Stranica 78 od 79 PrviPrvi ... 286876777879 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,851 do 3,900 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hvala cure, još da vas pitam u starom ili u novom dijelu je to?

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Krtica

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Po uputnicu sam ja jučer išla kod svoje ginekologinje. Na 5.katu rekle cure da je humana i pozvoniš. Ja idem u utorak prvi put. Sve nalaze koje imaš od prije ponesi sa sobom. Sretnooooo

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Curke pocela me prati depresija bole me jajnici i maloprije sam imala nekakav cudan bijeli iscjedak, veceras idem primiti stopericu a tako me strah da nece biti nista od svega ovog

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Iva, da ja sam imala zelenu haljinu. Sretno tebi i mužu. Npr. mm je u početku imao dosta loš nalaz, uz samo 8% pokretnih još i većinu morfološki neispravnih. Čak je u jednom postupku i biolog rekao da se jako namučio izabrati nešto. Iz ne znamo kojeg razloga, sad mu se s-gram popravio. "Samo" treba potrefit taj mjesec kad će nalaz biti nešto bolji.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Lana, moji su folikuli bili čak 21-23mm na dan primanja štoperice

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lana ne mora to ništa značiti,ja sam prošli mjesec bila u prirodnom postupku,sve me je dolje pikalo,mislila sam da je folikul pukao.... a ono na kraju sam štopericu primila prerano i jajna stanica je bila nezrela
    Držim fige da je sve ok

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

svim curama sretno!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Cure hvala svima zelim vam da sto prije dobijete + nije lako sve ovo izdrzati,onaj tko ne prolazi kroz ovo nije ni svjestan koliko hrabrosti treba. Pusa svima

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Lana samo hrabro!! Glavu gore!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Anitsirk evo kako je Lara objasnila gdje se ide: ginekologija ti je prizemlje, humana 5.kat - ista zgrada. ako dolaziš na glavni ulaz bolnice onda prođeš kraj mini kapelice i suvenirnice (budu ti s lijeve strane) pratiš taj puteljak, nakon nekih 50 m ti je tisak i kiosk s pecivima, a preko puta tog s pecivima ti počinje zgrada u koju ideš. ulaz je par metara više
    E jel to novi il stari dio nemam pojma. Nikad tamo nisam bila.
    Cure jel novi, stari?

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Anitsirk evo kako je Lara objasnila gdje se ide: ginekologija ti je prizemlje, humana 5.kat - ista zgrada. ako dolaziš na glavni ulaz bolnice onda prođeš kraj mini kapelice i suvenirnice (budu ti s lijeve strane) pratiš taj puteljak, nakon nekih 50 m ti je tisak i kiosk s pecivima, a preko puta tog s pecivima ti počinje zgrada u koju ideš. ulaz je par metara više
    E jel to novi il stari dio nemam pojma. Nikad tamo nisam bila.
    Cure jel novi, stari?
    Hvala!

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lana01 i ja imam punkciju sutra vidimo se..cure držite nam fige da ne puknu...uh..

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj saraya prvotno napisa Vidi poruku
    Lana01 i ja imam punkciju sutra vidimo se..cure držite nam fige da ne puknu...uh..
    kako je proslo

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

lana01, kažu oplodila se stanica, ali sada čekamo sutra da nam kažu je li došlo do diobe....a ti???? kakve su novosti? i jesi maznila one ćevape hi hi

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lana i Saraya sretnooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Iva28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Iva, da ja sam imala zelenu haljinu. Sretno tebi i mužu. Npr. mm je u početku imao dosta loš nalaz, uz samo 8% pokretnih još i većinu morfološki neispravnih. Čak je u jednom postupku i biolog rekao da se jako namučio izabrati nešto. Iz ne znamo kojeg razloga, sad mu se s-gram popravio. "Samo" treba potrefit taj mjesec kad će nalaz biti nešto bolji.
    Baš mi je drago da vam je uspjelo. Nisam čak se sjetila pitati kakve su šanse da nam uspije u prirodnjaku s takom lošim spermiogramom. Ali možda je i bolje da se ne opterecujemo postotcima. Doktori najbolje znaju što i kada rade. Sada samo da obavimo još tih par pretraga i krenemo u našu prvu bitku!
    Dragi je imao upalo mjehura, ko zna koliko dugo i koliko je teška bila. Dr kaže da to može biti razlog tako lošeg s-grama. Vidjeti ćemo...
    Svim curkama good luck

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Sretno curke i nek budu lijepe stanice!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Lana i saraya sretno danas.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

cure da vas pitam nešto, da li vam nakon transfera u otpusnom piše "mirovanje" ili tako nešto slično, zanimaju me friška otpusna, unatrag kojih 2 mjeseca?

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

doanna, ja sam imala transfer prošli mjesec - nije mi pisalo mirovanje niti ništa u tom smislu.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Doanna, za mirovanje ništa ne piše. Po novom tvoj ginekolog odlučuje hoće li ti dati mirovanje. Specijalist ti može preporučiti mirovanje, ali ginekolog je taj koji odlučuje (tak je meni objasnila moja gin. )

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Doanna, za mirovanje ništa ne piše. Po novom tvoj ginekolog odlučuje hoće li ti dati mirovanje. Specijalist ti može preporučiti mirovanje, ali ginekolog je taj koji odlučuje (tak je meni objasnila moja gin. )
    zato i pitam, jer meni soc. ginekologica tvrdi da mi ne može dati mirovanje tj. bolovanje bez preporuke mpo doktora, a mpo doktor mi govori da mi on po novome ne smije preporučiti mirovanje i tako sam se ja sad našla u neprilici jer imam jutarnje mučnine i ne funkcioniram a svaki od ginekologa drži se svoje priče a ja između njih i sad moram trošim godišnji jer ne mogu dobiti bolovanje....užas jedan....toliko sam se namučila da ostanem trudna a sad to ne smijem čuvati i zaštiti

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    zato i pitam, jer meni soc. ginekologica tvrdi da mi ne može dati mirovanje tj. bolovanje bez preporuke mpo doktora, a mpo doktor mi govori da mi on po novome ne smije preporučiti mirovanje i tako sam se ja sad našla u neprilici jer imam jutarnje mučnine i ne funkcioniram a svaki od ginekologa drži se svoje priče a ja između njih i sad moram trošim godišnji jer ne mogu dobiti bolovanje....užas jedan....toliko sam se namučila da ostanem trudna a sad to ne smijem čuvati i zaštiti
    Što mpo iz Vinogradske misli kad kaže da ne smije preproučiti mirovanje?

Mpo doktori iz Vinogradske, tko smije ovoj trudnici koja radi prekomjernog povraćanja nije sposbna za rad i koristi godišnji odmor umjesto neopravdano uskraćenog bolovanja, tko smije ovoj trudnici preporučiti mirovanje tj. bolovanje?

Možda ovoj trudnici smije preporučiti bolovanje portir iz Vinogradske, ili joj bolovanje smije preporučiti dostavljačica iz Vinogradske ili možda spremačica?

Tko smije preporučiti bolovanje, ako liječnik subspecijalist ne smije?

Mpo doktori iz Vinogradske, tko vama oduzima pravo na odlučivanje o liječenju? Nitko!

Iz konformizma i straha ne donosite odluke koje jesu u vašoj nadležnosti. Tako nanosite štetu pacijenticama, nenetično se ponašate i sami sebi rušite dostojantvo.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ovo je bas zanimljivo sto pisete, na VV i dalje pisu mirovanje na otpusno.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Doann a kak ide ono s komplikacijama kad trudnice prestanu raditi? Moja kuma čim je saznala da je t prestala raditi. Povračala je jako jako.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

donnana,
    koliko je bilo neuspješnih postupaka prije ove trudnoće?

koliko imaš godina?

možda, ipak da otiđeš u vinogradsku na pregled, objasniš svoje probleme. vjerujem da neće biti problema oko preporuke za mirovanje.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    donnana,
    koliko je bilo neuspješnih postupaka prije ove trudnoće?

koliko imaš godina?

možda, ipak da otiđeš u vinogradsku na pregled, objasniš svoje probleme. vjerujem da neće biti problema oko preporuke za mirovanje.
    4 pokušaja, 34 godine, teza muška neplodnost

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Super bas mi je drago kod mene je svih 5 oplodeno a vidjet cemo sutra sta ce reci . A cevapcice nisam jela haha

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

divno da..vidjet ćemo sutra

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

curke, držim fige da js se lijepo oplode i razvijaju i već njušim novi val trudnica na Vg, za tulum u labu

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Kaze dok da je za sada sve ok, stanice se dijele i da ce biti transfer u srijedu znaci 5 dan

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj lana01 prvotno napisa Vidi poruku
    Kaze dok da je za sada sve ok, stanice se dijele i da ce biti transfer u srijedu znaci 5 dan
    to lana01 ja imam sutra transfer prvi u životu!!!! uh..

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

super bas mi je drago zelim ti sve naj nek se lijepo primi . al ne kuzim to , zasto vracaju 3 ili 5 dan :/ pa poludit cu do srijede

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lana ako imaš više oplođenih stanica,onda puštaju ih do 5 dana da budu blastice
    ako imaš 2-3 onda ih vraćaju 3 dan,da ne bi slučajno propale
    tako su bar meni objasnili
    cure fige držim da se prime i da nam javite pozitivnu ß

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hvala puno

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Odlične vijesti cure!! Držim figeeeeeee do neba!!
    Ja sutra krećem na konzultacije. Sva sam uzbuđena!!

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam u petak obavila prvi pregled, dobila sam popis nalaza koje trebam obaviti ali menstruacija nikako da dođe, do sad je bila redovita i sad se javila cista od 6 cm i navodno zbog toga kasni menstruacija, naravno nalaze nemogu obaviti ako nema menstruacije, ima li tko slično iskustvo?

Iva28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Krtica, sretno sutra! Javi kak je prošlo.
    Cure, da li za ove pretrage koje se obavljaju prije postupka se treba naručiti li samo se dodje s uputnicom? Ja trebam sutra ili preksutra točno napraviti pretrage hormona, jer ako sada ne odem ode nam postupak idući mj. Znam da su inače liste čekanja po par mj, no Dr je rekao da nam ne treba vise od mj dana za obaviti sve, pa kontam kako samo dodjemo tamo s uputnicama...ili se varam? Je li bio itko nedavno?

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Svakako ću javiti i s vama prokomentirati.
    Ja ne znam kako je u Zg s vađenjem krvi i pretragama. U Os se samo dođe s uputnicom i brzo ide.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Curke pomagajte imam transfer u srijedu a to ce mo biti 21 dan ciklusa . Nije li to malo prekasno za vracanje embrija. Punkciju su mi radili 16dc.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nema veze koji ti je dan ciklusa, gleda se dan ovulacije (punkcije) + broj dana starosti embrija kojeg namjeravaju vratiti; da si imala punkciju 20.dc, taj embrij bi ti vratili 25dc.
    Kužiš - dvodnevni bi ti vratili dva dana nakon punkcije, trodnevni tri itd. Dakle, tebi vraćaju petodnevni embrij (koji bi do petog dana trebao dostići fazu blastociste).

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Cure jel na konzultacijama nema uzv-a?

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Evo me vratili su mi jučer 6- stanični embrij..kažu da je dobar.. e sada još da se primi..uh..kako tek za 14 dana ß ?
    lana01 sretno sutra!!!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Primit ce se primiti i onda ces imati velikuuu busicu .. Ja sam sad zvala svih 5 jajasaca je zivo i zdravo sutra ce vratiti 2 a 3 u skrinjici s blagom jeee bas sam sretna . Drzim fige curke

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj lana01 prvotno napisa Vidi poruku
    Primit ce se primiti i onda ces imati velikuuu busicu .. Ja sam sad zvala svih 5 jajasaca je zivo i zdravo sutra ce vratiti 2 a 3 u skrinjici s blagom jeee bas sam sretna . Drzim fige curke
    jeeeee, ipak će tvoja mama nunati blizance kao što si rekla,divno! Baš mi je drago... nadam se da hoće..hvala ti..treba sad živjeti 14 dana a da u glavi ne sagradim kule i gradove
    Lotta81

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Saraya i lana sretno cure. Javite nam nam za 14 dana veliku betu.

Evo, bila i na drugom uzv, srčeko kuca i veliki smo 17, 5 mm.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Saraya i lana sretno cure. Javite nam nam za 14 dana veliku betu.

Evo, bila i na drugom uzv, srčeko kuca i veliki smo 17, 5 mm.
    Mi smo prošli tjedan bili veliki 18,5mm u kojem si ti tt?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo prošli tjedan bili veliki 18,5mm u kojem si ti tt?

ja sam ti 8+4 po punkciji a po zadnjoj menstruaciji 9 tj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •