Stranica 50 od 80 PrviPrvi ... 40484950515260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    A sad gledam svog sina koji se veseli i smije igračkicama nakon što je prespavao cijelu noć bez buđenja.
    A zato ti stigneš sve popratiti i svima čestitati!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da!
    neka tako bude i tebi za godinu dana!

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pa curke moja betica je.....165 na 12dpt, pa ja sam trudnaaaaaaaaaaa i ovdje cu skakati sad!!!!!!
    Vadim za dva dana ponovo da vidimo kako se poduplala

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bravo Mala Maja!
    čestitam!
    bravo za ekipu iz Vinogradske!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    bravo Mala Maja!
    čestitam!
    bravo za ekipu iz Vinogradske!
    veliki potpis, čestitam. meni je na isti dan 3dn embrija bila 101.

Beatrix avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Obavili jučer 1. susret, ako se riješimo upala idemo u postupak u 9.mj.

dr.Grbavac rocks!

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cestitam svim trudnicama na uspjehu i onima koji to zele da uspiju...ja sam od ponedeljka na inekcijama i nadam se ovaj put mora uspjeti
    Dr Tomic mi je rekao da su mi nalazi svi u redu i da se i muzu popravio spermiogram pa se toplo nadam uspjehu i svojoj prvoj bebici...Cestitam na trojkama to je stvarno boziji blagoslov...

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Također, čestitam svim novim "trudnicama" na borbi i uspjehu i naravno puno snage curkama (tatekima) koji to žele da uspiju..........
    Danas nam je 14dpt, naručeni smo 19.06. na prvi ultrazvuk a danas nam je beta bila 344 wheeeeeeeeee
    Potajno smo u strahu a sreća neopisiva me nosi iz dana u dan, nekako jaču i jaču, smireniju, najsretniju!!!!!!!
    Sin (4,5g), je išao samnom vaditi krvcu i veli on teti dr. da mama ima bebu u trbuhu, pogle koliki joj je trbuh i počne dizati mi halju...a unutra je seka sigurno kaže, a želi si jako jednog bracu već dugoooooooooooooooo.
    Kad smo dignuli nalaz bete, a veli on meni, ...i što piše jel seka ili braco
    Ljubav moja, dok sam mu objasnila na kraju mi je rekao da je jako umoran i da ćemo malo sutra o tome

kkristi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Čestitam svim trudnicama! Nažalost moja beta nije narasla .

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kkristi, tek sam sad vidjela tvoj post, žao mi je Šta, bila je pozitivna, ali se nije poduplala?

Došla sam pitati, kakva je praksa u vinogradskoj nakon što je pozitivna beta - za koliko naručuju na uzv, naručuju li uopce, odnosno da li se ide kod njih ili kod svog ginekologa, da li odmah šalju na komplikacije u trudnoci (znam da kod nekih klinika je i to slucaj)?? Naime, moja beta je 309 (12dpt) I nadam se da ce se u pon poduplati

kkristi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Čestitam BillieJean ! Moja beta nije bila ni pozitivna

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

čestitam draga!
    meni su prvi uzv (cca 6 tt) napravili u Vg, trudnoća potvrđena, sve na svom mjestu.
    dalje sam trudnoću vodila privatno. što se bolovanja tiče mislim da mpo doktor daje preporuku "mirovanje",
    a tvoj soc. gin. ti otvara bolovanje. neka me ispravi netko ako griješim, jer sam ja za vrijeme trudnoće bila na go-u, tako da ne znam detalje.

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    kkristi, tek sam sad vidjela tvoj post, žao mi je Šta, bila je pozitivna, ali se nije poduplala?

Došla sam pitati, kakva je praksa u vinogradskoj nakon što je pozitivna beta - za koliko naručuju na uzv, naručuju li uopce, odnosno da li se ide kod njih ili kod svog ginekologa, da li odmah šalju na komplikacije u trudnoci (znam da kod nekih klinika je i to slucaj)?? Naime, moja beta je 309 (12dpt) I nadam se da ce se u pon poduplati

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Billie Jean čestitam na krasnoj beti!
    Što se tiče bolovanja, komplikacija u trudnoći - otvara ti ga tvoj socijalni primarni ginekolog, ako naravno za to ima indikacija. Preporuku ti može napisati MPO-vac, no bolovanje otvara primarni ginić - točnije tvoj liječnik opće medicine na preporuku primarnog ginekologa.
    Sretno dalje!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala vam

Ma jasno mi je za taj tehnički dio, tko otvara bolovanje.....samo me interesirao dio da li u vinogradskoj preporuce bolovanje na temelju cega socijalni ginekolog otvara.....isto kao sto MPO-ovci ne daju recepte, ali preporuce sto trebas konzumirati (utrići itd.).....jer znam curu koja je u privatnoj poliklinici bila na IVF-u i odmah na dan prve pozitivne bete, taj doktor joj je rekao da otvori bolovanje pa me zanimalo da li je takva praksa i ovdje.....al znaci prvi pregled u vg, onda dalje kod svog.....

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bj, trudnoća iz MPO postupka je tehnički gledano kao i svaka druga trudnoća. Ako je sve u redu, nema razloga da odmah ideš na bolovanje. Ja sam primjerice isto kao i ti prošle godine u ovo vrijeme ostala trudna, ali sam se dobro osjećala, na UZV je sve bilo OK, pa sam još neko vrijeme radila. Kasnije sam uzela komplikacije, ali sam sve dogovarala s primarnim ginekologom, on mi je dao tzv. liječničku potvrdu - papirić s kojim sam otvorila bolovanje kod doktora opće prakse. Učini kako se osjećaš, konzultiraj se i s doktorima prije toga i - sretno dalje! Inače koliko se sjećam na Vuku su pisali odmah nakon pozitivne bete svima po defaultu mirovanje, u Vg nisu ništa posebno, osim terapije (utrići, andoli i event. nešto drugo od lijekova).

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure ajde mi pliz napišite aktualne brojeve telefona za naručivanje!
    TNX

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ivf vinogradska: 01/3787-689

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

andream, hvala ti na odgovoru Pa da, na to sam mislila - znam da negdje odmah nakon prve pozitivne bete šalju na komplikacije pa me zanimalo da li je tako i u VG....al očito nije.....pogotovo jer mi nisu ništa takvo ni spomenuli danas kad sam zvala da prijavim betu (koja se btw nije baš skroz poduplala pa sam sad malo zabrinuta i razmišljam da ju ipak ponovim za 2 dana...)

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo moje suborke danas smo napravili i prvi ultrazvuk, truuuuuuuuuuuuudni smo 6+1 i imamo jako srčeko i sve što treba i veliki 5mm. REkao mi dr K. da ako hoću bolovanje samo da ga nazovem i on će mi napisati mirovanje koje dalje vodi liječnih ginekolog kod kojeg sam inače. Moram još doći sa 4 tj. sa svim nalazima krvi i urina i nakon toga vodim dalje sve kao i običnu trudnoću. Dao mi je za preporuku dr. Gabrića sa ambulante pa ću vidjeti s njim što dalje....
    Danas kad sam čekala pregled, još jedna curka koja je bila dan prije mene ima poz. brtu i to velikuuuuuuuuu tako da su kod nje duplići
    Velika pohvala za cijeli maldi team............Vinogradska go on!!!!!!!
    Sad se prebacih na trudnoću ali ću Vas sve škicati kako bi se radovala zajedno s Vama jedan po jedan plusić!!!
    Još jednom želim želim od sveg srca da uspijete, korak po korak i da dođemo do smotuljka koji viće kmeeeee kmeeeeeeeeeeee meeeeeeeeee!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mala Maja, prekrasno, čestitam!!!
    I hvala na ovim info, to je ono što me zanimalo baš, kakva je praksa u vg nakon pozitivne bete (bolovanje, koliko pregleda, kada itd.).

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Čestitam trudnicama!
    Bravo za ekipu iz Vinogradske!

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozrav forumasicama i buducim majkama
    u cetvrtak sam imala transfer ...ekipa u VG je predivna i samo rijeci hvale imam za njih...
    sad sam na cekanju do svoje Betice nadamo se uspjehu!!!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pridružujem se pohvalama za ekipu iz Vinogradske. U subotu je bio transfer jedne osmostanične mrvice i imam samo riječi hvale za sve. Sestra nevjerojatna,svaka joj čast,usprkos gužvi nasmijana,pristupačna, dr. također topao,ljudski, biolog i biologica odlični,ma nemam riječi koliko su svi nevjerojatni.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo da i ja pohvalim ekipu iz Vinogradske, a ima li bolje pohvale od kuckajućeg ?!
    Posljednje uređivanje od BillieJean : 02.07.2012. at 14:36

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da i ja pohvalim ekipu iz Vinogradske, a ima li bolje pohvale od kuckajućeg ?!
    iskrene cestitke

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ma evo i ja ću po tisućiti put pohvaliti ekipu iz vinogradske
    hvala im

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Trebam savjetic
    4.6 bila zadnja m...18.6 punkcija a transfer 21.6...
    maloprije mi se pokazala smeda boja kao da cu dobiti mengu ili sam je dobila ( oprostite na izrazu) da li da nastavljam sa utricima i dufastoneom i da li da idem vaditi betu ili ako do kraja prokrvarim da prestanem sa svom terapijom i zakljucim kao propali uspjeh

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja bih ti rekla da smeđa boja ništa ne znači, ona doduše može biti menga ali može biti i oskudno krvarenje na početku T. svakako vadi betu, i neka je sretno!

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih ti rekla da smeđa boja ništa ne znači, ona doduše može biti menga ali može biti i oskudno krvarenje na početku T. svakako vadi betu, i neka je sretno!
    hvala
    meni je problem jer imam 2 maternice pa medicinski mogu u jednoj biti trudna a u drugoj krvariti
    ni dr nemaju bas previse informcija tako da nikad neznam sta ce se kod mene desiti nadam se najboljem...

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Objavljujem svoj jos jedan neuspjeh u nizu...idemo dalje

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

medeni, drži se

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    medeni, drži se
    hvala
    u petak sam narucena za novi pregled.....

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hello drage moje,

eto da se i ja javim....bila na konzultacijama i na redu smo u 9 mj :D
    čitam vaše postove i veselim se sa svima vama....nadam se da ćemo i mi ostale uskoro pisati pozitivne bete i <3

....žao mi bilo napustiti dr.B na SD, al čitajući vaše postove nije ni najmanje.....nadam se da je ovo moja treča sreća

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I ja moram pohvaliti ekipu iz Vinogradske. Većina vas zna što sam sve prošla i gdje sam sve bila, ali meni su oni svi do jednog zakon i najbolji od svih bez obzira što nisam kod njih uspjela ostvariti trudnoću

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!

Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!

Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.

Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
    i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf

Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!

Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!

Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.

Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bok svima,
    u 9. mjesecu idem u Vinogradsku na konzultacije... danas mislim da sve slavimo obzirom da je napokon prošao Zakon o potpomognutoj oplodnji!!!!!
    please curke koje znaju detalje koji mi nalazi trebaju za konzultacije - papa, brisevi, hormoni, spermiogram.... još nešto?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Krvne grupe i nalazi krvi za hepatitise, te eventualno HSG ako ćete početi s inseminacijom? Sretno!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima i sori na upadu, htjela bih vas samo pitati ako tko ima svježu informaciju, koliko se čeka na ivf u Vinogradskoj?
    Puno hvala i sve dobro svima .

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, molim vas ako je koja ovih dana bila u Vg da mi odgovori jesu li gore dr Tomić i prof Kuna?

Hvala

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

prof. kuna danas bio gore!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

matahri hvala!

i čestitam na srčeku

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozz curke molila bi bilo koju da mi odgovori koliko se dugo čeka na postupak i jel priznaju spermiogram i sve ostale papire iz druge bolnice??hvala unaprijed...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mary,
    priznaju se svi nalazi iz drugih klinika

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Može neki broj di se mogu naručiti za prve konzultacije i neka preporuka za ginekologa?Hvala

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Koliko se čeka na ivf u vinogradskoj?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo Mery broj za naručiti se ali ti sad kroz kolovoz ne rade 01 3787689; i ne znam možeš li birati dr.-a nego kojeg nađeš, a ionako ti se u jednom postupku ponekad sva četvorica izmijene... Ne znam kad sam zadnji put imala postupak da me od prvog UVZ-a do transfera vodio jedan te isti dr.

I mislim da je lista za lijekove duga nekih 5-6 mjeseci
    Posljednje uređivanje od anddu : 27.07.2012. at 15:25

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav, cure!

Imam jednu molbu 

Naime, prije 2 i pol godine sam krenula u postupke medicinski potpomognute oplodnje. Nakon četiri neuspješna pokušaja ostala sam trudna nakon transfera u prirodnom ciklusu. Rodila sam prekrasnu djevojčicu u 1. mjesecu ove godine.
    Sad je vrijeme da krenemo po seku ili bracu. 

Zbog lošeg spermiograma primorani smo ponovno krenuti u borbu liječenja naše neplodnosti.

Zanima me(cure koje su nedavno krenule u postupke) koje sve pretrage moramo napraviti prije kretanja u postupak.? Imam popis od pred dvije godine, ali ne znam da li još uvijek vrijedi.

Unaprijed hvala!

malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

poz svima....prvo čestitam svim trudnicama a onima kojima nije uspjelo,neka se i dalje trude jer vrijedi kad se sjetimo što možemo dobiti od toga...mi smo sad u 9 mj.trebali na 3 IVF ali nećemo ni trebati jer smo prirodno uspjeli to ostvariti presretni smo..ne mogu ni opisati.sad sam u 8 tjednu trudnoće,sve je ok..nadamo se da će i dalje tako biti..svima želim sreću i vidimo se u forumu trudnica

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

čestitke malenab

pettra otiđite gore s tim što imate i onda će vam dok napisati što sve treba odraditi, samo uputnica za pregled i dalje sve lagano
    sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •