Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Eto crvenkapice spremala se na AIH i osigurala,a kad ono morska vila mi dolazi.Veli mm to su morske bebe. I ja tebi od srca zelim uspijesan postupak.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bravo lastavice !!!! Sjećam se da smo paralelno išle na AIH. Čestitam ti i želim ti školsku trudnoću

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo lastavice !!!! Sjećam se da smo paralelno išle na AIH. Čestitam ti i želim ti školsku trudnoću
    moram potpisati špelkicu...
    baš mi je drago zbog tebe i želim ti ugodnu i mirnu trudnoću..

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Lastavice, uglavnom se beta vadi dva puta da se provjeri da li pravilno raste. Ništa se ti ne brini, sve je u redu, to je samo redovna pretraga.

Bila sam jučer na konzultacijama kod dr.T, dobila sam ponoviti papu, briseve, hormone i muž spermiogram, i s nalazima se trebam javiti za dogovor. Mislim da bi on najradije meni radio HSG jer nikad nismo kontrolirali prohodnost jajovoda, a meni se to tak neeeedaaaa.
    Al šta se mora, mora se. Nije ništa komentirao da bi bilo rano za novu trudnoću (pošto sam rodila prije 7 mjeseci), veli čim prođe 6 mjeseci može se ponovo, i naravno, ako je maternica ok, tj. da se stisnula i vratila na svoje mjesto a kod mene to je.

Cure, svima sretno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •