Stranica 58 od 80 PrviPrvi ... 848565758596068 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,851 do 2,900 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    ja vjerujem u djeda mraza, al nam je mpo put ipak trajao 4 godine
    ksena, meni je djed mraz odveo muža 400km dalje od mene zbog posla na minimalno godinu dana pa mi se onak vrti glavom da si je netko zamislio da bi baš bilo fora da ja sad ostanem trudna kad nema njega blizu mene.
    Otkad je mpo-a, vjerujem u sve moguće i nemoguće, vidljivo i nevidljivo!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ivka sretno i da za dva tjedna javiš najbolju moguću vijest.
    Slažem se s tobom da je u MPO sve moguće.

Latica manje više svi mi smo prije MPO svašta probali. Od vitamina, čajeva i svih stvari koje bi mogle pomoći. Ne znam, možda smo mi malo čudan slučaj, ali od kada smo počeli koristiti sve što bi moglo pomoći, nama se nalaz pogoršao.
    Ali u svakom slučaju treba sve probati što pomaže, jer nikad se ne zna.
    Posljednje uređivanje od Lotta81 : 27.01.2013. at 15:54

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    je li misliš da su ti radili transfer radi toga da rade transfer a da embrija nije bilo u kateteru prilikom transfera?!

ako si to mislila, moj odgovor je: NE, to se ne radi. ako nema embrija za transfer to se jasno kaže i u tom slučaju se ne radi nekakav lažni transfer. isto tako biologu se ne može dogoditi da u kateter ne stavi embrije, već mu ostanu u mediju u zdjelici u kojoj su se embriji razvijali.

na žalost, kako je andream napisala-u medicini i biologiji 1+1 nije 2. mnogi parovi muče se godinama, imaju na desetke transfera... neki parovi unatoč silnim pokušajima i ne ostvare trudnoću. neplodnost je teška bitka, iz te bitke ne iziđu svi kao pobjednici.
    Ma znam cure drage,sve znam,ali čovjek se zapita svašta..vjerujem doktorima i biolozima...i sada krecem u treci postupak i nadam se.....NADA UMIRE ZADNJA!

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo i mi službeno krenuli u postupak,sutra počinjem s pikicama,jedino neznam kako cu reagirat na menopure,do sad sam koristila gonale. Kakva su vaša iskustva s menopurima??

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sretno Stena ~~~~

znam da ti je teško, ali sve činiš da uspiješ i u dobrim si rukama.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Stena sretno! Nemam iskustva s menopurima pa nemam pojma što možeš očekivat.

Nama je sve nekako krenulo dobro ovaj put: mm je imao bolji nalaz, u ponedjeljak smo dobili i jednog smrzlića u labu tako da se nadam da se od ova dva vraćena barem jedan primio (a vraćeni su čak i kvalitetniji embriji od ovog u labu). Eto, sve je nekako krenulo pozitivno pa se nadam da će do kraja nastaviti u istom tonu.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Stena sretno! Nemam iskustva s menopurima pa nemam pojma što možeš očekivat.

Nama je sve nekako krenulo dobro ovaj put: mm je imao bolji nalaz, u ponedjeljak smo dobili i jednog smrzlića u labu tako da se nadam da se od ova dva vraćena barem jedan primio (a vraćeni su čak i kvalitetniji embriji od ovog u labu). Eto, sve je nekako krenulo pozitivno pa se nadam da će do kraja nastaviti u istom tonu.

Hvala Inesz,hvala Ivka13.....hvala curke na dobrim vibricama...
    Sretno Ivka13,vjerujem da je došlo i naše vrijeme. Neka tvoja pozitiva tako nastavi dalje i pređe i na druge...hihihi....držim palčiće!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Evo još jedne pikalice. Počela sam u ponedjeljak i sad strepim od uzv-a jel bude stanica.
    Stena kako to da si s gonala prešla na menopure? Interesira me u kojim slučajevima se oni daju?

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

imam jedno pitanje, a vezano uz protokol, da li u Vg po nekoj školskoj šabloni daju protokol i ako je tako kakav je protokol za prvi put , nisam još nikad imala stimulaciju osim jednu s klomifenima 2x5

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

prijava, danas drugi uzv, narasli su lijepo, u ponedjeljak su bili 9 i 10 mm, end 7 mm, a danas imamo od 14- 16, a end 9 mm, ja sam prezadovoljn aobzirom na dosadašnje neuspjehe... pratim vas

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Lijepo inana, sad neka samo tako nastavi. Izgleda da je i nas kojima inače ne ide krenulo.
    Danas sam bila na uzv i iskreno nisam očekivala da će biti više od dvije tri stanice. A kad tamo na svakom jajniku po nekoliko. Još da samo lijepo
    narastu i ja sretna.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepo inana, sad neka samo tako nastavi. Izgleda da je i nas kojima inače ne ide krenulo.
    Danas sam bila na uzv i iskreno nisam očekivala da će biti više od dvije tri stanice. A kad tamo na svakom jajniku po nekoliko. Još da samo lijepo
    narastu i ja sretna.
    Lotta, samo mali ispravak, to su tek folikuli, a nakon aspiracije će se vidjeti ima li u njima i jajnih stanica.

Cure sretno vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Anndu sve znam, al ovo ti je stara navika (do sad koliko bi imala folikula toliko bi bilo i stanica).
    Imaš pravo, pravo stanje se bude znalo tek nakon aspiracije.

Hvala na lijepim željama

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pst, pst? Tko danas uzima štopericu? Ja? O da!

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pa neznam zašto,to sam se i ja zapitala,jer po meni su gonali naj,i sad se bojim da neću dobro reagirat na menopure,a s gonalima sam imala 10 js.
    Curke help šta mislite?????
    Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo još jedne pikalice. Počela sam u ponedjeljak i sad strepim od uzv-a jel bude stanica.
    Stena kako to da si s gonala prešla na menopure? Interesira me u kojim slučajevima se oni daju?

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo nam je dan poceo sa placem(
    molim vas koliko mozete uplatite maloj Nori....svaka minuta je bitna za spas zivota lipe srecice,a to mi bar ovdje znamo....
    Stvar je stvarno hitna....drzimo joj fige!

http://m.dalmacijanews.com/article/?...ticle-id=46843

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Iiiiii Iana....sretno draga...znači da u pon ideš na punkciju...želim ti puno zrelih j.s. SRETNO !!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Inana sretno.

Stena za menopure ti ne mogu reći, ali možda nakon što je doktor pogledao nalaze ili nešto pa je odlučio promijeniti.

Danas sam bila na uzv, i imam 9 folikula. Već jaaako dugo nije tako bilo i sad se nadam da ću nakon aspiracije ovaj put možda dobiti više stanica nego inače.
    Ali dobro, dan po dan pa ćemo vidjeti.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Stena, samo hrabro, ja sam toliko happy zbog menopura, ja inače idem u full stimulacije, a dobijem niš skoro... tak su bili postupci s menopurima, uvijek u dugim, e sad, zadnji sam bila na gonalima, isto dugi, po 4-5 ampula, i đabe, jedva dvije staničice, a do transfera nismo niti došli.. tak da... vidjela bum u ponedjeljak kaj su ovaj put menopurići napravili, strah me kao da idem prvi put, ali se veselim, jel bude ovo prvi put da ću spavati pkod punkcije, sve nemrem vjerovat, jer na prošloj klinici bi svaki put došli u kabinu i u zadnji tren mi rekli da nemaanesteziologa... katastrofa... ajmo probat ovako možda bude bolje.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Inana sretno. Jeli sad s menopurima bio kratki protokol? Cudi me da ti nisu prwsli odmah na kratki jer ti ocito dugi me funkcionira. Koliko je sad folikula?

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ne, uvijek sam dugi, vele da kaj bi ja s kratkim... kolko ima sad folikulića? tri- tri, ali to niš ne znači, meni su često prazni, tak da niš ne brojim, i ničem se ne veselim, neću niš planirat i računat, kak mora biti, bit će... ali mene nekaj drugo muči.... mislim, ne muči me, ali me malo zabrinulo... ja sam dakle bila tam na prvom razgovoru, gdje je dr K. pregledao moje papire i stavio me na listu, nije rekao da ponavljam nalaze, ali eto, ja ponovila hormone, brisevi i papa su mi 4. mj, i sad jedna cura meni kaže da oni gledaju da nalazi budu do godinu dana, ok, slažem se, ono sa 6 mj nema smisla, ali, spermiogram nam je stariji od godinu dana... zakaj me nije tražio da to ponovim? Sad sam slagala papire, pa sam protrnula... To je jedno, a drugo, jel ste vi njima skopirale nalaze pa ostavile ili kak, prvi put sam tu na postupku, a tam di sam do sada bila, uvijek ja skopiram njima, i to ostavim kao u onom kartonu.... a sad mi frendica kaže da ona njima niš nije ostavila, da su si oni samo prepisali, i vratili joj... pa ak može koja malo pojasnit, jeste te nalaze nosile na punkciju ili na transfer? držite figice da se nađe bar jedna da uspije i da mi se vrati...

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Lotta, i ja sam imala 9 folikula u kojima se našlo 7 stanica, od kojih 5 zrelih, konačan ishod 2 embrija vraćena + 1 zamrznut! Želim i tebi sreću da bude barem tako, ako ne i bolje!

Inana, ja sam cijelo vrijeme u Vg, uglavnom su mi nalaze gledali samo na dogovoru za daljnje postupke, ništa im nisam ostavljala niti kopirala. Dok smo odrađivali 4 postupka u godini dana, između mi čak ni nisu gledali nalaze, mm s-gram je bio takav kakav je, nije bilo pomaka pa ga ni nisu kasnije gledali. Ja sam redovito radi sebe radila papu i briseve obavezno jednom godišnje. To su pogledali, vidjeli da je kod mene to uvijek u redu tako da ni to nisu previše kasnije gledali. Sad su me zadnji put tražili da ponovim i hormone (uz friške nalaze pape i briseva) jer je to bilo godinu dana nakon zadnjeg postupka. Kako nitko nije ponovo pogledao muževe nalaze, skrenula sam pažnju biologici na punkciji na metodu koju su zadnji put radili i mužev loš s-gram. Rekla mi je da ne brinem, da oni već imaju sve otprije u svojoj evidenciji. Tako da oni to vjerojatno negdje evidentiraju, a da mi ni ne znamo.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Lotta, i ja sam imala 9 folikula u kojima se našlo 7 stanica, od kojih 5 zrelih, konačan ishod 2 embrija vraćena + 1 zamrznut! Želim i tebi sreću da bude barem tako, ako ne i bolje!

Ivka puno ti hvala na lijepim željama. Ma ja bi bila presretna da mi bude kao tebi. Ali kako sam rekla, ovaj put idem dan po dan, pa što bude.
    Nama ako ne budu tražili nikakve nalaze( inače svi obavljeni) mislim da će odmah čim vide spermiogram znati što im je činiti.

A jeste morali pristanak ovjeriti kod bilježnika? (nadam se da niste)

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Koliko sam skužila ti si isto na menopurima. Imas kakve bolove ili napuhanost,jer meni je ovaj put ko da se ni ne pikam,malo nešto kao pec-pec ali ništa osobito,a s gonalima me uvijek bolili jajnici i bila napuhana ko da sam u 6 mjesecu
    Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    Stena, samo hrabro, ja sam toliko happy zbog menopura, ja inače idem u full stimulacije, a dobijem niš skoro... tak su bili postupci s menopurima, uvijek u dugim, e sad, zadnji sam bila na gonalima, isto dugi, po 4-5 ampula, i đabe, jedva dvije staničice, a do transfera nismo niti došli.. tak da... vidjela bum u ponedjeljak kaj su ovaj put menopurići napravili, strah me kao da idem prvi put, ali se veselim, jel bude ovo prvi put da ću spavati pkod punkcije, sve nemrem vjerovat, jer na prošloj klinici bi svaki put došli u kabinu i u zadnji tren mi rekli da nemaanesteziologa... katastrofa... ajmo probat ovako možda bude bolje.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure sretno na punkciji da bude što više zrelih j.s. i da nam svima skupa uspije!!!!! Ja u pon idem na prvi uzv...vidjet cemo,javim se s novim vijestima,i vi javite....

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ne, Lotta, ništa se ne ovjerava kod javnog bilježnika. Ti i suprug potpisujete pristanak na postupak, a ti još pristanak za anesteziju i eventualno zamrzavanje embrija.

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo jos jedan neuspjeli zadnji pokusaj jer mi je MM otputovao miljama daleko
    juce sam pocela mrljaviti i danas jos traje ali mislim da je sutra vec sve gotovo....ici cu vaditi krv cisto radi savjesti ...
    od srca svima zelim da uspiju i da ispune svoje snove da u narucju drze male andele
    sretno curke ....

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Stena prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko sam skužila ti si isto na menopurima. Imas kakve bolove ili napuhanost,jer meni je ovaj put ko da se ni ne pikam,malo nešto kao pec-pec ali ništa osobito,a s gonalima me uvijek bolili jajnici i bila napuhana ko da sam u 6 mjesecu
    pa da ti pravo kažem, ja tak reagiram na svaku stimulaciju, napuhana, otečena, naravno da me pecka stimulacija ak ju brzo šiknem, supresiju ak držim 10 sec u dlanu da se malo zgrije, isto ne osjetim, velim, samo bivam natečena, ali eto, sa gonalima je kakti folikulčić brže rastao, ali đabe... menopuri su meni očito bolji... mislim, ja uvijek imam oko 6 folikulčića, unutra dve- tri staničice, i to ako... tak da sutra se nadam najboljem, a pravim se da se ne nadam ničem... u svakom slučaju, javim sutra jesmo snesli ikaj ili nikaj...

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    evo jos jedan neuspjeli zadnji pokusaj jer mi je MM otputovao miljama daleko
    juce sam pocela mrljaviti i danas jos traje ali mislim da je sutra vec sve gotovo....ici cu vaditi krv cisto radi savjesti ...
    od srca svima zelim da uspiju i da ispune svoje snove da u narucju drze male andele
    sretno curke ....
    Medeni.angel, ni ja nisam bolje sreće...već sam počela lagano krvariti prije bete. Sutra idem vadit krv samo da to potvrdimo i da nastavim dalje s planovima. Rekli su mi doktori, ako ovo ne uspije, da će mi radit histeroskopiju pa se idem za to dogovorit i da vidimo kada će nam vratit ovog jednog smrzlića. Šaljem jedan veliki

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Obavili mi 1. UZV,8 folikula 14,12,11,10mm. End.8,4. U srijedu ponovno UZV nadamo se da bude ovaj stimulirani dobitan,ono kao 3. sreća (mada ja kažem da sam takve srece da kad kupim kinder jaje nebi bilo igračke..

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

eto, punkcija iza mene... ne vjerujem... naime, ja uvijek imam prazne folikule, i dobijem npr dvije stanice, u full stimulaciji sa po 4- 5 ampula menopura dnevno.. i dofuraju me s anestezije, prebace na krevet, a ja sanjam- i pitam ove u sobi- kaj je rekla, jel imam tri? Jer meni bi i tri bilo super... i tak si ja ležim, dođe biologica, i veli, sve je dobro prošlo, sutra se čujemo, dobili smo 10 stanica i sutra bumo znali kakve su... znam ja da su moje često nezrele, ali eto, ne vjerujem, kad sve postupke do sada zbrojim, nisam imala skupa 10 stanica... i onda sam ju sam pitala- jeste sigurni da je to moje, svi se nasmijali... i onda sam se plakala, onak, nisam mogla kontrolirat suze, od nevjerice.. 10! E sad da se nađe koja zrela, lijepa, da uspije i da nam se vrati... Curke, sretno svima!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Inana, sjajne vijesti! Nek tako bude i u nastavku postupka!

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

inana SUPER....Sretno dalje....

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno bravo za VG

inana
    neka sutra biologica kaže da se je svih 10 oplodilo

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja u svim postupcima skupa nisam imala 10, obično su po dve, pa budu nezrele i tak... ja sam jako realna, ovo me pomelo, ali eto, od tih 10, nek je jedna mala hrabrica, ja se veselim eventaulnom druženju- obzirom da zadnji put nije došlo do transfera jako sam oprezna. Ali da, bravo VG, bravo sestra Ana, bravo bedasti anesteziolog , bravo doktori, bravo sve. i bravo mi koji kroz sve to prolazimo.

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Medeni.angel, ni ja nisam bolje sreće...već sam počela lagano krvariti prije bete. Sutra idem vadit krv samo da to potvrdimo i da nastavim dalje s planovima. Rekli su mi doktori, ako ovo ne uspije, da će mi radit histeroskopiju pa se idem za to dogovorit i da vidimo kada će nam vratit ovog jednog smrzlića. Šaljem jedan veliki
    zelim ti da kvarenje prestane i da imas pozitivnu betu
    ja naime nemam vise nemogu ici na postupak jer nemam vise MM u blizini tako da je ovo bio zadnji pokusaj i stvarno sam od srca zeljela da mi ovaj postupak uspije...al eto priroda se ponovo sa mnom poigrala da opet nisam docekala ni da izvadim betu a da ne prokrvarim prije vremena .... najzalosnije je sto se nemogu usporedivati ni sa jednom od vas kad sam komplicirana sama za sebe zbog mojih maternica i ni sama ne znama kakve sve simptome da ocekujem ili osluskujem...
    zivot ide dalje...borba na neki drugi nacin ide dalje
    Inana zelim ti sve najbolje

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

inana baš me razveselio tvoj post. 10 stanica!!!! odlično! kad je tako dobro krenulo mora dobro i zavšiti. šaljem puno pozitive i želim da nam za koji mjesec budeš ponosna trbušasta.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav svima
    nova sam ovdje, no već duže vrijeme pratim vaše priče. Preko dvije godine pokušavamo dobiti bebicu, no ne ide. Tako da sam prije godinu dana posjetila doktora privatno u poliklinici Vili koji me uputio na pretragu hormona, pa se otkrilo da imam problema sa štitnjačom i inzulinskom rezistencijom, a ni spermiogram nije ok, ukazuje na oligospermiu. Ciklusi su mi oduvijek bili neredoviti i dugi, tako da sam već nekih 10-tak mjeseci na Euthyrox-u i metforminu. Sad kad su se nalazi malo sredili, a i dalje rezultata nema, odlučili smo krenuti korak dalje. No sada se premišljam da li dalje nastaviti privatno u Viliju što će financijski biti poprilično teško ili ipak krenuti u Vinogradsku. Pa iako ste već pisale i puno hvalile doktore i cijelu ekipu, možete li ipak nekakav savjet dati gdje da krenem i da li bi Vinogradska bio dobar izbor? Ne znam kakve su gužve i kad uopće bilo kakve konkretne korake mogu u Vinogradskoj očekivati ako se sad tek za konzultacije naručim?

Zahvaljujem na svakom savjetu jer bit će nam od velike pomoći.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

e da... pozitiva i veselje su bile kratkog daha... od 10 komada, 5 nezrelo, a 5 su oplodili... a od 5 se niti jedna nije oplodila... rekli su da buju im dali šansu, da zovem sutra ujutro u pola 9, pa ak bude kaj da budu odmah napravili transfer, ali ja od suza ne stignem misliti.... svakako sutra javim, ali mislim da je to samo produljivanje agonije..

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Eto i mene s lošim vijestima....beta negativna....Jel ima tko iskustva s histeroskopijom? Da li se može odmah nakon nje raditi fet?

Inana, daj im šansu, možda se ipak još nešto dogodi preko noći. Vidiš, meni su vratili odličan embrij koji se na kraju nije zadržao, onom dobrom u labu nisu davali neke šanse, a upravo je taj dogurao do blastice i sad nas čeka zamrznut. Držim fige da se nešto preokrene!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Inana, ne znam sto bih ti rekla. I meni se u startu od ukupnog broja js pola ne oplodi, ali mi znamo da je to zbog jako loseg s-grama. Kod vas nije muski faktor u pitanju, ako sam dobro upamtila...tko je biolog u Vg, samo Dejan ili jos netko!? On je jednoj nasoj suborki s azzo dijagnozom "napravio" bebaca iz 1. pokusaja

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ivka13, srecom pa vas ceka blastica...nek bas ona bude dobitna!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ivica_k, uz Dejana su gore još i Romina (vratila se s porodiljnog) i još jedna mlada biologica kojoj ne znam ime.

Da, barem nas čeka blastica pa sve nade polažem u nju!

Samo, moram priznat da me još uvijek kopka što nije rađen picsi. Kažu, ovaj put je s-gram bio bolji, bez većeg broja morfološki neispravnih. Ali me muči taj mm-ov hba test koji je pokazao da više od 90% plivača nema sposobnost vezivanja na js i da se zbog toga preporuča picsi.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Inana, voljela bih da je bolje ispalo čekamo sutra i nadamo se.

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    tko je biolog u Vg, samo Dejan ili jos netko!? On je jednoj nasoj suborki s azzo dijagnozom "napravio" bebaca iz 1. pokusaja
    Romina i Dejo. I jedna mlada pripravnica kao treći biolog.

I nama je Dejo napravio majstorski posao-1 js, ja starka preko 40, spermiogram sa 1% morfološki ispravnih= 1 js 1 embrij 1 beba!

Hvala Dejo!!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

e da... pozitiva i veselje su bile kratkog daha... od 10 komada, 5 nezrelo, a 5 su oplodili... a od 5 se niti jedna nije oplodila... rekli su da buju im dali šansu, da zovem sutra ujutro u pola 9, pa ak bude kaj da budu odmah napravili transfer, ali ja od suza ne stignem misliti.... svakako sutra javim, ali mislim da je to samo produljivanje agonije..
    Inana draga, nada se da sutra budu bolje vijesti. Znam da su malene šanse ali ima nade.
    Evo ti i mogu zadnjeg iskustva. Zovem ja drugi dan nakon aspiracije i govore mi od pet ih se oplodila jedna, ali prebacit ćemo ih sve pa ćemo vidjtei. Zovem dan kasnije kad šok - imate tri emrbija i to su na kraju treći dan dva bila odlična, jedan vrlo dobar i eto sad srce jednog od ta tri kuca ispod moga.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

neznam kaj da mislim... mi imamo jako loš spermiogram, ali nekak neznam.. nije ni bitno zakaj, jednostavno sam tužna...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nova2013, pošto sam samo bila u Ving. iskustva s drugim klinikama nemam.Kako sam na zadnjem postupku bila u 3mj.2012 ne znam kakva je sad situacija s listama ali su cure pisale da se upisuje za početak 5mj. No prije sve moraš otići na konzultacije di ćeš sigurno dobit popis još nekih pretraga. Prema tim nalazima će te oni uputit di,šta i kako dalje!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

neznam kaj da mislim... mi imamo jako loš spermiogram, ali nekak neznam.. nije ni bitno zakaj, jednostavno sam tužna...
    I naš je tiha jeza... teška oligoasthenoterato, koja je graničila i s azoo tako da ~~~~~~~~~~~~

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

O dragi Bože, koliko moje srce može izdržati... sad smo zvali gore, vele da dojdemo, da su se dvije uspavane ljepotice probudile... kaže biologica mužu- imam dobre vjesti... Ne želim se nadati, idemo, pa kako Bog da...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Inana sretno.

Ivka (ovo je samo moje mišljenje) mislim da nama s obzirom na dijagnozu treba raditi PICSI bez obzira što su neki spermiogrami nekad bolji.
    Mi smi bili i na dnk fragmentaciji spermija i nalaz je graničan. Nakon toga rađen nam je PICSI.( I tada smo prvi put dobili balsticu)
    Želim ti svu sreću da ti blastica bude dobitna.

Ja sam u petak na punkciji. Budemo vidli što će na kraju biti od onih 10 folikula koje imam.

Sve cure držite se, jer ako smo do sada ovo sve preživjeli budemo i ostalo što slijedi.
    pozz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •