wheeeeeeeeeee, evo me ko nova sam danas. ET, ništa nisam ni osjetila, malo smo duže iščekivale doktora, čekale od 9 do pola 1 i evo u meni plivaju ili su se zaljepli
Vratili su mi tri osmostanična i rekli ukoliko bude bingo trica da biologica mora biti kuma!!
Trbuh mi je poslije punkcije bio ogroman, još uvijek je povećan ali sad samo donji dio i primjetila sam baš maloprije (bila wc-u) da mi je oko pupka žuto zeleno kao kad se udariš pa bude modrica koja žuti...zeleni, hm, a u pupku mali podljev. Nije ništa bilo ovih dana upravo sam sad to primjetila pa razmišljam od kud, kao i možda zašto....idem prosurfati da vidim jel to što znaći.
Na transferu mi je bio dr K, ništa nisam osijetila ali sam ga se bojala više nego punkcije jer je na živo, hahahha, ali dr je bio tako nježan da nisam ni one metalne škare osijetila, bile su malo tople a ne hladne kao inače.
Odležali pola sata i bili slobodni. Odmarala sam petak (čitaj prespavala) i subotu malo zujala po kući a u nedjelju cijelu proveli vani. Osjećam se "puno" i trbuh mi zaista izgleda veliko....![]()