Ma komadi ,ne bu bilo gužve! Nemremo ionak svi u isti ćas! Curke, ajmo svi po naše bebice!!!!!!!!!!!!!![]()
Ma komadi ,ne bu bilo gužve! Nemremo ionak svi u isti ćas! Curke, ajmo svi po naše bebice!!!!!!!!!!!!!![]()
je, dosta brzo! sad ću vidit šta nas čeka!
znam šta si mislila, kinki, i ja bih to mislila na tvom mjestu! ništa zlonamjerno, znam, ali da će bit veća gužva, hoće! ja sam pomislila idem se brzo naručit jer sad kad svi nagrnu neću dobit termin godinu dana jer kad se sjetim da sam na vv bila danima, mesecima, godinama, od 2003. i sve te dane su bile druge cure, toliko novih lica...gdje će one sada sve?! užas!
dakle, mia74, vidimo se sutra![]()
Bok...
došlo vrijeme i da se ja odlučim pisati a ne samo čitati)) Spremam se za Vinogradsku j. već sam krenula sitnim koracima negdje u 5 mj. ali se sve zakompliciralo dr. Kuna ordinirao HSG ali prije toga brisevi koji naravno nisu bili uredni , zatim atibiotici prva kura , pa opet kontrlni brisevi koji također nisi bili uredni ... pa opet antibiotici i to Sumamed i poslije njega još jedan... sad sam zaboravila... od toga je prošlo već više od mjesec i pol pa se spremam na kontrole briseve za koje se nadam da će biti uredni da se napokon javim dr.Kuni za taj nesretni HSG ... Upravo čekam vješticu poslije popijenih Dulfasola pa bris na briseve
Trudim se već 2 godine ali nejde kažu debljina grrrrr 161 cm , 85 kg .
nadam se da vas niam ubila pričom ...
sretno svima
Cure jedno pitanje...
Ako se ide u prirodnjak-koji dan ciklusa se dolazi na prvi uzv?
Možda je glupo pitanje,ali nemam iskustva,pa pitam...
Posljednje uređivanje od mia74 : 23.09.2010. at 07:38
linaxx, dobrodošla na naš topic kao i svim curama s VV-a.
Eh, moram reagirati na kinkin strah o gužvama u Vg. Drage moje cure vaš strah i/ili ljutnju treba usmjeriti na pravo mjesto - našem ministru. Predlažem da mu svaka napiše mail i zatrpa njegov inbox sa izjavama vašeg nezadovoljstva. Zar ćete dozvoliti da nam političari određuju da li ćemo ostvariti roditeljstvo ili ne?!?
mia74, obično folikulometrija za prirodnjak počne 8 dc. Ali svakako se naruči telefonski kod sestara čim dobiješ mengu.
Žene jel mogu vadit hormone 2. dan ciklusa ili mora bit od 3. do 5.????? Brisevi i papa su uredni, a za kariogram ću morat čekat misec ipo dana red loooooooool. Znači idem u postupak bez kariograma jbga... Oćemo organizirat neku kavu za nedilju, ili utorak-srijedu??? Ja u četvrtak ujutro putujem za Split....
Cure, na koji broj se zove za naručivanje i kojeg doktora mi preporučujete?
Meni je Tomić u uputi napisao da izvadim hormone 2.-5. dc!
sasvim je ok i 2 dc, ja sam tako vadila u Mariboru.
Cure da li ste danas zvale i naručile se za razgovor? Ja nisam uspjela,sestra mi je rekla da zovem na kraju mjeseca jer još nemaju raspored dežurstava doktora???????
To je baš čudno, jer kako su se naručila ove cure koje su zvale početkom tjedna...?
oprostite onda na dezinformaciji, meni pak rekli isključivo 3-5 dan, najbolje 4 dan![]()
evo samo obavijest, bila sam na pukciji i dobila 6 js ...sada me sve rastura ..sutra zovem biologa da vidimo kako napreduje tulum u labu....pusa svima posebno curkama koje su došle sa VV jer mislim da će se oduševiti sa svime ovdje....meni je danas bilo kao u hotelu ..svi te maze paze..sve novo .čisto i uredno...dobiješ koktlečić za ošamučivanje ( koliko znam toga nema na vv) ...tako da za sve ima mjesta i samo hrabro dalje...pusa svima .....
Capka i ostale,u vezi naručivanja..
Izgleda da su ful popunjeni do kraja mjeseca,pa ne žele naručivati dok ne dođe raspored dežurstava za 10.mj.
One cure koje su zvale možda i samo dan ranije su uspijele dobiti termin još u ovom mjesecu,al koliko sam danas bila tamo,telefon im stalno zvoni..
Prema tome,strpljivo..dobit ćete termin i jako brzo u postupak!!!
Sretno svima,a i meni..ja idem u svoj prvi prirodnjak..da vidim kakva je situacija bez ičega!
Dobro došle, nove cure!
Ja danas riješila histeroskopiju (polip) za 10 dana ću dobit phd i ako je sve ok, idući ciklus sam u postupku.![]()
Ja kad sam zvala za naručiti se odmah nakon godišnjih rekla mi je isto da nemaju još nikakav raspored ali me ipak bez problema upisala.
Mislim da je riječ o popunjenosti ipak, da to nema veze s dežurstvima.
Hvala cure na odgovorima i za dobrodošlicu! Pričekat ću koji dan pa ponovo nazvati.
Moram priznati da ovaj forum već ima dobri duh VV-a, dosta nas ima ovdje, pa vjerujem da uspjeh neće izostati.
evo i mene, nadam se da me primate u svoje drušvo...još jedna izbjeglica sa VV...
Nataša jesi ti bila gore, što ti je dr. rekao, dali moraš kopirati dokumente sa VV...ja sam naručena za ponedjeljak...pa da znam što me očekuje...![]()
Dobro jutro svima!!
Nataša,jesi bila gore u četvrtak?
Ja sam došla par minuta prije 11,ne znam jesi li već završila ili si i ti čekala,bilo je cca 6 žena prije mene..
Šta si dogovorila?
snow.ml ne trebaš kopirati nalaze sa VV, doktor će si sve napisati u povijest bolesti što ga zanima. Možda ćeš morati napraviti dodatne pretrage, ali to će ti sve doktor objasniti. Sretno![]()
Nakon 21 menopura, ni ovaj put nisam dogurala do transfera, imala sam jednu stanicu, a i ta jedna nije se oplodila. Pozdrav Narniji i curama s kojima sam prekjučer bila na punkciji.
Evo ja sam bila u petak, bilo je gore dva para i najbitnije - mi idemo u postupak za cca tjedan dana!
Dobit ću početkom tjedna menopure i decapt.
o draga majoni baš mi je žao
andream pa ti si za čas pikalica. Sretno![]()
MAJONI974,baš mi je žao
Ako te išta tješi,a u ovim trenucima teško..,i ja sam imala istu reakciju na menopure,imala sam samo 1 js i ta je bila nezrela i bila sam poluluda jer nisam mogla vjerovati da sam tako loše reagirala..
Sad kad sam bila na dogovoru,odbila sam menopure...
I nije mi jasno..svi imaju iste protokole,gdje je individualni pristup??
pa nemaju baš iste protokole, ja sam se iznenadila jer za supresiju sam očekivala suprefact a dobila sam decapeptyl.
menopure sam očekivala da ću dobiti jer sam ih imala i u stimuliranom prije i dobro sam na njih reagirala.
Decapeptyl je novina u Vinogradskoj,a shema za menopure je uglavnom kod svih ista.I uglavnom svima daju menopure-za ful stimulaciju..
Cure sve: izbjeglice s VV-a i ostale sretno
poseban pozdrav staroj suborki s VV-a andream i sretno do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Majoni974 jako mi je žao ..ne gubi nadu....baš sam se pitala što je sa tvojoj js......a samo ne odustaj .nikada...
ja sam sad zvala gore i rekla mi je biologica da su danas četverostanični svi troje i da u utorak dođem na transfer kada bi trebale biti u stadiju blastica.....ali eto teško mi je ovo i pisati kada znam da Majoni nije uspijelo ovaj puta ....pusa i nema posustajanja
Meni nije dao decapeptyl nego suprefact pa sad ne znam? Ali mislim da su kod mene išli sa istim protokolom koji sam imala na VV, a koji je bio dobitan, a nadam se da će i ovaj put biti dobitan. U ponedjeljak je dan D
ema draga baš sam danas mislila na tebe. Kako si? Imaš kakav plan/dogovor za dalje?
Hvala ti puno, a drago mi je da tebi tako dobro ide i sretno u daljnjem postupku. Nakon dva dana konačno sam prestala plakati, bila sam užasno razočarana. na momente mi je i smiješno kako sam se tamo već u sobi rasplakala, ali nisam si mogla pomoći. Vi sve 4 i 6 stanica, a ja jednu. Nije da to gledam kao neko natjecanje, niti sam mislila da ovaj put moram uspjeti, ali bar da doguram do transfera... Rekao mi je biolog da je stanica bila baš loše kvalitete, i da se trebalo puno više stanica napraviti ( k'o da ja to ne znam). Ne znam, ispada da proizvodim samo ćorke ili pak ne proizvedem ništa... Mislim na tebe i ostale cure i držim fige za sutra, pozdravi mi ih.
Mia i Tibi , hvala na podršci.
Tješi me, naravno, jer nisam sama sa takvom reakcijom. Otići ću do doktora Tomića i pitati ću ga da li da napravim novu pretragu hormona i što sad dalje. Ne krivim nikoga jer nisu mogli znati kako ću reagirati na menopure, tj. da će reakcija izostati. Negdje sam čitala da se to događa kod žena sa malom zalihom stanica, što mi je zastrašujuće. Vidjet ćemo...
Bok komadi! Ja jučer bila na punkciji............9js!!!!!!!!!! 3 za sad nastupaju! Odoh u ponedjeljak na transfer!!!!! Pozdravljam curku kaj je bila samnom! Dijana drži se!![]()
Znate šta me zanima- kako sada odlučuju da li idu na blastice ili ne? Vidim da nina9 ti imaš transfer 3.dan, negdje sam pročitala da neka od cura ide na blastice pa ima transfer 5. dan... Ako imate kakvu informaciju- voljela bi znati razloge obzirom da svima oplođuju 3 stanice.
I svima sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo Nina, sretno!
Gabi, negdje sam pročitala kad se sva 3 zametka odlično razvijaju do 3.dana, da ih se pusti do 5. da se vidi hoće li koji otpasti, između ostalog i da se ne transferiraju 3, nego 2. Ali u tom slučaju biolog ne bi trebao reći na dan punkcije, odnosno sutradan kad će biti transfer, nego nakon 2 dana kad se vidi kako se razvijaju.
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 25.09.2010. at 16:40
da Aurora tako je i meni rekao biolog.
..jučer sam zvala i rekao je da su oplođene i da danas nazovem i reći će mi kada je transfer...treći ili peti dan ..danas sam saznala da se dobro dijele i da su četverostanični i odlučili su za transfer 5 dan ...i mene zanima zašto ali ja mislim da je još bolje tako ..bar mislim....
U svakom slučaju je bolje 5.dan jer to imitira prirodni postupak. Kad nije ivf u pitanju, predembrij u stadiju blastociste iz jajovoda dolazi do maternice i počinje implantacija. A u tih 5 dana se i endometrij razvije, podeblja, da spreman dočeka blastocistu na ugnježđivanje.
Hoću reći, s transferom 5.dan se prati prirodni stadij i endometrija i predembrija, optimalan za implantaciju.
AuroraBlu jel bi mogla s menom na ispit iz ginekologije vidim ti sve imas u malom prstu
već sam preko godina dana u problematici, informirala sam se![]()