dazler, kod samo 2 dobivene jajne stanice je velika vjerojatnost da niti jedna nece doci do faze blastice i zato vracaju ranije............... Na blastice se ide kad 2. dan imaju bar 4-5 embrija koji se ok razvijaju
dazler, kod samo 2 dobivene jajne stanice je velika vjerojatnost da niti jedna nece doci do faze blastice i zato vracaju ranije............... Na blastice se ide kad 2. dan imaju bar 4-5 embrija koji se ok razvijaju
Nazalost nemamo samo muški faktor...
Imam asimetričnu hipofizu i vjerojatno mikroadenom koji luči prolaktin, uz to teži oblik pcosa, pa sam 2011 ovulirala jednom, a 2012 dva puta,
Kad su mi endokrinolozi pogodili kombinaciju lijekova, trebalo mi je 6 mj da profunkcioniram, mozda je tome pomogla i stimulacija i bockanje jajnika...uglavnom ove godine ovuliram redovito
Ovo je sg
Koncentracija 17 mil (> 20)
Pokretljivost A 4%, B 10%, C 86%
Morfologija 2 % normalnih
Čini mi se da nisu bili ujednacene velicine, od pocetka je bilo njih 8, 9 podjednakih, ostali su bili 2, 3 mm manji od najvećih..da se cekalo njih, veliki bi bili prezreli, na dan stoperice bili su
D 19, 19, 18, 17, 17
L 19, 18, 18, 18
E 10
Ostali su bili 16 i 15
Za blastice je biologica rekla da je jedna vrlo dobra, a druga dobra, odlicna nije ni jedna..
Theorema, jesu li radili icsi ili icsi/picsi na tih 9 jajnih stanica?
http://www.cito.hr/hrv/edukacija=aktualno_arhiva.html
ne stignem tipkati pa procitaj tu...
ma sorry,pročitala sam odmah čim sam te to pitala![]()
Kod mene negativan test 5 dpt blastice (10 dpo) tjesim se da je rano...
kod tebe?
theorema,pa ja mislim da je rano
ja se još ne usudim,možda u nedelju piškim na test (u utorak bi trebala vadit betu)
držim fige theorema
ja ćudo nedjelje
Cure imam pitanje, da li je neka od vas bila na laparoskopiji kod kojeg doktora u vinogradskoj?
Theorema
mimi, ja sam bila,izvadili mi laparaskopski jajovod jer sam imala izvanmaterničnu trudnoću.Operirao me dr.Kraljević
theorema, dazler držim četveronožne fige![]()
Posljednje uređivanje od doanna : 24.07.2013. at 22:10
mimi, bila sam kod dr. Nevena Tučkara i sad nedavno kod dr.Hrvojke Soljačić Vraneš ako te bilo šta zanima tu sam
mimi i ja bila kod kraljevića
Hvala vam cure. Ja ću možda morati operirati ciste i jako me strah je sam bila već do sada na 2 operacije i 1 histeroskopiji što je ukupno 3 anestezije + smanjeni jajnici. Inače me vodi dr. Tomić ali ne znam da li on operira?
Theorema,terminušo kako si?
Ja bez veze,niti imam simptome menge,niti trudnoće![]()
Isto ko i ti. Malo posizim, pa se opet pokusavam smiriti. Najradije bi iskočila iz vlastite kože. Nemrem docekati ned, da opet radim test...trebalo bi se tad vidjeti...http://web.potpomognutaoplodnja.info...:to-se-nakon-t
Ako te zanima![]()
pročitala sam to već 100 puta
i ja tako,jedan dan mislim sve super,drugi sam u komi i tako redom....
ništa fige držim i dalje i čujemo se u nedjelju poslije wc-a![]()
e ali po tome,ja bi trebala piškit tek u ponedjeljak....ali ja ću u nedjelju,pa šta bude![]()
Gledam listu trudnica za ovu godinu.![]()
Iz Vinogradske smo 3 trudnoće, jedna trudnoća iz AIH-a, 2 iz IVF-a...
Cure, ako među vama koje samo čitate ima trudnica iz Vg, javite se...
Theorema,uh što si rano budna
Jesam,ništa od druge crtice
a baš sam se ponadala jer iako nemam nekih simptoma,već par dana nisam stavila ništa slatko u usta jer mi se ne jede,a ja inače slatko obožavam.
Ti??????joj držim fige da si bar ti vidjela drugu crticu, da se rodi jedan ovan/ovnica![]()
i kod mene minus jutros.. ali ipak cu vaditi betu u srijedu ako M ne stigne prije
Posljednje uređivanje od theorema : 28.07.2013. at 12:55
ma i ja,tko zna možda je implatacija bila kasnije,pa do srijede bude nešto.
ja sam malo čudna sama sebi,uopće nisam ni ljuta ni živćana....valjda se u podsvjesti još ipak nadam
u svakom slučaju,stvarno ti držim fige do neba
ajme baš mi je žao,a baš sam željela da nam bude sretno......
hvala ti,ali mislim da ću i ja dalje
Ja sam trudnica u VG nakon prve inseminacije 6/2013. (ne znam jesam li ubrojena u Ineszinu statistiku). Neki dan kada sam bila na ultrazvuku u VG bila je još jedna trudnica i jedna je zvala da ima pozitivnu betu. Vjerujem da nas je više samo se ne javljaju. Inače kod mene sve OK imamo 7 tj i 6 dana sutra 8 tj i srčeko kucka. Sada vas mogu pozdraviti ali povremeno ću virnuti. Želim Vam svima da me što prije slijedite na nove teme.
pozz curke..evo ja nova..citam i pratim Vasugl..inace sam med sestra pa me i mozete preupitati neke stvarcice ako cu naravno znati..tipa lijekovi..primjer Klomifen..da ide na plavi rp i NE PLAĆA se ,samo morate vasem gin reci da Vam napise recept.to je tako I NIKAKO drugacije..naravno ,mislim na gin preko HZZO -a..kod privatnika naravno da kupujete na crni rp i plačate .
Ja skupljam nalaze ,i nakon 8 god krecem u vinogradsku da vidimo sta dalje..Vec 8 god pokusavamo i nista..nemamo djece ..dg moji policisticni..Na klomifene sam reagirala ,ali nikada dovoljno da se primi..Zanima me koliko je otprilike cekanje na prvi IVH u vinogradskoj i koja je procedura ako ja vec dodem sa svim nalazima.??
i btw..ako ce nekome pomoci..prije 4 dana poliklinika Škvorc u Samoboru je dobila ugovor sa HZZO za invitro..Cula sam se s dr Škvorc i on misli da ce im priznati samo postupak..a lijekove ne..ali nista nezna..ceka sluzbeni ugovor kroz 10-ak dana
Čestitam Daka!
Ubrojala sam te
Ajmo, VG trudnice, javite se, nemojte samo virkati![]()
Beta negativna
svim curama u postupku želim ogromne ++++++++++++++ a trudnim curama školske trudnoće !!!!
odoh ja na moreeeee
Tailie dobrodošlaako imaš sve nalaze i oni te neće tražiti ništa dodatno, onda bi te mogli već sada staviti na listu za 10. - 11. mjesec. Ja sam bila u 5.mjesecu na AIH pa su me pitali da li želim 8. ili 9. mjesec u postupak, čeka se otprilike 3 mjeseca
Tailie, iz svog iskustva: prve konzultacije s gotovim nalazima imala sam u lipnju.
Tada sam stavljena na listu za jedanaesti mjesec.
Čekanje na prvi postupak u Vinogradskoj je cirka 4-5 mjeseci.
Nakon neuspješnog postupka, na novi stimulirani čekaš cirka tri mjeseca.
Na prirodnjak nakon neuspješnog, koliko ja znam, možeš odmah idući mjesec.
Barem je tako do sada bilo.
Tailie dobrodošla i još brže otišla na trudnice.
Theorema i Dazler odmorite se i do jeseni napunite baterije za dalje.
Ja čekam deveti mjesec i novi postupak. Ovaj put idem bez ikakvih očekivanja.
Radila sam imunuloške pretrage i tako nisu baš bajne. Vidjeti ću što će mi dr na njih reći.
Svim curama sretno i držite se.
lotta koje pretrage si radila? tko te uputio na njih?
kakvi su ti nalazi i što se sad može poduzeti?
dazler, žao mi je..odmori si![]()
Pozdrav svima, evo da se javim..iako vas čitam već dosta dugo. Iza mene je prvi IVF u VG, čekam transfer, trudim se ne razmišljati uopće, kako bude bude..
I htjela sam reći - jako je lijepo vidjeti kolika ste podrška jedne drugima![]()
Onda su se i liste čekanja u VG s cca 3-4 mjeseca očito produljile na cca 5-6 mjeseci...
Vjerujem da će friške cure reći točnije podatke...
Pozdrav svima, evo da se i ja prvi put javim, iako vas čitam već dosta dugo. Iza mene je prvi IVF, u VG, čekam transfer i trudim se ne razmišljati o ničemu, kako bude...
I još nešto - stvarno je jako lijepo vidjeti kolika ste podrška jedne drugima ovdje![]()
Svratila sam malo da vas pozdravim, škicnem jel ima koja nova trudnica i da vam svima zaželim pozitivne bete!!!
Moja su iskustva sa čekanjem za stimulirani 4-5 mjeseci.
Mi čekamo postupak u 9.mj., a do tada još malo prikupljamo nalaze od novih pretraga: imunološke i kariogram.