čekat 2,5h!! Mislim da se to može bolje organizirati, npr. folikulometrije od-do.....transferi od-do itd, itd.....mislim, znaju koliko ce pacijentica doci taj dan, jer ne dolaze tamo bas neke tipa "dobar dan, ja dosla"....eto, to mi je najveca zamjerka.....a da ne spominjem da sam primjetila da se ne ulazi unutra kako je tko dosao, vec svaki put barem 3 žene koje su došle nakon mene, uđu prije mene.....zašto?! :/ Pa mi dr T objašnjava "a znate, dok nam dođe netko prvi put pa ima hrpu papira pa dok mi to sve pročitamo i natipkamo..." Ok, kužim, al daj onda prvo primi one koji će unutra biti 2min (jer kao što spomenuh, ionako ne prozivaju redom kako je tko došao)!! Krenulo me....

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj b.a.b.y prvotno napisa Vidi poruku
    E, samo jedna informacija za slučaj ako tko ne zna. Klomifen sam nabavila u Bosni i to za 25 kuna! Ne treba ga ni naručit, ima u gotovo svakoj ljekarni.
    Tako je, i ja sam nabavila u Bosni (da imam zalihu), ali ono što izgleda ni gore u Vinogradskoj ne znaju, a to je da se klomifen najnormalnije dobije na (plavi) recept kod ginekologa i ništa se ne plaća! Ima ga u ljekarni kod VV, samo što nije onaj Belupov nego austrijski Clomiphen (proizvođač Arcana). Jer meni dr T nekoliko puta naglasio da ne ide na recept pa čisto da znate da ide (provjereno)

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

i ja sam ga dobila na plavi recept od soc. ginekologa, kod nas u ljekarni grdadska se malo čeka, ali ga dobijem

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

I ja sam Klomifen nabavila u Bosni po 25kn. Prvi put kad sam išla u klomifenski, nitko mi nije nudio recept. Drugi put mi je dr.T već krenuo ispisivati recept kada sam rekla da nije potrebno, da ga već imam doma.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Drugi put mi je dr.T već krenuo ispisivati recept kada sam rekla da nije potrebno, da ga već imam doma.
    Pa kaj oni gore uopće ispisuju recepte? Meni nisu nikad, nego uvijek moram otici kod svog ginekologa i onda mu pokazati što su mi gore napisali (na običnom papiru, pisaćom mašinom) i na temelju toga tek dobijem recept (tako je bilo za Klomifene, Utrogestane i Sumamed, koji su svi bili na preporuku doktora u Vinogradskoj pa znam da sam si mislila "zakaj mi jednostavno ne napišu recept i gotovo" al izgleda da tako ne ide......ili ide?!)

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A zasto su ti oni propisali sumamed?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A zasto su ti oni propisali sumamed?
    Ma to je bilo nakon HSG-a.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vidim, obavilo ste AIH. Pa saljem puno~~~~~~~~~ da je ovaj dobitan

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Vidim, obavilo ste AIH. Pa saljem puno~~~~~~~~~ da je ovaj dobitan
    Hvala

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Recepte za lijekove na teret HZZO-a mogu pisati jedino doktori primarne zdravstvene zaštite (doktori opće prakse i socijalni ginekolozi). Za lijekove koji ne idu na recept (npr femara, suprefact) dovoljan je tzv. privatni recept koji onda mogu pisati doktori u bolnicama.
    A za čekanja, oboružajte se strpljenjem jer tako zna biti i u drugim bolnicama čiji doktori obavljaju samo MPO. Sretno cure!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozz svima. Jučer sam dobila rezultate svoj prvog AIH, nakon 14 d. ß=545 Mislila sam da je to skoro nemoguće u prvom pokušaju jer ja imam policistične jajnike a MM oligoasthenoteratozoospermiu. Svaki dan strahujem da se nešto ne dogodi i da ne dođe do komplikacija, ali ugl pišem vam da ohrabrim sve one koje ovih dana očekuju betu i želim vam iste rezultate, ako može i bolje

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Baby blue , čestitam. To je to-trudna si. Opusti se i uživaj.

Moguće je uspijeti i od prvog puta u IVF-u, čak i tamo gdje ne bi pomislili da će ići tako lako.

Moja prijateljica prije tri mjeseca isto zatrudnjela u VG iz prvog AIH-a.

Sve je moguće.... Sretno!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 07.02.2012. at 11:21

malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pozz trudilice i one trudne ja jučer pokupila svoju dozu lljekova za ivf..nešt mi nije jasno, dobila sam 10 gonala ..na dan dva komada..kak tak malo???ne kužim?7dc moram na uzv da se vidi kak to djeluje i onda po potrebi cetrotid(2 kutije)..to je samo 5 dana stimulacije...jel to inače ide tako???malo sam zbunjena pa neka mi netko objasni da ne šizim
    Posljednje uređivanje od malenab : 08.02.2012. at 18:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •