hvala vam curke i ja vama zelim isto jos i vecu betu od srca
helooo curke, redovno vas pratim a danas sam se reg tek.....u 3mj krecem na IVF kod dr T. trebala sam i 1mj ali sam u 11mj imala vanmaternicnu pa samo odgodili zbog laparo...e dali koja zna za nekakav smijestaj kod vinogradske, sobu....hvala van unaprijed. inace sam iz Vukovara
eto i mene,nova sam ovdje.nakon izvanmaternične trudnoće na kraju 2010. godine,pokušavali smo i dalje. Danas je dan nakon negativne bete i prvoj ivf-a u Vinogradskoj.sestre i doktori su predobri.zanima me da li ima neko neki dobar savjet da poboljšam rezultat ivf-a?na transferu su bile 2 odlične osmostanične ,a opet ništa(
Dobar dan cure,ja sam nova
Evo moje povijesti
2010. 11 mjesec + na testu!!!presretni
2010. 12 mj izvanmaterična trudnoća.....ne trebam više ništa ni reći,izvađen desni jajovod
trudimo se i trudimo.....ništa
03-2013 IVF, dobila 4 stanice,3 izvadili i 1 odmah maknuli,ostale dvije odlične,super se dijele,vraćene 3 dan nakon punkcije,nažalost ništa se nije uhvatilo
04-2013 pokušaj u prirodnom ciklusu,nažalost folikul puknuo,inseminacija...opet ništa
mene zanima ako je netko imao iskustva: 7 dana prije očekivane menge imala sam smeđi iscjedak i tako konstantno 7 dana,sad sam dobila mengu.U Vinogrdskoj kažu valjda hormonski poremećaj.Da li je još nekom bilo tako sa iscjedkom???
I ja sam znala imati lagani spotting prije menge, pa se idućih mjeseci nije ponovilo. Organizam se malo zblesira od svih tih hormona, ako ti nastavi tako, onda se obrati doktoru, za jedan mjesec i to poslije postupka ja ne bih dizala paniku.
Koje si godište, kako to da si dobila samo 4 stanice?
Hvala na odgovoru,1976.godište
A za stanice,pa nisam baš dobro reagirala na menopure