da, raspravili smo i o protokolu i broju menopura koje sam primila... A pročitao je i u povijest bolesti gdje je sve točno napisano...
da, raspravili smo i o protokolu i broju menopura koje sam primila... A pročitao je i u povijest bolesti gdje je sve točno napisano...
Imaš pravo AuroraBlu, vidjet ću šta i kako na dogovoru s doktorom,neću ništa pametovati,nek on odluči
Ja sam mu u lipnju isto davala povijest bolesti gdje je pisao protokol, ali to ga nije zanimalo (tada sam primila i više menopura nego što je sada napisano).
Tibi draga....CESTITAM.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Tibi, juhuuuu!!! Za veličanstvenu betu 1008!!!![]()
![]()
![]()
Bravo Tibi.........
Pozz svima, zanima me da li ima određeno vrijeme kada se sestre javljaju na telefon za naručivanje, jer bezuspješno zovem ? Hvala !
hvala drage moje
i ja sam u šoku od četverocifrene bete. Još jutros MM-u govorim neka samo bude trocifrena, kad ono
Samo neka sada sve bude u redu do kraja.
Da čujem koja je slijedeća? Narnija kad si rekla da ideš na transfer? Puno za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, i ostale cure koje su u postupcima i koje se tek spremaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ema![]()
idem sutra ..koji dan je tebi bio transfer Tibi ?.....ja mislim da ću poslije transfera samo čitati tvoje simptome..ako si gdje koji napisala....ah tako mi je drago što ti je tako lijepa velika beta ...mislim da ti blizančeki ne ginu ...ma super
Bravo Tibi, svaka čast na tolikoj beti kao što je reklablizančeki su sigurno. Neka sada samo nastavi tako.
Tibi čestitam od srca!!!!!!!! Koja luda beta!!!!
Ja ću biti gore idući ponedjeljak u jutro na folikulometriji za prirodnjak, pa ćemo vidjeti da li će biti što od postupka. Ako će koja cura biti tada gore vidimo se!
Narnija transfer mi je bio 3. dan, a što se simptoma tiče ma niti ih nisam imala, hrana mi malo teže pada na želudac i budim se prije 6, te me tu i tamo zna malo pikati dole, ali ništa pretjerano. Već sam se bila zabrinula zašto nemam simptoma.....
Sretno sutra i da se mrvice čvrsto prime ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. A koliko ti vraćaju?
Tibi čestitam
(nego jesi li ti zvala sestru danas oko 10 da joj kažeš rezultat bete)
Tibi bravo................čestitam od srca!!!
Hej,
mislim da će mi vratiti dvije jer kada sam danas zvala mislim da je biolog rekao je da je jedna već fregmentirana što znači da mi nju vjerojatno neće vratiti...ali sutra ću znati više sad me brinu da li će i ove dvije izdržati do sutra...ipak je to rizik držati ih pet dana ..sada ih razumijem što ih vračaju već treći ......pusa svima
drage moje...čestitam vam svima na prekrasnim betama. puno sreće svima koje ju čekaju! imam pitanjce-moram na folikulometriju, pa me zanima koliko se cca čeka (pitam zbog posla-da tražim izlaz ili slobodan dan???) naručila sam se! hvala!
Ne treba ti slobodan dan. Ja s najvećom gužvom prošle godine nisam nikad čekala duže od sata, čini mi se.
Hvala Majoni974 .....ti skupi snage za novi pokušaj jer nema odustajanja.....pusa
Matahari,
ja ti preporučujem da dođeš oko pola osam pa kada doktor počne oko devet bit ćeš prva na redu, ja sam svaki puta tamo barem od pola osam pa do pola deset minimalno , a nekada doktor ima i posla dolje na odjelu pa zna kasniti ...jednom sam čekala tri sata...tako da stvarno nema pravila....
čestitke cure na beti..... to je pravo nadahnuće !!!!![]()
I ja se pridružujem ćestitkama!
Ja bila jućer na transferu. Može li mi netko reć dali je normalno da malo boli taj dan, dan poslije???????????![]()
Evo opet loše vijesti tko čeka lijekove u Vinogradskoj - trenutno nema lijekova (menopuri) i meni su danas rekli da nazovem za mjesec dana (a trebala sam sve dobiti danas ili sutra, kako su mi rekli prošli tjedan).
Prioritet da imaju cure koje su već u postupcima?!
Malo sam razočarana ali eto, što je mjesec dana naspram dosadašnjeg čekanja...
ma znam , i ja sam sad zvala...ja stvrano možda poptuno odustanem ovaj mjesec od svega..baš sam ljuta...
hej drage moje,
meni su vraćene tri js , jedna morula i dvije lošije koje u više podrška ....tako da eto nisam uspjela doći do blastice niti peti dan....pusa
TIBI.....čestitam....imat ćeš blizance.....!!!!!!Ja sam imala prvu betu 1600, kada mi je dr.A, rekao čestitam trudni ste sada ćemo samo vidjeti koliko ih je....!!!! Bili su blizanci!!!!
Pozdrav, uživaj i čuvaj se!!!!
Andream,kad su ti rekli da imaju prioritet cure koje su u postupku mislili su na one koje su već možda imale uzv,a trebaju dodatno menopure,pa da imaju za njih.Jer sam ja odmah dobila neki broj-na početku,ali sam išla na uzv čak 4 puta i svaki puta su mi dodavali menopure..to je zbog njih..to je jedino logično...hm,nadam se...
Da. Jer dobiju se lijekovi unaprijed, ali na korištenje do 7.dc, budući da se 8.dc ide na folikulometriju. Tada se dobije za dalje. Zbog toga uvijek moraju imati neku zalihu za ove koji su krenuli i imaju dio lijekova.
Ja sam npr.dobila 16 menopura još u 7.mj.jer sam odmah nakon godišnjih u 9.mj. trebala ići u postupak, ali mi se zakompliciralo s polipom, pa ću ići tek u 10.ili 11.mj.
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 28.09.2010. at 15:45
btw...ima li tko gore u četvrtak, ja sam naručena u 10 i nadam se da krećem u akciju u 10. ja sam ti gore u cetvrtak ali jako rano sam gore jer moram juriti na posao ...
ema za skorašnji postupak ~~~~~~~~~~~~~
narnija držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~
Nadam se da budu brzo stigli lijekovi, pa da sve koje planirate i krenete u postupke.
...i hvala vam curke na čestitkama, samo da ovaj put bude sve ok do kraja....
Tibi čestitke, Narnija sretno, sad lijepo odmaraj i nek ti brzo prođu dani do bete![]()
Imam pitanje,budući da nisam iz ZG a na VV je strka nekakva(mislila sam njih zvati ali sad se dvoumim)druga mi je solucija Vinogradska pa me zanima kako je u Vinogradskoj.?Budući da bih se naručila zanima me kakva je procedura za prvi put?!Dali se naručujem s obzirom na dane ciklusa ili ne?Trebam li prirediti neke nalaze?!I kakvo je stanje s liječnicima neki poseban ili su svi ok?Imam hrpu pitanja sorry
Cure, jel dr. Tomic daje Cetrotide + Gonal? Jel koja bila na takvom protokolu?