Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav cure vidim da je vrlo burno gore ja sam u utorak gore oko 9h. Pošto prelazim sa VV mislila sam da mi trebaju svi dokumenti odnosno nalazi. A sada vidim da dr. ne traži ništa. Dali sam upravu?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure vidim da je vrlo burno gore ja sam u utorak gore oko 9h. Pošto prelazim sa VV mislila sam da mi trebaju svi dokumenti odnosno nalazi. A sada vidim da dr. ne traži ništa. Dali sam upravu?
    ja sve čekam da se Nataša javi da kaže što joj je točno dr. rekao...ja sam gore u ponedjeljak... a pretpostavljam da je sve skoro iz početka...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    ja sve čekam da se Nataša javi da kaže što joj je točno dr. rekao...ja sam gore u ponedjeljak... a pretpostavljam da je sve skoro iz početka...
    kad u pon, ja sam u 10

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    kad u pon, ja sam u 10
    i meni je rekao da dođem u 10 h...onda se vidimo

vjerovatno ćemo pe prepoznati , sigurno smo se sretali na VV
    Posljednje uređivanje od snow.ml : 25.09.2010. at 22:07

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i meni je rekao da dođem u 10 h...onda se vidimo

vjerovatno ćemo pe prepoznati , sigurno smo se sretali na VV
    da onda se vidimo, mene ne možeš fulat vejrovatno najkraće ošišana ženska osoba koja će bit tamo

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    da onda se vidimo, mene ne možeš fulat vejrovatno najkraće ošišana ženska osoba koja će bit tamo
    i ja sam neko vrijeme bila najkraće ošišana...sad sam u fazi puštanja...ja ću imati Hypo plavi fascikl u rukama...i vjerovatno sva zbunjena..to se najprije skuži

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi u pravu, trebaš donijeti sve dokumente. Ne znam koliko su ti stari nalazi, papa i bris bi trebali biti noviji, a oni na HIV, hepatitis i slično ne stariji od godinu dana čini mi se. Naši spermiogrami su dosta stari, ali donijela sam doktoru jedno 4-5 komada i svi su pokazivali istu dg. tako da nije tražio da se ponove. Jedino sam trebala raditi hormone, jer me to na VV-u nikad nisu tražili, pa nisam imala. Inače ja sam se sa VV u Vinogradsku prebacila u 6. mj

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi u pravu, trebaš donijeti sve dokumente. Ne znam koliko su ti stari nalazi, papa i bris bi trebali biti noviji, a oni na HIV, hepatitis i slično ne stariji od godinu dana čini mi se. Naši spermiogrami su dosta stari, ali donijela sam doktoru jedno 4-5 komada i svi su pokazivali istu dg. tako da nije tražio da se ponove. Jedino sam trebala raditi hormone, jer me to na VV-u nikad nisu tražili, pa nisam imala. Inače ja sam se sa VV u Vinogradsku prebacila u 6. mj
    po ovome bi ja trebala napraviti komplet pretrage , jer ja nisam radila ništa otkako sam došla na VV a to je nekih tri godine...sve staro...sve mi je bilo u redu osim hormona...oni su pobrkani
    sad mi se i ne ide nikuda

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

po ovome bi ja trebala napraviti komplet pretrage , jer ja nisam radila ništa otkako sam došla na VV a to je nekih tri godine...sve staro...sve mi je bilo u redu osim hormona...oni su pobrkani
    sad mi se i ne ide nikuda
    Ali obzirom, koliko vidim po potpisu, da si bila u postupku u 4.2010, možda ćeš samo neke pretrage trebati ponoviti. Hoću reći da te ni doktor na VV ne bi slao u postupak da postoji neki rizik. Bris i papa bi svakako trebali biti ovogodišnji... Najbolje da pričekaš razgovor sa doktorom pa vidiš što će ti reći. U svakom slučaju sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •