Ma bila sam u 7. mjesecu kod onog dr-homeopate-travara Sadikovića, kažu ako ti on ne pomogne ni bog neće)
Uglavnom, muž je tamo radio spermiogram a onda su mene testirali tj kako reagiram na njegovu spermu. Ispalo je da mi tijelo odmah odbacuje spermu(ili embrij kod iVF-a) kao strano tijelo. Onda su me testirali na razne homeopatske lijekove dok nisu našli koji neutraliozira tu alergiju. Dobila sam terrapiju za 3 mjeseca, za to vrijeme se nisam smila seksat bez kondoma loooool. Idem na kontrolu 08.10. i ako sve bude ok, po Sadikoviću bi mogla i prirodno zatrudnit jer mi nijedan drugi problem nije našao. Ja ću ipak na IVF jer mi to prirodno zatrudnjivanje izgleda ko teški SCI-FI)....Eto, još da odradim ovaj kariogram i biljege na trombofiliju i stvarno više neće biti ništa šta nisam napravila. Dok dođe vrijeme za IVF u 10. mj svi će mi nalazi bit gotovi i znat ću na čemu sam.
Nego, imam problemčić. Kontala sam sad dok sam u Zg uzet terapiju za 10mj da ne moram dolazit odma prvi dan ciklusa kad budem u postupku. Međutim, zaboravila sam da hormone moram vadit 3-5 dan ciklusa(bonk)... Tad ću bit u Zg, čak i ako obavim tamo nalazi neće bit gotovi odma, hoće li mi dr Tomić htjet uopće dat unaprijed terapiju bez novih nalaza hormona??? Ono, ak mu kažem da ću mu tel javit nalaze, pa ako ne budu u redu vratim menopure???Šta mislite???? I jel ko od vas radio privatno hormonski profil, koliko bi me to došlo???