Stranica 7 od 80 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

da, raspravili smo i o protokolu i broju menopura koje sam primila... A pročitao je i u povijest bolesti gdje je sve točno napisano...

capka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Imaš pravo AuroraBlu, vidjet ću šta i kako na dogovoru s doktorom,neću ništa pametovati,nek on odluči

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam mu u lipnju isto davala povijest bolesti gdje je pisao protokol, ali to ga nije zanimalo (tada sam primila i više menopura nego što je sada napisano).

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tibi draga....CESTITAM.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tibi, juhuuuu!!! Za veličanstvenu betu 1008!!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bravo Tibi.........

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pozz svima, zanima me da li ima određeno vrijeme kada se sestre javljaju na telefon za naručivanje, jer bezuspješno zovem ? Hvala !

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala drage moje
    i ja sam u šoku od četverocifrene bete. Još jutros MM-u govorim neka samo bude trocifrena, kad ono
    Samo neka sada sve bude u redu do kraja.

Da čujem koja je slijedeća? Narnija kad si rekla da ideš na transfer? Puno za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, i ostale cure koje su u postupcima i koje se tek spremaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ema

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

idem sutra ..koji dan je tebi bio transfer Tibi ?.....ja mislim da ću poslije transfera samo čitati tvoje simptome..ako si gdje koji napisala....ah tako mi je drago što ti je tako lijepa velika beta ...mislim da ti blizančeki ne ginu ...ma super

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bravo Tibi, svaka čast na tolikoj beti kao što je rekla blizančeki su sigurno. Neka sada samo nastavi tako.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tibi čestitam od srca!!!!!!!! Koja luda beta !!!!
    Ja ću biti gore idući ponedjeljak u jutro na folikulometriji za prirodnjak, pa ćemo vidjeti da li će biti što od postupka. Ako će koja cura biti tada gore vidimo se !

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Narnija transfer mi je bio 3. dan, a što se simptoma tiče ma niti ih nisam imala, hrana mi malo teže pada na želudac i budim se prije 6, te me tu i tamo zna malo pikati dole, ali ništa pretjerano. Već sam se bila zabrinula zašto nemam simptoma.....
    Sretno sutra i da se mrvice čvrsto prime ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. A koliko ti vraćaju?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Tibi čestitam
    (nego jesi li ti zvala sestru danas oko 10 da joj kažeš rezultat bete)

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tibi bravo................čestitam od srca!!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hej,

mislim da će mi vratiti dvije jer kada sam danas zvala mislim da je biolog rekao je da je jedna već fregmentirana što znači da mi nju vjerojatno neće vratiti...ali sutra ću znati više sad me brinu da li će i ove dvije izdržati do sutra...ipak je to rizik držati ih pet dana ..sada ih razumijem što ih vračaju već treći ......pusa svima

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    Tibi čestitam
    (nego jesi li ti zvala sestru danas oko 10 da joj kažeš rezultat bete)
    aha
    kaj su me tračale ? Šalim se naravno, sestre su stvarno prekrasne i imam samo riječi hvale za cijelo osoblje u Vinogradskoj. U glasu od sestre sam osjetila da se baš iskreno obradovala zbog mene. Stvarno su drage

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    aha
    kaj su me tračale ? Šalim se naravno, sestre su stvarno prekrasne i imam samo riječi hvale za cijelo osoblje u Vinogradskoj. U glasu od sestre sam osjetila da se baš iskreno obradovala zbog mene. Stvarno su drage
    ne nisu, bila sam ja unutra kad si nazvala i odmah si mi ti pala na pamet

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

drage moje...čestitam vam svima na prekrasnim betama. puno sreće svima koje ju čekaju! imam pitanjce-moram na folikulometriju, pa me zanima koliko se cca čeka (pitam zbog posla-da tražim izlaz ili slobodan dan???) naručila sam se! hvala!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne treba ti slobodan dan. Ja s najvećom gužvom prošle godine nisam nikad čekala duže od sata, čini mi se.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Super Tibi cestitam na prekrasnoj beti

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj narnija prvotno napisa Vidi poruku
    Hej,

mislim da će mi vratiti dvije jer kada sam danas zvala mislim da je biolog rekao je da je jedna već fregmentirana što znači da mi nju vjerojatno neće vratiti...ali sutra ću znati više sad me brinu da li će i ove dvije izdržati do sutra...ipak je to rizik držati ih pet dana ..sada ih razumijem što ih vračaju već treći ......pusa svima
    Držim fige!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala Majoni974 .....ti skupi snage za novi pokušaj jer nema odustajanja.....pusa

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala Majoni974 .....ti skupi snage za novi pokušaj jer nema odustajanja.....pusa
    Ma taman posla, već imam plan aktivnosti, ne brini!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tibi, čestitam od srca

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hvala!

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Ne treba ti slobodan dan. Ja s najvećom gužvom prošle godine nisam nikad čekala duže od sata, čini mi se.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Matahari,

ja ti preporučujem da dođeš oko pola osam pa kada doktor počne oko devet bit ćeš prva na redu, ja sam svaki puta tamo barem od pola osam pa do pola deset minimalno , a nekada doktor ima i posla dolje na odjelu pa zna kasniti ...jednom sam čekala tri sata...tako da stvarno nema pravila....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Kinki i ja sam u utorak oko 9 gore pa se nada da se čujemo ja ti imam naranđasti facikl. A što se tiće nalaza pisala sam Nataši ali mi ne odgovara na pp tako da smo mm i ja odlučili prvo pokupiti papire s VV pa onda doći gore. I još samo da li mi možete objasniti gdje se moram javiti. Skužila sam gdje je zgrada, ali dalje neznam

Super, ja imam zeleni fascikl

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Kinki, može li srijeda oko 17h?

U srijedu oko 5 imam dogovor sa forumasicama sa forum hr-a, ali i ti si dobrodosla naravno)) Sutra cu te nazvat nakon sto izadem iz Vilija, oko 13h pa se dogovorimo.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam za kavu sutra oko 17, 17:30, ima li još tko?
    ajmeeeee ja tek sad ovo vidim smrccccccc

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    ajmeeeee ja tek sad ovo vidim smrccccccc
    ma nije bed, ionako sam se čula sa Aurorom pa je ona rekla da joj više paše srijeda pa ako se uspijemo dogovoriti ja sam slobodna

btw...ima li tko gore u četvrtak, ja sam naručena u 10 i nadam se da krećem u akciju u 10. mj.

Tibi čestitam

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

čestitke cure na beti..... to je pravo nadahnuće !!!!

nina9 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

I ja se pridružujem ćestitkama!
    Ja bila jućer na transferu. Može li mi netko reć dali je normalno da malo boli taj dan, dan poslije???????????

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo opet loše vijesti tko čeka lijekove u Vinogradskoj - trenutno nema lijekova (menopuri) i meni su danas rekli da nazovem za mjesec dana (a trebala sam sve dobiti danas ili sutra, kako su mi rekli prošli tjedan).
    Prioritet da imaju cure koje su već u postupcima?!
    Malo sam razočarana ali eto, što je mjesec dana naspram dosadašnjeg čekanja...

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ma znam , i ja sam sad zvala...ja stvrano možda poptuno odustanem ovaj mjesec od svega..baš sam ljuta...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hej drage moje,

meni su vraćene tri js , jedna morula i dvije lošije koje u više podrška ....tako da eto nisam uspjela doći do blastice niti peti dan....pusa

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

narnija ~~~~~~~~~~~~~~za tu morulicu

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

TIBI.....čestitam....imat ćeš blizance.....!!!!!! Ja sam imala prvu betu 1600, kada mi je dr.A, rekao čestitam trudni ste sada ćemo samo vidjeti koliko ih je....!!!! Bili su blizanci!!!!

Pozdrav, uživaj i čuvaj se!!!!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj venera21 prvotno napisa Vidi poruku
    Tibi bravo................čestitam od srca!!!

x

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Andream,kad su ti rekli da imaju prioritet cure koje su u postupku mislili su na one koje su već možda imale uzv,a trebaju dodatno menopure,pa da imaju za njih.Jer sam ja odmah dobila neki broj-na početku,ali sam išla na uzv čak 4 puta i svaki puta su mi dodavali menopure..to je zbog njih..to je jedino logično...hm,nadam se...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Andream,kad su ti rekli da imaju prioritet cure koje su u postupku mislili su na one koje su već možda imale uzv,a trebaju dodatno menopure,pa da imaju za njih.Jer sam ja odmah dobila neki broj-na početku,ali sam išla na uzv čak 4 puta i svaki puta su mi dodavali menopure..to je zbog njih..to je jedino logično...hm,nadam se...
    Da. Jer dobiju se lijekovi unaprijed, ali na korištenje do 7.dc, budući da se 8.dc ide na folikulometriju. Tada se dobije za dalje. Zbog toga uvijek moraju imati neku zalihu za ove koji su krenuli i imaju dio lijekova.

Ja sam npr.dobila 16 menopura još u 7.mj.jer sam odmah nakon godišnjih u 9.mj. trebala ići u postupak, ali mi se zakompliciralo s polipom, pa ću ići tek u 10.ili 11.mj.
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 28.09.2010. at 15:45

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nije baš utješna informacija, ali hvala. znači do 11, pola 12 me nema na poslu. isto vrijedi za petak i ponedjeljak...već vidim šeficinu facu!!!!

Matahari,

ja ti preporučujem da dođeš oko pola osam pa kada doktor počne oko devet bit ćeš prva na redu, ja sam svaki puta tamo barem od pola osam pa do pola deset minimalno , a nekada doktor ima i posla dolje na odjelu pa zna kasniti ...jednom sam čekala tri sata...tako da stvarno nema pravila....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

btw...ima li tko gore u četvrtak, ja sam naručena u 10 i nadam se da krećem u akciju u 10. ja sam ti gore u cetvrtak ali jako rano sam gore jer moram juriti na posao ...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ema prvotno napisa Vidi poruku
    btw...ima li tko gore u četvrtak, ja sam naručena u 10 i nadam se da krećem u akciju u 10. ja sam ti gore u cetvrtak ali jako rano sam gore jer moram juriti na posao ...
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ispravak...ne gledam sta pisem.... moja poruka bi trebala glasiti....
    JA SAM TI Ninochka28 ja sam ti gore u cetvrtak...ali jako rano..zurim na posao...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ema za skorašnji postupak ~~~~~~~~~~~~~
    narnija držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~
    Nadam se da budu brzo stigli lijekovi, pa da sve koje planirate i krenete u postupke.
    ...i hvala vam curke na čestitkama, samo da ovaj put bude sve ok do kraja....

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tibi čestitke, Narnija sretno, sad lijepo odmaraj i nek ti brzo prođu dani do bete

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a ne mogu vjerovati da nema lijekova

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Imam pitanje,budući da nisam iz ZG a na VV je strka nekakva(mislila sam njih zvati ali sad se dvoumim)druga mi je solucija Vinogradska pa me zanima kako je u Vinogradskoj.?Budući da bih se naručila zanima me kakva je procedura za prvi put?!Dali se naručujem s obzirom na dane ciklusa ili ne?Trebam li prirediti neke nalaze?!I kakvo je stanje s liječnicima neki poseban ili su svi ok?Imam hrpu pitanja sorry

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje,budući da nisam iz ZG a na VV je strka nekakva(mislila sam njih zvati ali sad se dvoumim)druga mi je solucija Vinogradska pa me zanima kako je u Vinogradskoj.?Budući da bih se naručila zanima me kakva je procedura za prvi put?!Dali se naručujem s obzirom na dane ciklusa ili ne?Trebam li prirediti neke nalaze?!I kakvo je stanje s liječnicima neki poseban ili su svi ok?Imam hrpu pitanja sorry
    pročitaj malo višlje, ja sam komentirala kako je jer sam bila prvi put, pa da se ne ponavljam

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, jel dr. Tomic daje Cetrotide + Gonal? Jel koja bila na takvom protokolu?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cetrotide nitko još nije spominjao ovdje

Stranica 7 od 80 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •