Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nakon punkcije ti,maltene odmah,dođe biolog i kaže ti koliko imaš js,dade ti svoj broj mob i kaže ti kad da ga nazoveš da ti kaže kakvo je stanje u labosu!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon punkcije ti,maltene odmah,dođe biolog i kaže ti koliko imaš js,dade ti svoj broj mob i kaže ti kad da ga nazoveš da ti kaže kakvo je stanje u labosu!
    prazan......

nina9 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bok društvo, ja sam nova! Spremam se na punkciju a u nedjelju imam prvi ultrazvuk......hvata me panika!
    Još uvijek me pikaju Menopurom (još jedna doza).....nema nekog pravila što se tiće mješanja tekućine s prahom....3/3 ili 2/2....sve ovisi koja me sestra pika.....jel to ok ili...?? E, i još se pikam u trbuh! Šte me još čeka?

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

nina9 sigurna sam da će ti ubrzo odgovoriti jedna od cura. I ja se spremam na prvi postupak i totalno me strah! Htjela sam pitati da li moji i nalazi mm ostaju kod dr. T. ili ih on pregleda i vrati, ili da ih kopiram? Jer, ako mi postupak u Vinogradskoj ne uspije pa se odlučim probati negdje drugdje - zar moram opet sve pretrage ponavljati ili vrijede ove? Uh, milijon pitanja mi se vrzma po glavi...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj nina9 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok društvo, ja sam nova! Spremam se na punkciju a u nedjelju imam prvi ultrazvuk......hvata me panika!
    Još uvijek me pikaju Menopurom (još jedna doza).....nema nekog pravila što se tiće mješanja tekućine s prahom....3/3 ili 2/2....sve ovisi koja me sestra pika.....jel to ok ili...?? E, i još se pikam u trbuh! Šte me još čeka?
    Što se tiče mućkanja menopura na 2 praha se može staviti 1 otopina. I on se uvijek pika u trbuh tako da je to ok. U nedjelju će ti na prvom UZV-u reći koliko imaš folikula i odrediti daljnju stimulaciju - mogu ti povećati ili smanjiti broj ampula menopura koje primaš s obzirom na broj i veličinu folikula. Nakon toga ćeš imati još nekoliko UZV-a i onda punkcija. Ako ne podnosiš bol i ako budeš imala veći broj folikula preporučam da zatražiš anesteziju. Nakon punkcije će ti biolog odmah reći koliko js si dobila i dati ti broj mobitela da ga nazoveš kako bi ti rekao da li su se js oplodile i kada bi bio transfer. Transfer uopće nije bolan i nakon transfera miruješ oko 2 sata. Možeš uzeti bolovanje ili ako nemaš fizički zahtjevan posao ići raditi.
    Želim ti sreću na punkciji!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •