Stranica 50 od 79 PrviPrvi ... 40484950515260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure ajde mi pliz napišite aktualne brojeve telefona za naručivanje!
    TNX

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

andream, hvala ti na odgovoru Pa da, na to sam mislila - znam da negdje odmah nakon prve pozitivne bete šalju na komplikacije pa me zanimalo da li je tako i u VG....al očito nije.....pogotovo jer mi nisu ništa takvo ni spomenuli danas kad sam zvala da prijavim betu (koja se btw nije baš skroz poduplala pa sam sad malo zabrinuta i razmišljam da ju ipak ponovim za 2 dana...)

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ivf vinogradska: 01/3787-689

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

moji svi nalazi su novi koje sam vadila od 4-6mj prije postupka.....nece valjda opet sve to ponovo prolaziti kad su mi svi nalazi ok i relativno novi...
    sestra mi je samo rekla da ponesem papire uobicajene koje nosim kad dolazim na pregled....

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    moji svi nalazi su novi koje sam vadila od 4-6mj prije postupka.....nece valjda opet sve to ponovo prolaziti kad su mi svi nalazi ok i relativno novi...
    sestra mi je samo rekla da ponesem papire uobicajene koje nosim kad dolazim na pregled....
    ja sam sama tražila ponavljanje nalaza jer slabo reagiram na stim. pa da malo provjerimo stanje

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo moje suborke danas smo napravili i prvi ultrazvuk, truuuuuuuuuuuuudni smo 6+1 i imamo jako srčeko i sve što treba i veliki 5mm. REkao mi dr K. da ako hoću bolovanje samo da ga nazovem i on će mi napisati mirovanje koje dalje vodi liječnih ginekolog kod kojeg sam inače. Moram još doći sa 4 tj. sa svim nalazima krvi i urina i nakon toga vodim dalje sve kao i običnu trudnoću. Dao mi je za preporuku dr. Gabrića sa ambulante pa ću vidjeti s njim što dalje....
    Danas kad sam čekala pregled, još jedna curka koja je bila dan prije mene ima poz. brtu i to velikuuuuuuuuu tako da su kod nje duplići
    Velika pohvala za cijeli maldi team............Vinogradska go on!!!!!!!
    Sad se prebacih na trudnoću ali ću Vas sve škicati kako bi se radovala zajedno s Vama jedan po jedan plusić!!!
    Još jednom želim želim od sveg srca da uspijete, korak po korak i da dođemo do smotuljka koji viće kmeeeee kmeeeeeeeeeeee meeeeeeeeee!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mala Maja, prekrasno, čestitam!!!
    I hvala na ovim info, to je ono što me zanimalo baš, kakva je praksa u vg nakon pozitivne bete (bolovanje, koliko pregleda, kada itd.).

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Čestitam trudnicama!
    Bravo za ekipu iz Vinogradske!

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pridružujem se pohvalama za ekipu iz Vinogradske. U subotu je bio transfer jedne osmostanične mrvice i imam samo riječi hvale za sve. Sestra nevjerojatna,svaka joj čast,usprkos gužvi nasmijana,pristupačna, dr. također topao,ljudski, biolog i biologica odlični,ma nemam riječi koliko su svi nevjerojatni.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo da i ja pohvalim ekipu iz Vinogradske, a ima li bolje pohvale od kuckajućeg ?!
    Posljednje uređivanje od BillieJean : 02.07.2012. at 15:36

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da i ja pohvalim ekipu iz Vinogradske, a ima li bolje pohvale od kuckajućeg ?!
    iskrene cestitke

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ma evo i ja ću po tisućiti put pohvaliti ekipu iz vinogradske
    hvala im

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja bih ti rekla da smeđa boja ništa ne znači, ona doduše može biti menga ali može biti i oskudno krvarenje na početku T. svakako vadi betu, i neka je sretno!

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih ti rekla da smeđa boja ništa ne znači, ona doduše može biti menga ali može biti i oskudno krvarenje na početku T. svakako vadi betu, i neka je sretno!
    hvala
    meni je problem jer imam 2 maternice pa medicinski mogu u jednoj biti trudna a u drugoj krvariti
    ni dr nemaju bas previse informcija tako da nikad neznam sta ce se kod mene desiti nadam se najboljem...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

medeni, drži se

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    medeni, drži se
    hvala
    u petak sam narucena za novi pregled.....

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hello drage moje,

eto da se i ja javim....bila na konzultacijama i na redu smo u 9 mj :D
    čitam vaše postove i veselim se sa svima vama....nadam se da ćemo i mi ostale uskoro pisati pozitivne bete i <3

....žao mi bilo napustiti dr.B na SD, al čitajući vaše postove nije ni najmanje.....nadam se da je ovo moja treča sreća

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I ja moram pohvaliti ekipu iz Vinogradske. Većina vas zna što sam sve prošla i gdje sam sve bila, ali meni su oni svi do jednog zakon i najbolji od svih bez obzira što nisam kod njih uspjela ostvariti trudnoću

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!

Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!

Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.

Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
    i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf

Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!

Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!

Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.

Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bok svima,
    u 9. mjesecu idem u Vinogradsku na konzultacije... danas mislim da sve slavimo obzirom da je napokon prošao Zakon o potpomognutoj oplodnji!!!!!
    please curke koje znaju detalje koji mi nalazi trebaju za konzultacije - papa, brisevi, hormoni, spermiogram.... još nešto?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Krvne grupe i nalazi krvi za hepatitise, te eventualno HSG ako ćete početi s inseminacijom? Sretno!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima i sori na upadu, htjela bih vas samo pitati ako tko ima svježu informaciju, koliko se čeka na ivf u Vinogradskoj?
    Puno hvala i sve dobro svima .

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, molim vas ako je koja ovih dana bila u Vg da mi odgovori jesu li gore dr Tomić i prof Kuna?

Hvala

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

prof. kuna danas bio gore!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

matahri hvala!

i čestitam na srčeku

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozz curke molila bi bilo koju da mi odgovori koliko se dugo čeka na postupak i jel priznaju spermiogram i sve ostale papire iz druge bolnice??hvala unaprijed...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mary,
    priznaju se svi nalazi iz drugih klinika

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Koliko se čeka na ivf u vinogradskoj?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko se čeka na ivf u vinogradskoj?
    upisuje se lista za prosinac

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

10mj prirodnjak
    ako bude srece da ovaj put uspijemo ostvariti trudocu onda nemoramo ici na punu stimulaciju u 12mj....

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Može neki broj di se mogu naručiti za prve konzultacije i neka preporuka za ginekologa?Hvala

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo Mery broj za naručiti se ali ti sad kroz kolovoz ne rade 01 3787689; i ne znam možeš li birati dr.-a nego kojeg nađeš, a ionako ti se u jednom postupku ponekad sva četvorica izmijene... Ne znam kad sam zadnji put imala postupak da me od prvog UVZ-a do transfera vodio jedan te isti dr.

I mislim da je lista za lijekove duga nekih 5-6 mjeseci
    Posljednje uređivanje od anddu : 27.07.2012. at 16:25

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav, cure!

Imam jednu molbu 

Naime, prije 2 i pol godine sam krenula u postupke medicinski potpomognute oplodnje. Nakon četiri neuspješna pokušaja ostala sam trudna nakon transfera u prirodnom ciklusu. Rodila sam prekrasnu djevojčicu u 1. mjesecu ove godine.
    Sad je vrijeme da krenemo po seku ili bracu. 

Zbog lošeg spermiograma primorani smo ponovno krenuti u borbu liječenja naše neplodnosti.

Zanima me(cure koje su nedavno krenule u postupke) koje sve pretrage moramo napraviti prije kretanja u postupak.? Imam popis od pred dvije godine, ali ne znam da li još uvijek vrijedi.

Unaprijed hvala!

malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

poz svima....prvo čestitam svim trudnicama a onima kojima nije uspjelo,neka se i dalje trude jer vrijedi kad se sjetimo što možemo dobiti od toga...mi smo sad u 9 mj.trebali na 3 IVF ali nećemo ni trebati jer smo prirodno uspjeli to ostvariti presretni smo..ne mogu ni opisati.sad sam u 8 tjednu trudnoće,sve je ok..nadamo se da će i dalje tako biti..svima želim sreću i vidimo se u forumu trudnica

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

čestitke malenab

pettra otiđite gore s tim što imate i onda će vam dok napisati što sve treba odraditi, samo uputnica za pregled i dalje sve lagano
    sretno

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Možda zna netko kad se točno vraćaju sa go? Točno prvog ili 3.9. ili ranije?

polončica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Nova sam i imati ću pitanja... Do sad sam samo škicala vaše postove i plakala s vama što od radosnica što od tuge no odlučila sam se i ovako pridružiti. Nemojte zamjeriti ako neću poloviti sve termine koje koristite...

I mi već duže pokušavamo dobiti bebicu, no bezuspješno pa smo odlučili krenuti u Vg. Bili smo na konzultacijama, te nakon svih nalaza početkom 4mj, kad su nam rekli da smo na listi za 9mj IVF/ICSI. Moram piznati da taj dan dr nikako nije bio od nekih riječi (nije bio isti dr kao na konzultacijama) i dosta sam bila razočarana... No sad je stigao i taj 9 mj pa me zanima kakva je točno sad procedura? M ću dobiti kroz 2-3 dana. Da li trebam već sad zvati pa da se uspije u ovom ciklusu ili će se to odgoditi za idući ciklus?
    Molim vas da me prosvijetlite

Hvala puno
    pozz

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mislim polončica da ćeš u postupak s idućim ciklusom, ako se nisi drukčije dogovorila sa sestrama. Jesi li dobila lijekove i protokol? Ako nisi moraš ih zvati 3. rujna da te naruče za doći po lijkove, to ide relativno brzo pa ćeš dobiti daljnje upute. I sretno. Arianm mislim da počinju raditi 3. rujna.

polončica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

hvala anddu. Tako nekako sam i mislila.... Nisam se ništa dogovarala sa sestrama, rekle su da se javim u 9mj, isto kako je dr rekao i to je to.
    A ništa, čekam 3.9. pa ću vidjeti kako dalje.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dr Tomić radi već

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Laky mila....aj obriši inbox pls...nema šanse poruku poslati....

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ok

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Medenija sam zvala u 6 mj i to na početku i zapisana sam za 11. mj. jer prije nije bilo više mjesta a sad u četvrtak imam konzultacije. Molim vas jel ikoja zna kakav je princip nakon polustimulacije pauza isto 6 mj. do sljedeće pune stimulacije ili ne? Jer bi sad u 9 mj. kupila sama ljekove za polustimulaciju al kako sam zapisana za 11. mj. za ljekove onda ne znam dal mogu tako dva puta zaredom. tj. svaki drugi mjesec.

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Medenija sam zvala u 6 mj i to na početku i zapisana sam za 11. mj. jer prije nije bilo više mjesta a sad u četvrtak imam konzultacije. Molim vas jel ikoja zna kakav je princip nakon polustimulacije pauza isto 6 mj. do sljedeće pune stimulacije ili ne? Jer bi sad u 9 mj. kupila sama ljekove za polustimulaciju al kako sam zapisana za 11. mj. za ljekove onda ne znam dal mogu tako dva puta zaredom. tj. svaki drugi mjesec.
    ja sam bila na punoj stimulaciji u 6mj i posle neuspjeha dr kuna me je htio staviti na prirodnjak al smo se dogovorili a se malo organizam oporavi,tako da ti tu nemogu pomoci....ali se toplo nadam da me nece staviti na spisak za 2013god jer bi poludila od cekanja

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam isto zapisana za ljekove u 11.mj, ali ne znam koje (menopur ili gonal), sad ovaj mj ponavljam hormone i briseve pa kad to budem imala naručim se za konzultacije ili????

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

polončica, ako si na listi za 9-ti mjesec IVF idi samo gore po lijekove mislim da još stigneš s pikanjem
    ja sam tako napravila i već se pikam

a što se tiče kako rade....od prošlog tjedan su počeli raditi

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni je sestra rekla kad sam u 6. mj zvala da me zapiše za lijekove da moram prvo na konzultacije,al sam je molila da me ipak zapiše pa ću naknadno konzultacije odradit tako da ću tek sad u čet znati dal moram koje nalaze ponavljat ili ne. Imam briseve i papu od 10 mj. 2011. pa ne znam dal vrijedi ili moram ponovo.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni je sestra rekla kad sam u 6. mj zvala da me zapiše za lijekove da moram prvo na konzultacije,al sam je molila da me ipak zapiše pa ću naknadno konzultacije odradit tako da ću tek sad u čet znati dal moram koje nalaze ponavljat ili ne. Imam briseve i papu od 10 mj. 2011. pa ne znam dal vrijedi ili moram ponovo.
    ja sam bila kod dr T u 6.mj, tad sam za ljekove zapisana, zbog stim nisam ranije mogla odradit hormone, pretrage sam sama tražila, zato pitam kad ću znat koji lijekovi, trebam li s nalazima na konzultacije opet

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ne bih ti znala reči to,probaj zvrcnut sestru pa će ti reči.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •