Stranica 74 od 80 PrviPrvi ... 24647273747576 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,651 do 3,700 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

mimi 81, ja sam nova i čitam i čitam...trebam tvoje mišljenje...i help bolujem od endometrioze, 82. dvije operacije i 2 godine pakla i borbe s endometriozom...MM sve ok. probali smo samo jedan IVF u VG, nakon oporavka i očošćenih žarišta i to u prirodnom ciklusu, nažalost nije došlo do transfera jer nije došlo do diobe..i dalje ćemo pokušavati u prirodnim ciklusima...moje pitanje je, vidim da se i ti nosiš sa endometriozom..kako podnosiš stimulaciju? Vraća li se brže endometrioza? Ja se ne usudim ni pomisliti na stimulaciju od straha..svašta sam ružno prošla.. a bojim se da ću s vremenom biti primorana bar na klomifene..molim te za odgovor

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

evo da se i ja javim, isto sam u Vg u postupku, ja 86. endometrioza, operirana prošlo ljeto, skupa s njom izvađeno i pola lijevog jajnika, na hsg-u saktosalpings i oba jajovodA začepljena. MM 85. oligoasthenozoo. bili u lipnju na prirodnjaku, ništa, na otpusnom samo piše da nije došlo do oplodnje a imali smo jednu zrelu stanicu i sve super. nemam pjma gdje je zaštekalo. sad sam u stim (odnosno ako sam dobro shvatila polustim.) dakle od 2 dc puregon+od 7 dc cetrotide i na kraju 2 brevactida. lijevi jajnik skroz u penziji, nije ništa radio, ali je na desnom bilo 10 oocita, od toga 6 zrelih js, 2 oplođene. na transferu 3.dan vratili dvije osmostanične jer su kao bile odlične, a druge dvije slabije ostavili za zamrzavanje ako se dovoljno razviju-što i jesu. transfer mi je bio 19.09. tako da sad brojim dane do bete koju ću radit u pon........ ugl simptoma nema nikakvih pretjeranih, cicke male ko i dosad, niš ne boli, jedino tu i tamo bolovi čudnjikavi u predjelu pupka-neznam da li to uopće ima ikakve veze s ovom ili čista psiha i živci..

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Draga Saraya, dobrodošla! Ja se već 6 godina trudim, ja i mm da dobijemo bebu ali ništa. Endometriotične ciste nisam imala a za priraslice ne znam jer se one vide samo kod laparoskopije. Meni je prva op bila jača skinuta je endo cista s lijevog jajnika i on je dosta smanjen. AMH (Antimuellerov hormon) koji ukazuje na zalihe jajnih stanica je nizak, neznam da li si ga ti vadila? Sa stimulacijama nisam imala problema do sada, jedino mi se u stimulaciji pojavljuju vodene ciste. Moj problem je što uz ne znam kakvu stim. da uzmem nemam baš jajnih stanica. Meni su dr. rekli da je stimulacija za endometriozu nužno zlo da bi se došlo do trudnoće koja bi trebala endometriozu dovesti u red.
    Nadam se da sam ti odgovorila. Pitaj opet što ti treba. Sretno!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ovo su jako lijepe vijesti o trudnoćama i pozitivnim betama. Baš mi je biologinja rekla kako imaju sada dosta trudnoća, da su se sada najednom, nakon malog zatišja, pojavile mnoge trudnice.
    Eto, ja se ovaj put nisam puno nadala, nekako me taj lijeni desni jajnik malo bacio u očaj, a kad ono 5 oocita. Danas su se 3 lijepo oplodile, zovem ponovo sutra pa onda vjerojatno u subotu transfer.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Lara86 sretno! Neka bude odmah trudnoća!
    Ivka super vijesti! ~~~~~~~~~~ za transfer!

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ivka i Lara sretnooooooooooooo

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ivka i Lara sretno.

E nadam se da kad je već krenulo s trudnoćama da će se i nama svima posrećiti

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Drage cure mimi 81 i Lara 86 hvala na odgovorima, voljela bih da ostanemo u kontaktu moj CA 125- marker kiji potvrđuje endometriozu je prije operacije bio 169..ref.vrijednosti su do 35..sada nakon svega je 28..AMH sam dobila nalaz prije 2 dana i on je 22.8! Nisam stigla prosurfati o svemu. jer se već i bojim surfanja po netu da..ja nemam lijevi jajnik ni jajovod, a odstranili su mi i 10 cm debelog crijeva jer ga je napala endometrioza, i da znam kako to zvuči, ali sada živim bez astronomskih bolova..pričam vam to sve, da vas na neki način i utješim jer nije ni sav oblik endometrioze opasan, ja sam imala IV stadij duboke zdjelične endometrioze i zato evo iskreno, poslat ću mail prof Kescksteinu u Austriju koji me je operirao i pitati za mišljenje ( za stimulaciju) ako ste imale manji oblik, ja vjerujem da vama stimulacija ne pogoršava zdravstveno stanje..stvar je u tome što jako želimo bebicu a ujedno se i bojim te bolešture, da se ne vrati..da..paničar sam inače Lara 86- držim fige

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Hvala cure!! ja sam si jučer sama napravila shit-išla sam piškit po testu jer više nemrem izdržat i naravno da je bio negativan. dakle to mi je bio 8dpt. sad neznam jel da odmah padnem u depru ili da se nadam još do ponedjeljka.....ugl simptoma nikakvih osim neke čudne napetosti u donjem dijelu trbuha i to je to. uf, popi.... ću do pon! da li netko zna do koliko sati se vadi krv u Vg i kad je nalaz gotov??

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lara 86 sretno
    ivka13 nadam se da je u subotu prošlo sve po planu
    mimi81 nisam pitala u kojoj si fazi trenutno? Ja čekam M i opet u prirodnom ciklusu borba ispočetka..

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lara 86, nisam sigurna jer nisam još nikada imala transfer, ali mislim da ti je najtočnije iz krvi, jer test ne reagira na još jako nisku betu, ali kažem nisam sigurna..ja bih se još nadala, ali hladne glave, spremna na sve da ne potonem za osječku bolnicu ti kažem sve, ali za Vg..sorry, ne znam..
    Citiraj Lara86 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure!! ja sam si jučer sama napravila shit-išla sam piškit po testu jer više nemrem izdržat i naravno da je bio negativan. dakle to mi je bio 8dpt. sad neznam jel da odmah padnem u depru ili da se nadam još do ponedjeljka.....ugl simptoma nikakvih osim neke čudne napetosti u donjem dijelu trbuha i to je to. uf, popi.... ću do pon! da li netko zna do koliko sati se vadi krv u Vg i kad je nalaz gotov??

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lara čekaj ponedjeljak
    Za krv dođi što ranije i do 13-14h je nalaz gotov,nekad i ranije oko 12h
    držim fige!!!!!!!!!!!!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Lara, držimo fige za lijepe brojčice! 8dpt je ipak prerano za test. Ne zamaraj se simptomima, prepoznajem sebe u svemu i ovaj sam put odlučila ne zamarat se nikakvim probadanjima, nikakvim bolovima kao pred mengu. Samo je bhcg mjerodavna! I želim ti upravo jednu veeliku lijepu betu!
    Saraya, je, sve je prošlo prema planu, vraćene dvije mrvice, a dvije smo ostavili u labu, zovem u srijedu da vidim jel imamo male eskimiće.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Draga Saraya, AMH ti je super i mislim da bi trebala probati sa stim. IVF-om, nisam vidjela u kojoj se klinici liječiš. Nažalost nema garancije hoće li uspijeti ili ne, ja se nadam da će uspjeti od prve!
    Ja ću ponovno u postupak najvjerojatnije u 11. mjesecu.
    Sretno!

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ivka13 baš mi je drago, e sada strpljivo
    mimi81 uh kada se bojim stimulacije..sada sam u Vg i moguće je da ćemo se viđati hvala ti na lijepim željama..cure moje, svaki vaš uspjeh je i meni korak naprijed, jer se to može sutra dogoditi meni. Teško sam se odlučila na forum, ali priznajem da je lakše podijeliti teret, do sada sam to sve nekako nosila sama..

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Evo da se i ja aktivno uključim, pasivno sam tu već godinu dana, čistam i čitam...
    Odlučili smo se na inseminaciju i ovaj mjesec ce nam biti prvi put. Počela sam piti Klomifene, kako mi je doktor rekao od 2-6 dc, a 9.dc idem na folikulometriju.
    Vidim da se dosta po netu piše o nuspojavama stimulacije, pa ne znam što mogu očekivati i kako ću prepoznati ako dodje do njih?
    Mi smo u Splitu u poliklinici Cito.

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bok svima, ako netko ima iskustva s FETom u Vinogradskoj molila bih pomoć - kakva je procedura inače, čeka li se prirodno ovulacija ili u nekom trenutku dobijem štopericu, pa onda prema tome određuju dan za transfer? Danas sam bila na folikulometriji, pa mi dok. nije bio baš najjasniji ili ja nisam razumjela

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

[QUOTE=sanjam;2491614]Bok svima, ako netko ima iskustva s FETom u Vinogradskoj molila bih pomoć - kakva je procedura inače, čeka li se prirodno ovulacija ili u nekom trenutku dobijem štopericu, pa onda prema tome određuju dan za transfer? Danas sam bila na folikulometriji, pa mi dok. nije bio baš najjasniji ili ja nisam razumjela [/QUOTE

Od 10. dana ideš na folikulometrije. U određenom trenutku dobiješ štopericu i pet dana nekon nje ti vraćaju tvojeg smrzlića.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

[QUOTE=Lotta81;2491781]
    Citiraj sanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima, ako netko ima iskustva s FETom u Vinogradskoj molila bih pomoć - kakva je procedura inače, čeka li se prirodno ovulacija ili u nekom trenutku dobijem štopericu, pa onda prema tome određuju dan za transfer? Danas sam bila na folikulometriji, pa mi dok. nije bio baš najjasniji ili ja nisam razumjela [/QUOTE

Od 10. dana ideš na folikulometrije. U određenom trenutku dobiješ štopericu i pet dana nekon nje ti vraćaju tvojeg smrzlića.
    Ja imala FET prije 10 dana i nema štoperice! Prati se folikulometrijama kad dolazi do ovulacije i od tog dana se čeka transfer koji je točno nakon toliko dana od ovulacije koliko su stari zamrznuti embriji. S tim da se zove još u jutro na dan transfera da se vidi dal su se embriji dobro odmrznuli tj. dal su preživjeli.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ne znam o čemu to ovisi, ali kada sam bila na FET- u dobila sam štopericu iako mi nije bilo jasno čemu kada moju stanicu nismo lovili.

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

[QUOTE=ARIANM;2492526]
    Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku

Ja imala FET prije 10 dana i nema štoperice! Prati se folikulometrijama kad dolazi do ovulacije i od tog dana se čeka transfer koji je točno nakon toliko dana od ovulacije koliko su stari zamrznuti embriji. S tim da se zove još u jutro na dan transfera da se vidi dal su se embriji dobro odmrznuli tj. dal su preživjeli.
    Hvala za info! Evo bila na folikulometriji opet i nema štoperice, čeka se ovulacija prirodno.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I eto prijavljujem betu 0,0
    Zovem sutra da se naručim za konzultacije jer bi u neki prirodnjak dok čekam na lijekove. Zna li netko za koji mjesec zapisuju??

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    I eto prijavljujem betu 0,0
    Zovem sutra da se naručim za konzultacije jer bi u neki prirodnjak dok čekam na lijekove. Zna li netko za koji mjesec zapisuju??
    za prirodnjake nema čekanja, ide se odmah taj mjesec, naravno ovisno koji ti je dc kad dođeš na konzultacije, ja sam jednom tako došla na konzultacije 9dc i odmah sam radila prirodnjak

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Za lijekova sam cula da sestra narucuje za 12. mjesec

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prijavljujem i ja negativnu betu. Sve super prošlo, dosta stanica, dobri embriji i na kraju...ništa. Sada treba smisliti što dalje.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Vagice drži se. Malo odmori, a onda kreni dalje.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Da napokon ja podijelim dobre vijesti, moja beta danas 11 dpto je 292!
    U petak ponavljam i nadam se duplanju!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ivka, jako mi je drago, čestitam!! Jako lijepa vijest.

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ivka od srca čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ivka, čestitam!
    Sretno dalje!

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ivka čestitam!!!! Divne vijesti

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ivka čestitam!

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Čestitam Ivka!!!

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Saraya, eto nažalost mislim da smo skoro u identičnoj situaciji,10.7.2013. bila sam operirana,također kronična upala zdjelice, izvadili mi oba jajovoda , jedan cijeli i dio drugog jajnika,koji je i dalje ostao zaljepljen za maternicu,eto tak da djelimo iste strahove... Mi tek sad čekamo da završe sa štrajkom jer sad ne naručuju nove pacijente, rado bi da mi se javiš da vidim kako napreduje situacija kod tebe,ja sam 84 godište

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Da napokon ja podijelim dobre vijesti, moja beta danas 11 dpto je 292!
    U petak ponavljam i nadam se duplanju!
    Bravo Ivka, jako mi je drago!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala vam svima na čestitkama. Toliko sam čekala ovaj dan kada ću i ja moći javit nešto više od nule da se nisam mogla ni strpit da ponovim betu pa da tek onda pišem. Ne moram vam ni pričat da se stalno izmjenjuju sreća, uzbuđenje i strah.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga ivka, cestitam i cvrsto drzim fie da bude sve u redu do kraja! Prekrasna vijest! Strah je ogroman, ocekivano, ja svima kazem da mi je najtezi trenutak u mpo putu bio pozitivan test.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ivka čestitam

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ivka pridružujem se čestitkama!!!!! Neka je ovo početak samo dobrih i lijepih događaja u tvom životu!!!!

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ivka bravo čestitam

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ivka!!! Pa to je super-duper-fantastično!!!

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Braaaavooooo ivka!!!! stalno virkam ovih dana na ovu temu zbog tebe i evo sretnih vijesti! Čestitamo od srca i mm i ja. Čuvaj se i držimo fige za duplanje!!!!

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Čestitam Ivka!!! Konačno i dobre vijesti iz VG.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Anitsirk 84 prvotno napisa Vidi poruku
    Saraya, eto nažalost mislim da smo skoro u identičnoj situaciji,10.7.2013. bila sam operirana,također kronična upala zdjelice, izvadili mi oba jajovoda , jedan cijeli i dio drugog jajnika,koji je i dalje ostao zaljepljen za maternicu,eto tak da djelimo iste strahove... Mi tek sad čekamo da završe sa štrajkom jer sad ne naručuju nove pacijente, rado bi da mi se javiš da vidim kako napreduje situacija kod tebe,ja sam 84 godište
    Draga Anitsirk 84, žao mi je..znam sa čim se boriš, osluškivanje tijela, svaki trzaj itd..ne znam, ali čini mi se da nas ta glupa endometrioza samo tvrdoglavo tjera naprijed usprkos strahovima evo ja upravo krećem na folikulometrije, u prirodnom ciklusu..javim se svakako.. jesi li bila na ikakovom postupku?

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ivka čestitammmmmmmmmmmm!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ivka kolika je danas beta?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Sad ću ja požurit Ivku da se javi

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sanjam jel bio FET?

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bio transfer, vracene 2 blastice. Sve je proslo u redu, sad slijedi cekanje.... Cure,sto ste od terapije dobile nakon transfera?

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

e sad neznam dal sam prvu poruku dobro poslala il nisam, al nema veze još jedanput ću napisat Nisam bila još na nikakvom postupku, sad kad smo trebali krenut doktori su u štrajku, a i doktorica je rekla da se moram prvo malo oporavit jer je bila teška operacija,jučer su bila baš 3 mjeseca od operacije, prvo smo čekali dal će taj jajnik opće proradit il ću doći u stanje predmenopauze sa 30 g... grozno... ali hvala dragom Bogu proradio je i dobila sam več 3 menstruacije, na zadnjem ultrazvuku bila su 3 lijepa folikula i dobar endometrij, danas idem opet na ultrazvuk jer me več par dana dolje tiska pa drži palčeve da nije ništa, več se svega bojim... užas... samo da se opet endometrioza ne vrati,javit ću što je doktorica rekla

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •