Eto crvenkapice spremala se na AIH i osigurala,a kad ono morska vila mi dolazi.Veli mm to su morske bebe. I ja tebi od srca zelim uspijesan postupak.
Eto crvenkapice spremala se na AIH i osigurala,a kad ono morska vila mi dolazi.Veli mm to su morske bebe. I ja tebi od srca zelim uspijesan postupak.
Bravo lastavice!!!! Sjećam se da smo paralelno išle na AIH. Čestitam ti i želim ti školsku trudnoću
![]()
Lastavice, uglavnom se beta vadi dva puta da se provjeri da li pravilno raste. Ništa se ti ne brini, sve je u redu, to je samo redovna pretraga.
Bila sam jučer na konzultacijama kod dr.T, dobila sam ponoviti papu, briseve, hormone i muž spermiogram, i s nalazima se trebam javiti za dogovor. Mislim da bi on najradije meni radio HSG jer nikad nismo kontrolirali prohodnost jajovoda, a meni se to tak neeeedaaaa.
Al šta se mora, mora se. Nije ništa komentirao da bi bilo rano za novu trudnoću (pošto sam rodila prije 7 mjeseci), veli čim prođe 6 mjeseci može se ponovo, i naravno, ako je maternica ok, tj. da se stisnula i vratila na svoje mjesto a kod mene to je.
Cure, svima sretno!!!![]()